• The Undertaker
    6.4k
    Slažem se. Ne znam da li je tako dogovoreno ili inače igraju ovako ali su nam stali u čvrsti obrambeni blok, kao što nam se postavi većina HNL klubova. Baš dobar test a igramo onako kako smo igrali i prije.
  • Kermit
    186
    Kule ni danas nije došao na tekmu.
    Stojke i Bati jako dobri plus Pjaca.
    Mmae osim faulom nemre zaustaviti crnog Petka. Izvrtio ga na kraju ko ringišpil pa je morao usklizavati da spasi.
    Aki star, ne ide više možeš ga j.....
    Cordoba bzvz.
    Trener, Move the ball faster!

Ubacivanja u 16 za sada totalni promašaj.
  • dbut
    87

Mislim na korak nazad u odnosu na utakmicu s Lech, lijepo su kombinirali njih troje i to bi se trebalo uigravati!
  • Zagi
    8.9k
    Sviđa mi se ovo rukometno pozicioniranje oko njihove linije. Trebati će još dosta uigravati kretanja ali na papiru bi moralo pasati našim veznjacima.
    Još da je tu neki agilni napadač....
  • GeneralNapoleon
    392

E tocno to. Ja stvarno ne znam gdje ljudi vide napredak :lol:

Lopta tesko da moze sporije. Jalov posijed i gusenje lopte. Nigdje ne uspijemo stvorit visak. Jedina sansa vrijedna spomena dosla iz jednog od deset centarsuteva. Pucanje iz daljine zbog manjka ideja.

Jedino obrana za sada solidno stoji. Ali bili smo blizu da Pululu izbije sam pred Nevistica. A i opcenito lik maltretira Mmaeea.
  • Zagi
    8.9k
    A i opcenito lik maltretira Mmaeea.GeneralNapoleon

Zna igrati crni.
  • don
    9.6k
    sve potitat, ne valja ništa. Nema veze jer je zadnja pripremna utakmica nakon svih teških treninga.
  • Droljo
    11.1k
    Jedina sansa vrijedna spomena dosla iz jednog od deset centarsutevaGeneralNapoleon

Tak ti se igra nogomet. 40 centaršuteva po utakmici i pobjediš 2:0. Šta bi ti? Svaki napad gol?
  • NitkoBitan
    21.9k
    Ne razumijem zadovoljstvo Stojkovicem, osim gola i tog udarca dosta mrsavo. Krive odluke, losa dodavanja... naprosto previse pogresaka.
  • Mr Anderson
    9.6k
    sve potitat, ne valja ništadon

Najbolje što se to pisalo nakon 10 minuta ove utakmice.

Nema veze jer je zadnja pripremna utakmica nakon svih teških treninga.don

Pa što ako treniraju 2 dnevno, trebaju biti lepršavi i letit po terenu. Igra se protiv poljskog trećeligaša.
  • NKDZ86
    2.6k
    fabiu će kosa ispast od deračine.
    dragi fabio, vidiš kak je nama...
  • Gelipter
    3.9k
    Mi smo hejteri, najjači smo najjači!!
  • čovjekjogurt
    1.1k

Koje smo to šanse stvorili? Utakmica najbolja za zaspati, kad imamo loptu jalovo kružimo i dojam je da samo nekakvom individualnom genijalnošću Baturine ili Pjace ili nekom teškom greškom Poljaka možemo zabit gol.

Ovdje se hvali sve samo zato jer je Cannavaro nov trener i onda se sve tumači kao pozitivno i kao "neki novi Dinamo".
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    fabiu će kosa ispast od deračineNKDZ86

Sreća pa je u Turskoj!
  • FrodoJePurger
    220
    Kako ne možemo stvoriti neku šansu meni nije jasno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.