• Carrasco
    4.7k
    Uopće nije tema novinar, niti tovari, nego službeni podatak HNS-a koji su kolege na forumu detaljno prenijeliHaza

Kako nisu kad su se svi uzjebali nakon tovara i novinara? Zasto se jucer nije pisalo o tome na ovakav nacin kao danas nakon orgijanja tovara i novinara?
  • Izet Hajrović
    3.3k
    to je samo izvor informacije. Ostalo je nakon službenih podataka na svakome ponaosob da zaključi je li sve čisto ili ne. Je li tebi normalno da se u ljeto raskine ugovor s Vasiljem, igračem koji se nigdje nije nametnuo, potrgao križne i ima 22 godine, ode u Šibenik, tamo ne znam je li minutu odigrao i sada on raskine ugovor u Šibeniku te potpisuje ugovor s Dinamom za par dana te ga ubrzo i raskida pa odlazi u Lokomotivu? Povrh svega, klub nije obavijestio javnost i sve kao da je obavijeno velom tajne. Kada tu dodaš da mu je agent Mario Mamić, onda je normalno da takva informacija dovodi do mnogih pitanja i negativnih mišljenja.
  • Carrasco
    4.7k
    pa ima logike, dinamo je imao pravo na postotak ili rebuy klauzulu, ovi su raskinuli to i logicno vraca se u dinamo onda i onda dinamo dalje trazi isti klub da ostvari isti takav transfer
  • Izet Hajrović
    3.3k
    ok, poštujem. Meni nema logike. Takvi se poslovi rijetko događaju, shvaćam da je slučaj kao npr. Soldo, igra odlično pa ga otkupimo jer imamo tu opciju i prodamo dalje, ali ovdje je riječ o igraču koji u zadnjih sezonu i pol ima 243 odigrane minute, 22 godine, povijest potrganih križnih ligamenata. Zašto bi se uopće bavili potpisivanjem takvog igrača koji više nema prodajni potencijal? Kakve logike ima da se potpisuje takav igrač s obzirom na čišćenje kadra obavljeno ljetos? Ajde, neka u sportskom sektoru vjeruju da će se dogoditi čudo, da će zabiti 10 golova za Loksu do kraja sezone koja će ga prodati za 2 mil. pa zaradimo 1 mil., zašto onda nije službeno objavljeno da smo ga potpisali? Meni to jednostavno nema logike.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Isti ti ljudi bi popljuvali klub da Vasilj proigra i vrijedi 3m
  • Carrasco
    4.7k
    zbog cega nema prodajni potencijal? Pa ima 22, a ne 32
  • Izet Hajrović
    3.3k
    ovdje očito misliš na mene kao jednog od tih i tu nikako nisi u pravu, ja pokušavam biti realan. Jesam li negdje popljuvao klub jer su pustili Soldu u Osijek za 400k i sad Rangers nudi 3 mil.? Nisam, dapače, smatrao samo to dobrim poslom na ljeto i sada stojim iza toga s obzirom na kontekst situacije u ljeto. Tako da takve izjave ne stoje i nema smisla bubati bezveze i generalizirati.

možda sam se krivo izrazio, ali s obzirom na ozljede i činjenicu da se nigdje nije nametnuo, nekako ne vjerujem da će postići ozbiljnu cijenu.
  • Dinaminjo
    1.2k

Ne laskaj si, uopce se ne trudim zapamtit nickove..
    Ok, neke je nemoguce ne primjetiti, bilo po losem bilo po dobrom..

Ti nisi (bio) medu njima, ali sad mpzda i budes
  • Majki2111
    3.6k
    Ovaj video kaj je izašao na youtube. Kako se vidi razlika u godinama. Pjaca je ozbiljan momak. S njime bih popio piće. Rog isto al mislim da smo skroz različiti. Kulenović također može proći. Neva mi se čini kao da fura neku svoju priču. Kao da živi u nekom svom svijetu.

Kačavenda i Stojke nažalost mi nisu na toj razini. Zabrnuo bih se za pismenost Stojketa i riječnik Kačavende. Previše psuje.

Stojke ima šmekera u sebi. Šprehu. Vjerojatno je magnet za žene.
  • vjeko1701
    11.5k
    Pa kakve veze ima prodajni potencial ovdje? Ukoliko je on pušten u Šibenik uz polaganje prava na postotak prodaje ili buy-back klauzulu, logično mi je da onda postoji i neka klauzala di u slučaju raskida igrač opet potpisuje za Dinamo pod nekim dogovorenim uvjetima.

Čak i da nije unaprijed određeno. Zašto se odreći prava na 22 godišnjeg igrača ako ima klubova s kojima možeš dogovoriti isti buy-back/postotak buduće prodaje deal. Kaj gubiš s tim? Pa neka ode za 500k i ti imaš 10% od toga, opet je više od 0.

Treba propitkivati, biti oprezan...ali uzeti ovaj slučaj i sad već cijeli dan na sva zvona zazivati najgore opcije, opisivati ih kao "jedino moguće" kaj je iskreno smiješno. Psovati, vrijeđati.

Jel se može dati toliko povjerenja pa da netko iz kluba službeno/neslužbeno(preko novinara) pusti van o čemu je riječ? I ako je zbilja u pitanju bilo kakav deal koji na bilo kakav način oštećuje klub ili krši zakon, da se tek onda krene sa vilama i bakljama?
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Pa kakve veze ima prodajni potencial ovdje? Ukoliko je on pušten u Šibenik uz polaganje prava na postotak prodaje ili buy-back klauzulu, logično mi je da onda postoji i neka klauzala di u slučaju raskida igrač opet potpisuje za Dinamo pod nekim dogovorenim uvjetima.

Čak i da nije unaprijed određeno. Zašto se odreći prava na 22 godišnjeg igrača ako ima klubova s kojima možeš dogovoriti isti buy-back/postotak buduće prodaje deal. Kaj gubiš s tim? Pa neka ode za 500k i ti imaš 10% od toga, opet je više od 0.
    vjeko1701

Ako postoji plan s njim, onda se lijepo informira javnost o potpisu ugovora te raskidu i transferu u Lokomotivu, a ne da se skriva ko' zmija noge.

Jel se može dati toliko povjerenja pa da netko iz kluba službeno/neslužbeno(preko novinara) pusti van o čemu je riječ? I ako je zbilja u pitanju bilo kakav deal koji na bilo kakav način oštećuje klub ili krši zakon, da se tek onda krene sa vilama i bakljama?vjeko1701

Aha, do sada se ovdje komentiralo i dizala frka samo nakon službene/neslužbene objave kluba? Na kraju krajeva, zašto bi se uopće i vjerovalo slijepo klubu jer će oni svakako braniti svoje interese, a i nedavna povijest nas uči tome da se laže na sve strane (čitaj: Dahl, Sanjin govori da ovi dižu cijenu preko Dinama i da nije bio u nikakvim kombinacijama, a Marić tvrdi da smo ga željeli dovesti).
  • vjeko1701
    11.5k
    Ako postoji plan s njim, onda se lijepo informira javnost o potpisu ugovora te raskidu i transferu u Lokomotivu, a ne da se skriva ko' zmija noge.Izet Hajrović

Ko skriva kaj?

Aha, do sada se ovdje komentiralo i dizala frka samo nakon službene/neslužbene objave kluba?Izet Hajrović

Aha, lijepo smo rekli da ćemo sve manje tolerirati dizanje panike na temelju neslužbenih "izvora". Nekaj kaj očito nismo dovoljno primjenili.

zašto bi se uopće i vjerovalo slijepo klubu jer će oni svakako braniti svoje intereseIzet Hajrović

Ne, bolje je vjerovati onda pretpostavkama Jurkija. To je legitimniji izvor.
  • jp23
    2.9k
    (čitaj: Dahl, Sanjin govori da ovi dižu cijenu preko Dinama i da nije bio u nikakvim kombinacijama, a Marić tvrdi da smo ga željeli dovesti).Izet Hajrović

Htjelo je i pola foruma pojebat Sofiju Vergaru, pa realno nije nitko ovdje bio u ikakvim kombinacijama sa njom. Jesu onda lagali kad su rekli da ju žele, ali da nije u nikakvim kombinacijama?

Edit: izmjenjen tekst
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Ko skriva kaj?vjeko1701

Klub. Jesu li obavijestili javnost o potpisu i raskidu ugovora? Nisu.

Aha, lijepo smo rekli da ćemo sve manje tolerirati dizanje panike na temelju neslužbenih "izvora". Nekaj kaj očito nismo dovoljno primjenili.vjeko1701

Neslužbeni izvor? Kolega je vrlo brzo izvadio podatke iz HNS-ovog. sustava. To su činjenice i o tome se raspravlja. Uostalom, bilo je i svakakvih posprdnih komentara nakon prvog nečijeg posta o otkazu Bjelici pa se eto pretvorilo u istinu.

Ne, bolje je vjerovati onda pretpostavkama Jurkija. To je legitimniji izvor.vjeko1701

Opet kažem, službeni podaci HNS-ovog sustava. Ostalo su pretpostavke na temelju činjenica o povezanosti igrača s Mamićem, njegovom igračkom karijerom, ozljede, itd. Uostalom, opet se vraćam na to da je klub sam kriv za to jer nisu obavijestili javnost.

Htjelo je i pola foruma pojebat Sofiju Vergaru, pa realno nije nitko ovdje bio u ikakvim kombinacijama sa njom. Ak je željeti nešto, a ne raditi ništa po tom pitanju laganje, onda smo stvarno svi u kurcujp23

Krivo si shvatio kontekst. Tada je odgovor Sanjina bio u kontekstu da novinari pišu gluposti o imenima koja se spominju jer kao nemaju nikakve veze s Dinamom. I onda dođe članski dan i tamo Marić kaže da smo željeli dovesti Dahla. Znači, ipak nisu bila novinarska naklapanja, nego se stvarno htjelo dovesti Dahla.
  • vjeko1701
    11.5k
    Klub. Jesu li obavijestili javnost o potpisu i raskidu ugovora? Nisu.Izet Hajrović

Možda bi trebao provjeriti definiciju "skrivanja".

Neslužbeni izvor? Kolega je vrlo brzo izvadio podatke iz HNS-ovog. sustava. To su činjenice i o tome se raspravlja. Uostalom, bilo je i svakakvih posprdnih komentara nakon prvog nečijeg posta o otkazu Bjelici pa se eto pretvorilo u istinu.Izet Hajrović

Ne, raspravlja se o kontrukcijama oko naknade za potpis, naknade za raskid, izvlačenju novca, usporedbom s bivšom erom it...toga ničeg nema u HNSovom sustavu.

Ostalo su pretpostavkeIzet Hajrović

Točno, i tu će sada sve stati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.