• Mali Zeus
    15k
    jesi ti odvjetnik uprave?don

Jesam, da, službeno. Mogu ti i plaću napisati u inbox.
  • emilperska
    7.7k

Nemoj da se živciraš. Prosle godine si operisan..
  • Mali Zeus
    15k
    Mmmm nemoj da psuješ.
  • vjeko1701
    11.5k
    Nemoj da se živciraš. Prosle godine si operisan..emilperska

Objasni ovaj post jer meni miriše na ban. Možda sam u krivu.
  • emilperska
    7.7k
    Kolega @Mali Zeus se nasekirao oko ovih upisa prije, pa sam mu poslao citat iz jednog Pervanovog uratka da se razveseli i smiri. On mi je isto tako odgovorio citatom iz istog. Uradak je Bond Ime Ruže.

Što je tu sad za ban?
  • JMastermind
    316
    Jesam ja jedini kojem to sve izgleda kao klasična posudba bez posudbe sa usmenim majkemi dogovorom? Gentlemens agreement, štono bi se reklo.

Stvarno je vrijeme da malo smirimo šizofreniju...
  • Mali Zeus
    15k
    Ne znaju možda ove mlađe generacije za taj briljantni uradak.
  • Droljo
    11k

Bumo tu nepravdu ispravili na odgovarajućoj temi.
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/583461
  • modri-kibic
    182
    Danas u 21h na SPTV je emisija onog BalkanDede o stanju u Dinamu. Gosti su mu Hrvoje Tironi i Antonio Franja. Vidio najavu kod Tironija na IG.
  • FrodoJePurger
    218
    Veliko razočarenje je nova uprava za sada. Razumijem da je teško naslijediti i upravljati dinamom nakon Mamića i njegove ekipe, no toliko su obećanja imali, a nisu ih se držali. Novi webshop do kraja godine, gdje je? "Imamo već spremna nova pojačanja" a još nisu došli napadač i lijevi bek koji nam fale već godinu dana. Obećali su transparentnost, no osim članskih dana gdje ne možeš postaviti pitanja duža od 100 slova i gdje može prisustvovati 100tinjak ljudi, ne možemo saznati sve što nas interesira. Najavili su konferenciju za medije u 1. mjesecu da predstave novi maksimirski stadion, no zasad je još nismo imali. Ako nemaš rješenje za te probleme ili ih nemaš u roku kojem si rekao da će ih biti, onda ih nemoj ni obećavati i tako će navijači biti mirniji.
  • Plavi 9
    55
    Mi smo svi upali u nekakvu kolektivnu psihozu. Pa onda kako kome odgovara i kako je tko na kojoj strani udara po ovima suprotnima. Nikako nije dobro stanje i nadam se da neće potrajati, samo da nam krene na terenu i bit će sve dobro. Nije ni približno ništa izgubljeno i mi ne znamo što se iza brda valja i kakvi transferi su možda već pred realizacijom. Prošlih prijelaznih rokova je puno informacija izlazilo van a pokazalo se da su to tek novinarska nagađanja i puno toga je propalo. Sad se radi u tišini i mislim da je to dobro. Doći će neki napadač, jednostavno mora, možda je već trebao da se može aklimatizirat, ali ajde, ima još desetak dana do početka prvenstva, a u LP ionako ne može igrat koliko znam.
  • OBIGB
    656

Na članskom danu je bilo ohoho mjesta, a nisam nažalost vidio zmije za taj dan kao za neka fensi gostovanja. Aj bar za to nemoj srat. Jer to nije istina.
  • emilperska
    7.7k

Za nekog tko je ovu jesen ljeto odradio sve domaće utakmice i nekoliko gostovanja besmisleno mi se raspravljat s ekipom zasto nisi bio na clanskom danu i rešetao Marića ili koga već..
    Nisam bio jer je taj vikend bilo bitnije ici na Loksu, a imam i zenu i djecu koja iziskuju svoje vrijeme.

Osim toga naplaćali smo se ove godine i za godisnje i clanske karte i gostovanja i sve i jos treba karta za ulazak na članski dan da postavim pitanja koja sam mogao i preko mobitela dok djecu čuvam.

To predbacivanje "nedolaska" na clanski dan u tjednu kad su 2 utakmice mi je vrhunski i pomalo gnjusno od vas koji ste u strukturama Kluba..

Nama za razliku od nekih ovdje Dinamo nije posao. Nariktao sam i poslovni i privatni raspored da taj tjedan odem i na Celtic i na Loksu.. ali ne, odi jos na clanski dan i plati ulaznicu..
  • OBIGB
    656

Boli me kurac zašto nisi došao, ne gledam to negativno ili pozitivno. Pravdaj se nekome drugome, meni ne moraš. Referiram se na to zbog tvojih konstatacija o 100 riječi, 100 mjesta.

Već sam nekoliko puta pisao o načinu kako se ovdje piše, s pojedinim epitetima, terminologijom, kako bi se stvorio ovakav ili onakav dojam. To što si napisao jednostavno ne stoji. NE STOJI.

Molim nekoga tko je bio na članskom danu neka me ispravi ako griješim.

E da, a za ovo zadnje, za posao, na što tu misliš? Tj, na koga misliš da mu je Dinamo posao? Što bi trebalo značit to?
  • emilperska
    7.7k

Ja sam odgovorio tebi za clanski dan. A ti se inače raspravljas s @FrodoJePurger oko nečeg drugog.
    Krivom odgovaraš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.