• vjeko1701
    11.3k
    Ja sam siguran da on iskreno voli i Dinamo i Zagreb ali doći u HNL u 27. godini života dok imaš ponude klubova iz samog vrha lige 5? Ipak je u pitanju i status u reprezentaciji i mnogi drugi faktori. Treba biti realan.
  • skener
    1.3k

A kad smo već spomenuli Dinamo, Bara je odlučio i stati na kraj medijskim špekulacijama da u slučaju najgoreg scenarija po kojem Olmo ne bi smio nastupati u dresu Blaugrane do kraja sezone, barem na nekoliko mjeseci ponovno završi u Maksimiru.

''Ne, opcija posudbe ne postoji, jer je igrač trebao bit i mogao bit posuđen samo do 31.12. kada bi se radilo o posudbi. Znači Dani bi postao slobodan igrač sa slobodnim papirima i mogao bi izabrat bilo koji klub na svijetu. Tako da sigurno ne bi bio povratak u HNL. Dani obožava Dinamo i svi to znamo i sve, ali nogometno to ne bi bio dobar potez. On jednostavno treba igrat na najvišem nivou i to u ovom momentu HNL nije.''
  • Zagreb1992
    1.9k

Daa..na pripremama u Portugalu ako se ne varam
  • Marc
    261
    U slučaju da se vrati i na 6 mjeseci, Olmo bi si ovdje na Maksimiru priskrbio vječnost… mislim da s tim nebi izgubio apsolutno ništa, čak što više bi i vani bio prepoznat kao nogometni romantik, pogotovo ako bi se dalo isposlovat da plaću preuzme Barcelona.. tako da u slučaju da ode u neki drugi klub na 6 mjeseci ostat će na onome što i mnogo drugih Dinamovih igrača.. kao jako dobri igrači ali najjači na riječima da vole Dinamo iznad svega.. tako da ono od Boysa igrači odlaze, uprave prolaze, ostajemo samo Dinamo i mi zaista zvuči moćno i proročanski…
  • Brusa
    2k
    bez veze jako dobrog dečka stavljaš u negativni kontekst.
    A usput još i pišeš nebuloze o tome da igra za nas , a da ga plaća Barca.
    Dakle, ako on raskine ugovor s Barcom, oni su mu dužni isplatiti sve do kraja ugovora. On može potpisati sa kojim god klubom želi i na koliko god dugo želi.
    Ne znam dal je taj dio da ga plaća Barca išao za tim da igra ovdje za 1 euro i živi od Barcine love, kako bi tebi dokazao ili pokazao svoju ljubav prema dinamu ili si mislio na neku drugu kombinaciju.
  • Marc
    261
    Oprosti ali najmanje sam htjeo njega stavljat u negativni kontekst, više sam se referirao na komentare da mu Milan nudi ugovor do Lipnja kao što je netko prije napisao.. e sad ako može otić na kratko u Milan pa se vratit u Barcu, ne znam zašto to nebi bilo izvedivo i sa Dinamom.. pa i neka taj njegov famozni menadžer se pokaže koliko je sposoban pa mu ispuni njegove želje.. a koliko se sjećam hvalio je Barcu na sav glas na Podcast Inkubatoru kako su naj naj…
  • Eduardo
    21.9k
    tako da u slučaju da ode u neki drugi klub na 6 mjeseci ostat će na onome što i mnogo drugih Dinamovih igrača.. kao jako dobri igrači ali najjači na riječima da vole Dinamo iznad svega..Marc

Kad i gdje je Olmo izjavio da voli dinamo iznad svega?
  • Hectorharatti
    238
    koje naivno klaunsko razmišljanje. On bi se sa nivoa A trebao na nivo E opet spustit. Iz Ljubavi. Telenovela. Logično je da ide u neki Milan, Bayern ili Manchester.
  • mokoxax468
    916
    Kad i gdje je Olmo izjavio da voli dinamo iznad svega?Eduardo

Nije rekao iznad svega, ali ne službenom predstavljanju u Barceloni na pitanje najdražeg kluba rekao je Dinamo i Barcelona. Leipzig nije ni spomenuo. I to izjava za Barcelonine službene društvene mreže, Dinamo se prvi spomenuo
  • Jos-Optimus
    3.6k
    Milan Badelj za Jutarnji list: "Ja razmišljam samo o jednom, da Dinamo mora biti prvak. I s time živim. I s time moraju živjeti i ljudi u klubu. I to ti je tak..."
  • Zagi
    8.8k
    Frend iz Mostara za Topića:
    "Topić odličan,u dosta golova sudjeluje,izbacio je dosta iskusnijih igrača iz sastava,Malekinušić,Abdurahimi..Ne boji se,trudi se,tehnički potkovan,jak u glavi..Biće sve bolji.."

Ima vas tu koji pratite Zrinju, drugo mišljenje?
  • Pesca90
    65
    jedan mi prijatelj koji igra za Zrinjski neću otkrivati ime,rekao da je bio odličan i baš da je odlično reagirao u derbijima koje je odigrao na visokom nivou.
    Uz to me zanimao i Mulahuseinovic jel sam ga pitao je li to igrač za Dinamo,gdje mi je decidirano odgovorio da ne,da nije to ta razina,ali da je izgurao Bilbiju iz prvog sastava i da nema spora oko toga i starih zasluga
  • Peškaman
    5.7k

Topić se popravio maksimalno u zadnje vrijeme,kada je tek došao dok se malo privikao na ligu i ostalo.
    Dovoljno ti je usporediti dva krila,Ćužu i Topića.
    Možda ima i do toga što je meni Topić osobno draži ali puno više donosi od Ćuže kojemu je voljni moment upitan u nekim utakmicama. Ponajviše mi se sviđa što zna prepoznati situaciju u kojoj se nalazi,ako je situacija da treba raspaliti loptu po golu,raspalit će, ako treba napraviti varku i gurnut loptu Nardinu u špici upravo to i uradi.
    On,Nardin M. i Surdanović/Ivančić se jako dobro razumiju i nadopunjavaju.
    Ono što posebno odgovara Topiću je to da još uvijek pripada u tkzv. zaštićenom godištu (u21 mora startati) a on je trenutno tu pick broj jedan.
    Izbacio je Malekinušića,to stoji ali za Abdurahimia se ne slažem jer taj dečko nije nikad ni trebao biti prvi izbor i ne znam uopće što se njega dovodilo.

Uz to me zanimao i Mulahuseinovic jel sam ga pitao je li to igrač za Dinamo,gdje mi je decidirano odgovorio da ne,da nije to ta razina,ali da je izgurao Bilbiju iz prvog sastava i da nema spora oko toga i starih zaslugaPesca90

To je malo upitno,nije on izbacio Bilbiju iz prve postave nego ozljeda,Bilbija se još uvijek vraća u formu.
    Daleko od toga da nije zaslužio i da ne zabija,štoviše suprotno ali pitanje je koliko bi se naigrao da Bilbija nije imao ozljede.
    Mislim da će Nardin ostati do ljeta u Zrinjskom i onda slijedi transfer,taman da i klub zaradi a i on.
    Plus nije baš Bilbija glava koja će sjediti na klupi još dugo.
  • modri-kibic
    174
    Ivanušec danas zabio za Feyenoord
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.