• ZgDLions
    610

Nisam ja protiv kulturnih ustanova i sadržaja, čak ih koristim pa mi nije mrsko, samo max je zbilja nevoljeno dijete i to me užasno smeta.
    Ono Liga prvaka i kad vidim preko puta prazan istok, a potres bio prije ohoho godina i sprdačinu komentatora i klubova na naš račun, kad se penjem na zg i onaj pogled kroz lažne betonske prozore, kontejnere shop…
    Malo je reči da mi je suza u oku, baš me nervira.
  • jakov1
    361
    manevar koji je napravljen kako bi se cijeli projekt ubrzao jer bi dodatne zakonom definirane javne nabave sve produljileBosskovitz

Svi koji se izjašnjavaju na ovu temu uzimaju trenutne propise kao referentnu točku, a nitko ne priča koliko su apsurdni. Zamisli, ako ne mijenjaš travnjak, onda te nitko ne pita jesi li podigao visinu stadiona iznad okolnih zgrada. Kao, ako rušimo staru i radimo novu zgradu, nju se mora razmotriti u trenutnom stanju prostora, a ako se mijenja fasada, onda nas nije briga na što će to sve ličiti pa makar ju obojali u crno ili zatvorili sve prozore? Nek se u GUP-u propiše okvirno što se smije ili ne smije, a ne da se za svaki projekt ide u razmatranje i "micromanagement". Malo zdravog razuma od strane zakonodavaca nas ne bi ubilo.

Podsjeća me na priču nekog njemačkoj startupa koji je s novim investitorom morao proći solemnizaciju ugovora pred javnim bilježnikom od nekoliko dana. U raspravi se pričalo treba li biti kao u Americi da se takve stvari potpisuju na majkemi ili je li bolje da se ipak sve strane upozna sa sadržajem, a zapravo je glavni pitanje kako ugovor za transakciju od nekoliko milijuna eura može imati 300 strana?
  • Bosskovitz
    13.8k

Razumijem kaj hoćeš reći, ali ti propisi naprosto jesu pozitivno pravo u ovom trenutku, a mi raspravljamo o gradnji stadiona i je li nešto napravljeno u skladu s njima, a ne jesu li oni dobri ili ne.
  • SAS1987
    15.7k
    Izgleda se napravili vrtici pa su na red dosle knjiznice :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.