• Georg Koch
    5.2k
    kako nemaju rjesenja?
    LB: Melnjak i Diallo
    RB: Hrgovic (koji je primarno LB ali igra RB i cisto sumnjam da ce ga prekomandirati na LB pored Dialla kojeg ocito cijeni jer mu igra vise manje standardno a i hvalio ga je, te pored Melnjaka) i Sigur (koji je isto tako primarno druga pozicija - DM , a koji ce jos teze mislim na svoju poziciju pored Zapera koji se vratio, a primjerice na 8ici i 6ici jos imaju Raketu, Krovimovica, pa donekle i Pusktasa).
    Ne mogu Mikicu garantirati minute kao ni mi jer je sezona takva kakva je i pretesko ce juniora odmah ubaciti da igra "kljucnu polusezonu".
  • bbb medimurje
    3.5k
    Na koju foru mu tovari nude tolko vise?
    Zakaj se stedi na jednom od najboljih igraca generacije i na igracu koji moze donjeti miljunsku zaradu?
    Ja ovo stvarno ne kuzim
  • hardek
    3.7k
    Znači mi našem najperspektivnijem prospectu uz Pavića nudimo 60 000 eura godišnje i vjerovatno nikakav jasan putokaz do minutaže. How can this go wrong?
  • BluePhone67
    4.5k
    Kaj je to malo?
  • austrijanac
    5.2k
    Ako sa 17 godina, zelis radi novaca (kasnije ces rec da je radi minutaze) otic u najgoreg rivala - sretan ti put.

Boli me ona stvar za talent, rad, minutaže što god oćeš, tko god ode u tovariju - jebi se.

Nije ovo branjenje našeg sektora, Marić je posebna sorta.
  • GeneralNapoleon
    427
    Mogu shvatit da Maric nema kapaciteta. Ali mi jednostavno nede u glavu da u cijelom vodstvu kluba nema jedne osobe koja bi ovom cirkusu stala na kraj.
  • hardek
    3.7k
    A gle, ja se nebi bunio da imam 60 keka godišnje, ali ovdje pričamo o vjerovatno najboljem prospectu koji igra na deficitarnoj poziciji ako uzmemo u obzir hrvatski bazen igrača.

Drugim riječima, ukoliko ispuni potencijal lako može postati reprezentativac kroz 2,3 godine.

Ja razumijem smanjivanje ugovora za mlade igrače, ali to treba vrijediti za one malo manje perspektivne a ne za 1,2 najveća potencijala.

S druge strane ko malom garantira da će ikad dobit povećanje plaće kada su nam Baturina i Sučić kao reprezentativci na najmanjim primanjima u klubu?
  • Infinity
    17.2k
    Ne mozemo dozvoliti da nas igraci, roditelji ili menadzeri ucjenjuju, ali se isto tako mi ne mozemo prema njima postavljati s nekim ultimatumima. Ne rastu talenti na drvetu.

Gledajuci slucaj Soticek. Igra nekih pola sata u prosjeku, a u posljednje cetiri utakmice je bio starter. 17 utakmica, 3 gola i 1 asistencija u klubu koji se bori za titulu. Ne bih rekao nismo nista izgubili.
  • BluePhone67
    4.5k
    Ako ispuni potencijal lako mu damo koliko treba.. korak po korak, za početak posudba i neka se dokazuje.
  • hardek
    3.7k
    Okej ali ovdje pričamo o igraču kojeg je trebalo platiti 2-3 milje eura + plaća. Okej nismo se dali reketarit i tu sve stoji.

Ali igrač iz omladinskog pogona je nešto sasvim drugo i tu se zajebavati oko 2,3 tisuće eura mjesečno je nonsense pogotovo kad je riječi o najvećem potencijalu kluba. Pustite to što mali ima ponudu Hajduka, naravno da je ima i nije on kriv za to. Ja vjerujem da bi dečko najradije ostao ali kada vidi uvjete + do težak put do minuta + to što su igrači poput Baturine i Sučića potplaćeni kako mu se zamjeriti što se razmišlja šta napravit? Njemu Hajduk sigurno nije prva opcija
  • Zagi
    8.9k
    Nas mladi Mikic je dobio jos par dana rok da se izjasni hoće li potpisat ugovor ili ne s nama. Naši mu nude 5 bruto, Hahduk 3 puta vise. Nez kakve su mu druge opcije, ali evo ovo je zadnja info. Dakle petak je zadnji danMiro Vugrinec

Evo opet Mireka.
    Dobro, koliko je produktivan ovaj "inside info" ? Kaj ti misliš?
    bitno da se gradi forum cred

Pa ja ću popizdit od ovoga..
  • rakurs
    598
    Ja ne kužim da dečko koji je odrastao u Zagrebu i (valjda) od malih nogu navija za Dinamo uopće razmišlja o odlasku dolje, no vidjeli smo u ne tako davnoj prošlosti da je to itekako moguće. Kužim da razmišljaš prvenstveno o svojoj karijeri, ali da ga jebeš ne bi mi nikad to bila opcija.

Ne znamo sve informacije niti koliki je pritisak menadžera i malog za velikom minutažom (što mu mi sigurno u ovoj polusezoni ne možemo ponuditi), ali da Hajduk ponudi tri puta veću plaću mi je neshvatljivo. Sumnjam da oni s ovom upravom idu bezglavo u financijskom smislu, sad da li je do škrtosti naših, ne znam.

U svakom slučaju, od one silne euforije pokrenute upravo Marićevim riječima o spremnosti za prijelazni rok do ovoga sada gdje nas ucjenjuje 17-godišnjak i gdje nema pojačanja na dvije najvažnije pozicije, sve skupa mi ne miriši na dobro...
  • hardek
    3.7k
    Kao što smo dali Baturini i Sučiću jel?

Fundamentalno je krivo posloženo sve što se mene tiče, a ja i ti se možemo složiti da se ne slažemo oko ovog.
  • Zagi
    8.9k
    Možete se vi ljutiti koliko hoćete ali kolega @Daliban je sve ove probleme oko tih financijskih razreda najavio čim je Marić izreferirao svoju famoznu strategiju.
  • BluePhone67
    4.5k
    Sucic je potpisao dva ugovora,
    prvi kad je stigao 2022 nije mu nitko drzao pistolj nad glavom i kasnije poboljsani drugi ugovor, ako treba bude i treci u manje od 3 godine.

Da ne duljimo.. Lova koja je ponuđena za Mikica je odlična, neka radi i napreduje za dvije godine dobit će 5 puta više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.