• Orc123
    9.9k
    kakva isusova zvijezda je on bio u Leverkuzen-u? S par nastupa za njih i jednim golom?
    Mbuku je vrijedio 9mil eurs po TM, ima preko 80 nasrupa u 1 Fra ligi, igrao za sve selekcije Fra, cak i za U23.....

Priznali to ili ne, Mbuku je puno vece ime od Fernandeza u trenutku dolaska u Dinamo, mlađi nego sto je Fernandez bio u trenutku dolaska i igrac sa vecim potencijalom....

Sad, na njemu je dal ce pokazati vise i ostaviti veci trag.....
  • plavi devet
    437
    Po statusu koji je imao i stvarima koje su se od njega očekivale to je bio najveći ulazni transfer Dinamamikser

Hrabra izjava.
    Po stvarima koje se očekuju od Cardoso Varela i jer se za njega otimaju Porto, Barcelona i Man City on bi isto trebao ići u tu kategoriju, ako dođe naravno.
  • ElDorado
    1.4k
    " A Dinamo nema novca za neke nove milijunske transfere, zaboravite na igrače od 2-3 ili više milijuna eura! "

Ne razumijem ovu rečenicu da ga jebeš
  • Zagi
    8.9k
    Klinac ima 16 godina... Kakvi statusi i očekivanja, kajgod.
    Pustite decu da se igraju.
  • mikser
    15
    De ljudi kakav Mbuku, lik nema ništa, komedija.
    Ovo će završiti kao Kaneko.
    Kaneko prošle godine nakon dva, tri polugola imao veći hajp nego Oršić nakon Totenhama.
    Došao ga jednom pogledati i opalio se smijati, lik nzna otprilike što treba raditi, imao jedino brzinu (koju nije znao koristiti) i dribling 1-1 nakon kojeg ide loš centaršut ili slabi udarac.
    Mbuku slično, samo zna stati na loptu kad je dobije u noge.

Za mene je Cordoba zvijer u odnosu na Mbukua, lik je okomiti i traži dubinu, mislim da će biti dobar igrač.
    Da se vratim na Juniora, po meni jedan od fizički najjačih igrača koji su igrali u HNL-u, liga prvaka fizikalije.
  • Miro Vugrinec
    6.7k
    Sto se tiče transfera ništa novog još. Ivanusec svima je poznata već situacija. Napadač ništa dogovoreno. A sto se tiče novih ugovora naših igrača evo nekoliko info.

Noa Mikic- ponuđeno 3 puta manje nego od strane Hajduka, još par dana za odlucit se ima.
    Stefan Ristovski i Kevin Theophile nisu ništa potpisali kao sto je pisalo u medijima. Za Thea se još razmišlja sta ponudit, a Riletu je ponuđeno 40 posto manje za iduću sezonu. On još ništa nije odlučio, ukoliko odbije Mohi će se produzit ugovor.
    Martin Baturina i Petar Sucic također nisu ponuđeni nikakvi novi ugovori kako su mediji pisali. Još nikakvih razgovora o tome nije bilo.
  • tp1997
    888
    Razmatra li se uopće lijevi bek ili se od toga odustalo?

Btw neponuđivanje novog ugovora Baturini i Sučiću je sramota.
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Martin Baturina i Petar Sucic također nisu ponuđeni nikakvi novi ugovori kako su mediji pisali. Još nikakvih razgovora o tome nije bilo.Miro Vugrinec

Sramota.
  • Dzoni
    950
    dva, tri polugola imaomikser

Da nije bilo tih "polugolova", titulu bi izgubili u 12.mjesecu . Koliko znam svaki gol vrijedi jednako tako da mi je ovo suluda izjava.
  • ElDorado
    1.4k
    Meni ove stvari nisu jasne da ga jebeš. Jedan Mmaee 850k a svoje igrače potcjenjuješ i odugovlačiš. Potpuna paranoja.
  • bbb medimurje
    3.5k
    Noa Mikic- ponuđeno 3 puta manje nego od strane Hajduka, još par dana za odlucit se imaMiro Vugrinec

ukoliko odbije Mohi će se produzit ugovorMiro Vugrinec

Znaci stedi se na mikicu a nema stednje za Mohu?
    Kakvu zaradu mozemo imati od Mohe?
    Ovo je isto odluka Marica ili kompletnog sportskog djela uprave?
    To su te nove mjere stednje? Tovari koji su bez para u dugovima nude jednom od nasih najperspektivnijih juniora 3 puta vise? Daj me nemoj zezati
  • GeneralNapoleon
    384
    Sramota za sramotom sto nas sportski sektor producira. Gospodin SD mora bit bivsi najkasnije prvog dana nakon ovog prijelaznog roka.
    Nemas kapacitet, hvala za nista i z Bogom.
    Na upravi il IO je da vec sada traze novog SDa, prikladnog velicini naseg kluba.
  • bbb medimurje
    3.5k
    Martin Baturina i Petar Sucic također nisu ponuđeni nikakvi novi ugovori kako su mediji pisali. Još nikakvih razgovora o tome nije bilo.Miro Vugrinec

Ovo je bolje ne komentirati!
  • blubach
    713

Skoro sve što si napisao ovdje me bacilo u depresiju (osim što Rista još ništa nije potpisao).
  • emilperska
    7.6k
    Marko Marić - tajni agent splitskog jogurta omogućio osvajanje prvog naslova nakon 20 godina.
    Sigurno da ima još i neotkrivenih agenata koji mu drže ljestve, ali sve će vrijeme pokazati..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions