• Tradicija bunta
    7k
    Apropo Marka Marica. Okej ima njegovih krivnji. Ali ima još 10 ljudi koji odlučuju uz njega. Definitivno to nisu sve njegove odluke i o budžetu prakticki on ništa ne odlučuje.Miro Vugrinec

Ajde ne seri takozvani insajderu. Evo da slova vise ne napisem. Ima budzet i ima ovlasti. Smijenio je trenera, isplatit ce mu se milijunski penali i doveo novog, a da ga se ogranicava oko juniorskog ugovora.
    Ne zeli nitko odgovarat na te vase 'insajderske' price, pa je uzelo maha izgleda da svatko lupa sta hoce.
  • Keyser Soze
    11.6k
    Pa mi smo i Belinha skoro izgubili zbog love, shvaćaju li ljudi da danas moraš platit ako želiš igrača kupiti ili zadržati? Ili je lova za gablec dovoljna jer ipak ti mora bit čast igrat za Dinamo? Ovo sve ide iz lošeg u gore, bez ikakvog plana, vizije, da Mikić odluči čak i ostat onda je to samo produljenje problema jer neki drugi igrač neće prihvatit ponuđene uvjete.
  • Maximo
    652

A po germanijaku, navodno se nema za 2-3 milje trasnfer više...zvuči ludo
  • keppi
    264
    Ako bi se tražio neki opravdan razlog zašto Sučić i Baturina nisu potpisali nove ugovore onda bi rekao da je prava realnost da će nas oni uskoro napustiti uz odgovarajuće odštete i to najvjerojatnije već na ljeto, a sve drugo bi bilo ustvari mazanje očiju javnosti. Ukoliko ipak netko od njih ostane ...možda još godinu dana, onda bi novi ugovor bio stvarno neophodan u smislu da se takav igrač adekvatno nagradi.
  • Facke
    4.8k
    Tragikomedija. Ovi neki ljudi nisu sposobni ni biti u Dinamu niti voditi klub. Ove je mene uzasne lose stanje.
    Znaci i dalje nisu shvatili kulke je vur.
  • austrijanac
    5.1k
    Ima budzet i ima ovlasti. Smijenio je trenera, isplatit ce mu se milijunski penali i doveo novog, a da ga se ogranicava oko juniorskog ugovora.Tradicija bunta

Ovo jedino ima smisla. Odobrila mu se najveća promjena na trenerskoj poziciji u zadnjih nekoliko godina, a da mu se ruke vežu oko 100 hiljada eura ili ugovora KTCu.
  • blubach
    717
    Uopće je nebitno na kraju jel kriv Marić ili 10 ljudi oko njega.
    Dinamo je, nažalost, još uvijek trul iznutra. Svakom danom je to sve vidljivije, koliko god nam se mazale oči sa nekom demokracijom. Dal je trul u smislu krađa ili samo zbog nesposobnosti, ne znam, ali je trul.
  • Crni86
    7.2k
    Nekako je lakse procitat ovo kad se vise nicemu ne nadas. Ne mogu rec da sa iznenaden, ali marko maric nakon sta rok zavrsi mora biti bivsi. On kao da namjerno radi na srozavanju vrijednosti i ugleda kluba, a ne kontra.

Prosli rok su nam bile krive financije, zanima me koja izlika slijedi ovih dana.
  • keppi
    264
    Ako Mikić stvarno slovi za velikog talenta, a po svemu dosada prikazanom slovi.... onda mu treba pristupiti svakako s puno više pažnje.
    Ipak, kada bi se ovdje na forumu postavilo pitanje tko treba od sadašnjih igrača biti na desnom beku u idućoj sezoni (Pierre Gabrijel, Ristovski, Moha, Mikić ili čak neko novo lice) u tren bi se svi posvađali, a netko u klubu to mora odlučiti...bilo nekoliko ili desetak osoba.
  • OsamŠest
    4.2k
    Kako bilo tko drugi osim samog sportskog direktora može odlučivati o sportskom djelu politike (kvaliteta igrača, nedovoljna kvaliteta igrača i ostalo)?
  • sport
    4k
    Ti ga baš sereš,nitko iz kluba ne brani Marku Mariću da dogovori igrača i ako je transfer veći od 3m I.O.odobri isti.Pošto se to još nije dogodilo jer se Marić još nije s takvim igračem pojavio pred I.O.mogu ponoviti još jednom da imaš neke informacije,poluinformacije,a u klubu si iz bivšeg sustava da baš sereš.
  • Zg123
    815
    Mikicu sine bjezi kud te noge nose pa makar i u NK Jogurt. Sramota za sportski sektor i diletante koji su tamo
  • ElDorado
    1.4k
    Mikić ima rok do petka inače la papa
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Uprava određuje budžet, a trebalo bi definirati tko spada u tih 10 ljudi. Izgleda da dosta odluka donose ljudi čija pozicija nema veze sa sportskim sektorom. Pričalo se na zimu da je Podnar doveo Roga, oko dolaska Bjelice se govori da je IO bio glavni, ali opet meni nije jasno kako ostali ljudi u klubu ne vide problem špice i lijevog beka pa da reagiraju prema Mariću ako ih ne planira dovesti. Pa zar su svi Mile Kekin, izuzev sportskog sektora?
  • GeneralNapoleon
    390
    Ja ne znam jel je pretjerivanje. Ali dojma sam da od deset vijesti iz kluba, osam bude za kosu cupat, dve dobre al od te dve jedna nevezana za sportski sektor.

Ja samo zelim znati kuda to nas brod plovi. Nemam dojma da se ima neki plan. Vec se vise stihijski radi. Ali onda kad se zapne za neku ideju koja je losa onda se s njom jos i pretjeruje.

Papogotovo mi nije jasno zasto djelujemo kao neki uzasno spori birokratski monstrozitet, koji uglavnom bude zadnja faza prije nego se neki imperij urusi. Jedino objasnjenje i je da imamo vise "kuhara". Sto je svakako nepovoljno i pitanje zasto se uopce dopusta.

Mi trebamo ljude koji ce donosit ispravne odluke i to brzo. Koji ce reagirat pravovremeno i suvereno na probleme.
    Koji ce radit sa vizijom, ali ispravnom vizijom.

Kako sad stvari stoje ja od toga ne vidim gotovo nista. Puno grijesimo a jos nam i treba vjecnost za gotovo sve. Problemi koji su svima poznati se il ignoriraju doslovce ili se muke muce pola vjecnosti da bi se nekako rijesili.
    Vizija je tesko prepoznat u tom kaosu, al to sto se da prepoznat dijeluje vise lose nego dobro.

I sad da ublazim za kraj. Ne mislim da cemo propast ili da smo na rubu provalije. Ali nije da nismo zato sto se ne radi toliko lose koliko se cini nego jer smo imali puno bolju startnu situaciju od konkurencije.

Najveci problem mi je u tome da kao da se sve vise priblizavamo konkurenciji umijesto da im bijezimo sve vise. Barem mi se cini da nas ovakvo vodenje vodi k tome. Nije dobro da vec dve sezone za redom vicemo samo da osvojimo naslov nekako pa onda na ljeto remont.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions