hvala na karakterizaciji da lupam bezveze, — immerwieder
da, sve ima veze s lokalnim izborima, jedni žele zakopati prvu lopatu prije 18.5., a drugi sve rade da ovi to ne uspiju, — immerwieder
Ajmo ovak, da li ti misliš da je Grad Zagreb u vidu Tomaševića bio sam na pregovorima s Crkvom, da li bi dao ova zemljišta Crkvi za izgradnju sakralnih objekata? Realno, iskreno, bez izmotavanja? — mali M
↪Mali Zeus uz dužno poštovanje, ali ti toliko braniš Možemo da si spreman kao i onaj njihov najveći branitelj na forumu kojeg ne spominjemo, optuživati nerezonski i bezveze ljude... Z — mali M
A kakve veze HDZ ima s tvojim upisom sam ti lijepo objasnio.
Bemti, tko god se s tobom ne slaže je branitelj Možemo. — Mali Zeus
Po ugovorima države i Vatikana, država obešteti crkvu za oduzetu imovinu po tome mogli su davnih dana to napravit a ne čekati 2023 godinu — Dudu9
Ali da ovi na vlasti lažu s rokovima i stanjem, to je isto jasno. — criticus
onaj njihov najveći branitelj na forumu kojeg ne spominjemo — mali M
evo moj kontra kladitelj se veseli jer će se možda pokrenuti dan prije lokalnih izbora — mali M
Ne bih rekao da lažu, naprosto trebaju uzeti neku dobru PR agenciju da ih priprema za ovakve stvari jer izlaze u javnost s krivim informacijama - ne netočnim, nego pogrešno odabranima. Oni daju najidealniji rok u kojem će to biti napravljeno ako ne bude apsolutno nikakvih prepreka i sve će teći kao po loju, a to je glupo jer takvih projekata gotovo da nema. — Bosskovitz
okej Zeus, ali doslovno si ti napravio to samnom u rečenici ispred. Stavljaš me u ulogu branitelja HDZ-a jer se ne slažem s tobom... Ne trebamo dalje voditi ovu raspravu jer mi nije bila namjera stavljati ljude u kalupe, ali me tema odvukla.. — mali M
Ne bih rekao da lažu, naprosto trebaju uzeti neku dobru PR agenciju da ih priprema za ovakve stvari jer izlaze u javnost s krivim informacijama - ne netočnim, nego pogrešno odabranima. — Bosskovitz
A ovdje sud jos nije donešen :smile:. Mislim sam ovo gore što si napisao je neki vid nesposobnosti. Ako je samo PR služba rješenje a oni to ne viide i to je nesposobnost. Al kažem, tu će vrijeme sve reći.Ispadaš nesposoban, a nepotrebno jer nisi. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.