• Tranzicijski Napad
    285
    ako nista ovo je bolja kamera
  • tp1997
    902
    Izgradnja napada je ozbiljno manjkava, ali bar ispunjavamo ono što je Jakir ponavljao kao univerzalno rješenje za sve - "moramo više pucati"

Imamo dobre pucače i drago mi je da se češće poteže s distance.
  • rakurs
    559
    Joj kako mi je lijepo vidjeti stopera koji ne napucava u nedogled nego onog čija svaka lopta ima cilj. Jako mi se sviđa Galešić, a mora se reći da i Mmaee danas djeluje dobro.
  • NKDZ86
    2.6k

a na strani gdje je golman jagellonije na tribini iza je počupano dosta stolaca, ko da su neredi bili haha
  • NB86
    15.3k
    Napad danas losiji nego dosad al zato obrana besprijekorna
  • Olmic
    3.9k
    Prevelik prostor izmedu obrane i sredine

Ademi ne moue to povezat a stojke i bati kasne u spustanju
  • Orc123
    9.9k
    More centarsuta u 16, a moglo bi se i vise ali uzalud kad nemas unutra pravog napadaca koji vreba takve lopte.......jedan Pierott bi se nazabijao kod nas....
  • ElDorado
    1.4k
    Premalo kretnji bez lopte ali napredak je ocit. Pjaca dobro izgleda.
  • dbut
    87
    Korak unazad sa razbijanjem trojca na desnoj strani (rpg-stojko-mbuku), Ademi u izgradnji napada uopće ne sudjeluje ni ne traži loptu ili se otkriva...

Nadam se da Cannavaro ući na svojim greškama!
  • Ivan0302
    720
    Obrana danas jako dobra, par puta smo i fino izašli iz obrane, ali danas u napadu šteka. Pjaca je par puta imao priliku da ubaci i onda stane ulazi u sredinu i uspori napad.
  • CastAway1986
    2.4k
    Uvijek kad imam najviše očekivanja od njega Cordoba odigra nula bodova !
    Cannavaro daj reci Mariću i ti da hitno napadača dovede
  • hardek
    3.7k
    Ova utakmica je točno ono šta nam je trebalo. Jagielonia je jako dobro utrenirana ekipa i taktički su na stvarno visokom nivou. Teško ih je probit + s loptom u posjedu smo sporiji nego zadnje dvije utakmice. Defenzivno dobro, napadački mora puno bolje. Nebi bilo loše probat Roga umjesto Ademija.

Cordobi mora ovo južnoameričko pimplanje u mjestu netko pod hitno izbacit. Kad igra u 1,2 dodira je puno konkretniji
  • Zagi
    8.9k
    Kak bude baturini objasnio da ne pimpla i move the ball fast :lol:Droljo

Čekaj da se Ciceron vrati, ode Fabio prvim trajektom za Anconu.

Inače dobar MMa danas, a nije loš niti taj Pululululu.
  • don
    9.6k
    Korak unazad sa razbijanjem trojca na desnoj strani (rpg-stojko-mbuku)dbut

Mbuku?
  • GeneralNapoleon
    392
    Bojim se da ce ovako otprilike izgledat svi nasi derbiji. Mozda za vise po kvaliteti i nismo u stanju. A tu ce onda sreca odlucit pobijednika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.