• Mali Zeus
    15k
    jesi ti odvjetnik uprave?don

Jesam, da, službeno. Mogu ti i plaću napisati u inbox.
  • emilperska
    7.6k

Nemoj da se živciraš. Prosle godine si operisan..
  • Mali Zeus
    15k
    Mmmm nemoj da psuješ.
  • vjeko1701
    11.5k
    Nemoj da se živciraš. Prosle godine si operisan..emilperska

Objasni ovaj post jer meni miriše na ban. Možda sam u krivu.
  • emilperska
    7.6k
    Kolega @Mali Zeus se nasekirao oko ovih upisa prije, pa sam mu poslao citat iz jednog Pervanovog uratka da se razveseli i smiri. On mi je isto tako odgovorio citatom iz istog. Uradak je Bond Ime Ruže.

Što je tu sad za ban?
  • JMastermind
    316
    Jesam ja jedini kojem to sve izgleda kao klasična posudba bez posudbe sa usmenim majkemi dogovorom? Gentlemens agreement, štono bi se reklo.

Stvarno je vrijeme da malo smirimo šizofreniju...
  • Mali Zeus
    15k
    Ne znaju možda ove mlađe generacije za taj briljantni uradak.
  • Droljo
    11k

Bumo tu nepravdu ispravili na odgovarajućoj temi.
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/583461
  • modri-kibic
    181
    Danas u 21h na SPTV je emisija onog BalkanDede o stanju u Dinamu. Gosti su mu Hrvoje Tironi i Antonio Franja. Vidio najavu kod Tironija na IG.
  • FrodoJePurger
    213
    Veliko razočarenje je nova uprava za sada. Razumijem da je teško naslijediti i upravljati dinamom nakon Mamića i njegove ekipe, no toliko su obećanja imali, a nisu ih se držali. Novi webshop do kraja godine, gdje je? "Imamo već spremna nova pojačanja" a još nisu došli napadač i lijevi bek koji nam fale već godinu dana. Obećali su transparentnost, no osim članskih dana gdje ne možeš postaviti pitanja duža od 100 slova i gdje može prisustvovati 100tinjak ljudi, ne možemo saznati sve što nas interesira. Najavili su konferenciju za medije u 1. mjesecu da predstave novi maksimirski stadion, no zasad je još nismo imali. Ako nemaš rješenje za te probleme ili ih nemaš u roku kojem si rekao da će ih biti, onda ih nemoj ni obećavati i tako će navijači biti mirniji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.