• GOAT
    1.6k
    Da ni meni nema smisla. Sjećam se da su na dan osvojenih izbora govorili bez da citiram, kako svaki covjek u Dinamu ima svoju jedinstvenu funkciju za koju je odgovoran i u slucaju da nesto ode po krivu ili se napravi dobar posao znamo tko stoji iza toga.

Dok evo sad se cini da svaki od njih petlja i daje mišljenje. Stanje je bilo depresivno a sad ne znam vise sto je. Idem i ja odmorit u Tursku
  • keppi
    264
    Ako već nema novosti oko dolazaka, ima li možda novosti oko odlazaka? Koga bi možda Cannavaro mogao ponajprije otpisati jer mi se čini da će to na kraju biti i preglomazan kadar?
  • OsamŠest
    4.3k

Jasno je da IO mora odobriti transfer koji je u iznad 3m eura i to je u redu. Ali me ova rečenica koju je Vugrinec napisao da još 10 ljudi odlučuje i petlja se u posao, navela na to da pitam tko ima pravo i tko se razumije od navedenih ljudi u nogomet, samu nogometnu vještinu i ima dovoljno znanja i iskustva da kaže 'da' ili 'ne' za nekog igrača?

Iskreno, u takvo nešto mi je teško povjerovati.

Kod Marka Marića sigurno postoji velika želja, siguran sam da radi danonoćno i siguran sam da na kraju dana želi najbolje Dinamu. Ali, jednostavno čovjek nema iskustvo koje je dovoljno za klub koji će možda završit u 24 najboljih u Europi.

Ne uspije li se dovesti napadač i lijevi bek, za koje je i sam rekao da su pozicije na kojima ćemo se pojačati, a imao je vremena od ljeta, a ne od početka zimskog prijelaznog roka, onda je na ljudima iz kluba koji odlučuju da reagiraju. Ne može biti slučajno da ne uspije u dva ili tri roka.

Marić je kvalitetni nogometni djelatnik i ne treba ga izgubit, ali u ovom trenutku nije dovoljno iskusan i kvalitetan za obnašanje funkcije sportskog direktora Dinama.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    ovo je teška sramota, katastrofa, ako je istina
  • Nogo
    4.8k
    Međutim, čini se da su pregovori opet zapeli, a prema nekim informacijama Dinamo je Mikiću dao rok, svojevrsni ultimatum, da do petka 17.siječnja mora odllučiti. Uzmi ili ostavi, potpisuješ ili ništa! Pojavila se i priča da bio Noa Mikić mogao u Hajduk, da je ponuda Bijelih na stolu, da je izdašnija od Dinamove. I ta se priča brzo proširila nogometnim krugovima. Bila bi to najveća moguća pljuska Dinamu, međutim, doznajemo da je, ne ostane li Mikić u Dinamu, puno izgledniji odlazak u inozemstvo, za talentiranog desnog beka ima interesa stranih klubova i gledat će prvenstveno u tom smjeru. Iako novac često jest problem kod pregovora oko novih ugovora, ovdje se više čini da je problem 'projekt'. Naime, Mikić je u godinama kad lagano treba zakoračiti u seniorski nogomet, a u Dinamu će ovog proljeća šansu teško dobiti. Jer, na njegovoj su poziciji Pierre-Gabriel, Ristovski i Moharrami, a Mikić treba negdje igrati, na ozbiljnoj razini. A za Dinamove juniore sve je manje mogućnosti, nema B momčadi, nema kluba partnera...

A, prema nekim informacijama, Cannavaro nije zamislio Mikića u današnjoj zadnjoj utakmici na pripremama protiv Jagiellonije, pitanje je, dakle, hoće li i u tom srazu dobiti koju minutu. Ne bude li igrao u pripremnom dvoboju, teško da će dobiti priliku i u ozbiljnijim dvobojima. Što bi moglo utjecati na njegovu odluku...

O jbm ti krv...
  • Niko1986
    631
    Ovo da smo ponudili tri puta manje od Hajduka nije istina. Hajduk nije opcija. Mikić će ili potpisati novi ugovor ili otići van.
  • E46
    1k
    Mislim da je ponuđena cifra ugovora vec unaprijed određena dogovorom koliku izlazni juniori dobivaju ponudu za seniorski ugovor,ali smatram da je taj sistem užasno loš, vrlo brzo će se pročuti i znati kolike su u Dinamu plaće izlaznim juniorima koji potpisuju novi ugovor i idu u seniorsku ekipu, a to onda uvijek prilikom potpisa mogu koristiti agenti i klubovi kao što sada tovari legitimno to rade,tako da je to uzasno los sistem a za to je kriv kosati čiji je to bio prijedlog. Ja prvi da sam na mjestu Noe Mikića ne bi potpisao za 3 puta manni iznos, ne radi se o parama nego koliko me cijeniš a samim time koliko me cijeniš pokazuje gdje se ja nalazim u tvom projektu, ako mu Hajduk nudi 3 puta više to znači da ga oni vrlo vjerojatno vide već sada kao prvog beka ili već od iduće sezone a mi vjerojatno nudimo smješan iznos jer kosati ni sam ne znam od 4 desna beka koja 2 da ostavi. Ako se nastavi takva očajna politika bojim se da će nam sve vrhunske talente pokupiti ostali klubovi i da mi vise nakon Baturine i Sucica necemo imati koga prodati, mi od Sose i Jedvaja nismo napravili prodaju na bekovima, ako ne racunamo Franjica koji nije bek i Gvardiola koji je već u kadetima bio klasa za nesto vise. Ajmo sada upropastit priliku da se Mikic jednog dana proda kao sto ce se prodat Baturinu i Sucic,kod kosatog neznalice me vise nista ne moze razocarat, od njega je cak i Šimic veci znalac.
  • Carrasco
    4.7k
    Ako ga se toliko treba tjerat da potpiše nek ide, imamo Kadića u kadetima na toj poziciji i čak bi rekao da su tu negdje.
  • keppi
    264
    Ne razumijem baš ni te mlade igrače.....pa Modrić je išao na posudbu u BiH i u Inker pa je još stigao igrati i za Dinamo i ostvariti takvu karijeru. Ovi sada ili se na mene odmah računa ili odlazim ...i još se odmah menađeri prijete hajdukom. Pa izbori se brate sam za svoj status na terenu, a ne odmah...ako ne to i to ......odlazim.
  • Paggini
    33.9k
    Naricanje za Mikićem će prestati za pola godine, kao što je prestalo i za Soticekom.

Naričite dotad, ali puno veći problem su ugovori Baturini i Sucicu, a usudio bih se reci i KTCu, koji je i ovako imao mizeriju od ugovora a odigrao 95% utakmica otkad se vratio, bez ozljede, bez umora.

Ako se ne potpise Ristovski, super. Ako se potpise Moha jer nije Rile, uzas, osim ako se ne kombinira prodaja.
  • BBB Sibenik
    5k
    Sve mogu razumit čak sve, al ne mogu razumit da nije ništa ponuđeno navodno dvojici igrača od kojih se očekuje sutra 40M od prodaje???? Sa tim da priča o novim ugovorima njima dvojici traje već misecima Baturina/Sucic
  • mikser
    17
    Da nije bilo tih "polugolova", titulu bi izgubili u 12.mjesecu . Koliko znam svaki gol vrijedi jednako tako da mi je ovo suluda izjava.Dzoni

Vidiš meni je suludo da je jednom sportskom gigantu kao što je naš Dinamo igra igrač i igrači koji realno nisu za ekipe iz sredine HNL-a, primjer:
    - igra ti Kaneko (plačaš ga i kupuješ), a neigra recimo Ante Crnac
    - igra ti Bernauer i Torrente Kaneko (plačaš ga i kupuješ), a neigra recimo Luka Jelinić
    Bitno je da se nesmije za pojedince reći da nikako nisu trebali doći u Dinamo.
  • E46
    1k
    ne kuzim sta je tocno uzas ako se ne potpise rile da moha dobije ugovor? On moze jos rasti smatram da nije ostvario puni potencijal mlađi je od rileta dovoljno da ga je lakse prodat jos uvijek ukoliko proigra.
  • Niko1986
    631
    Možda nepopularno mišljenje, ali zašto bi ugovor igračima koji su ugovorom vezani do 2028. trebao biti prioritet? Puno su važniji igrači poput KTC-a, Rileta, Mikića... kojima sada istječe ugovor.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Meni iskreno nije jasna ta fama oko mikića. Ne znam, gledao sam ga par puta...po reakcijama foruma ispada da se radi o mješancu cafua, zanettija i lahma. Iskreno, ja to nisam vidio...
    Mislim, možda dečko ispadne odličan igrač, to mu od srca želim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions