• NKDZ86
    2.6k
    kaj sad ne valja, rečeno u kartu koilko ih ostaje u prodaji, prije otvorili TP, šta još fali? topli čaj?
  • OBIGB
    668

Da nam se ponovno objasni uloga Sanjina u klubu.
  • NKDZ86
    2.6k
    i njegova plaća.
    i zakaj zeko u grčkoj gleda šicu?
  • OBIGB
    668

Brijem da je grčka liga, jebena. Bolje da je tamo nego da ide gledat ovo srpsko smeće od baba lige.
  • Hercegovacnkdz
    30

Gdje gledati za kupiti ulaznice?? Dajte linkove
  • jedan u nizu
    10.8k
    Sta ce tek biti kada prodemo dalje i izvucemo neku Atalantu....
  • Dubbbrava
    726
    Online prodaja za Istru koja je u subotu 25.01 od 17:30h počinje od četvrtka 16.01 u 11:00h.
    Ticket Point samo dan prije tekme i na dan tekme.
    Nego da priupitam jel uspio ko kupit karte za Emirates za domaću tribinu?
  • DrawTube
    5.8k
    Nema besplatnih clanskih za sjever dolje :(

Ma prije ću 4x dat 7e za sjever nego na zapad ic
  • NB86
    15.3k
    Nego da priupitam jel uspio ko kupit karte za Emirates za domaću tribinu?Dubbbrava

Ja iz radoznalosti bacio pogled samo da vidim jel ima na ticombu i ne bi trebao biti problem kupit, jedino nazalost nema u blizini naseg sektora na ticombu za kupit.
  • jedan u nizu
    10.8k
    Onoga trenutka kada budemo imali firme i servere za normalnu onlin kupnju, onda cu biti za to, a do tada sad fan ticket pointa.

Kada se kupovalo za Munchen, prvi dan je prodano skoro 3 soma ulaznica, i to kroz cijeli dan, ostalo je nesto za clanove. Serveri su bili dole vjerovatno cijeli dan. Skoro cijeli dan nisi znao jel imas kartu ili ne.
    Istovremeno je max bilo 3 soma ljudi na serveru, i to da su svi usli u 11:00.

Jbt kad kupujem za neki koncert vani, udes online, refreshas i pise ti da si 17 683 u redu cekanja i ne izlazis van. Red se pomice i dodes na red. Nigdje te ne izbaci i kupis ako ima.
    Jbg, 17 682 ljudi je kliknulo prije tebe i tu si, ali znas di si i znas ako dode do tada da mozes kupiti.
    Kod nas te izbaci 10 puta, jednom na odabiru sjedala, jednom na upisivanju podataka, jednom na placanju, jednom na autorizaciji.
    Desi se i da platis, autoriziras transakciju i samo odjednom ti vrati lovu i kaze nije uspjelo.
    Ides ispocetka, karata vise nema.

Apsolutno nedopustivo.

Pomirit cu se sa cinjenicom da je 15 000 ljudi kliknulo stotinku sekunde prije mene i doslo do karte, ali ne da je netko sat vremena nakon mene dosao i kupio, a mene sat i pol izbacuje van.

Zamislite da cekate na karatani 8 sati, krene prodaja i ekipa iz kucice random odabere ljude iz reda kome ce prodati kartu, pa i onome tko je dosao prije 2min.

Eto, takva je nasa online kupovina.

Dok se to ne sredi, kava, čaj, pivica i cavrljanje o Špikiću i Kulenoviću sa ekipom koju si upoznao u redu u 5 ujutro.
  • NORTE
    13.2k
    https://www.instagram.com/reel/DE21z6ENDma/?igsh=MWkwZXh3a240bm96Yw==

Čovjek iz inozemstva priča o načinu prodaje ulaznica.
    Izet Hajrović

Možda organizirati da članovi kupuju online preostale ulaznice koje ne kupe godišnjaci.
    A ne da se u 2025. godini kampira usred noći za ulaznice koje se počinju prodavati od 11:00 u Zagrebu.
    Svi zadovoljni.
  • ZrnTSCHeZ
    646
    nazalost nema u blizini naseg sektoraNB86
    Na Stubhubu najbliže kaj ima je sektor 18

Početne cijene su trenutno oko 100€ + naknada

udes online, refreshas i pise ti da si 17 683 u redu cekanja i ne izlazis van. Red se pomice i dodes na red. Nigdje te ne izbaci i kupis ako ima. Jbg, 17 682 ljudi je kliknulo prije tebejedan u nizu

Na takvim sustavima prijava za "čekaonicu" kreće 30-60min prije otvaranja prodaje...a onda u trenutku aktiviranja prodaje svima koji su se prijavili u "čekaonicu" u startu se nasumično dodijeljuju redni brojevi, a ne zaista redoslijedom kada si se prijavil...tak da je i to čista lutrija

Npr. za NFL u Münchenu smo frend i ja istovremeno ušli...ja dobil redni broj cca 230000, a on 750000...slično mi bilo i za razne koncerte (Beč, Pešta, Wembley)
  • Neron53
    1.2k
    A koliko kostaju te za domace sektore?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.