• Dino
    3.1k
    Kaj nije Neki tip prije koju godinu napravio anketu takvog profila. Iskopaj mozda tak nesto pa ponovi da vidimo kakvo je trenutno stanje ak imas vremena
  • Majki2111
    3.7k
    Je. Staro 4 godine. Imam dojam da se slika toga promjenila.
  • Droljo
    11.1k

Budemo to još malo raspravili ili ćeš napravit anketu? :chin:
  • Majki2111
    3.7k
    Ja bih napravio. Al nisam na razini nekog tipa u obradi podataka.
  • Droljo
    11.1k
    Čoek uči dok je živ...
  • mali M
    6.4k
    ma meni je to simpa napraviti takvu anketu, ali... ja uvijek imam problem sa time jer u Hr to nije nikakvo mjerilo ničega. Znam doslovno stotine uspješnih poslovnih ljudi koji nemaju faks, a tisuće visokoobrazovanih koji životare po low level poslovima i to čak dosta od njih svojim izborom. Radi se o "bježanju" od odgovornosti jer veći posao zahtjeva i veći angažman i odgovornost.

Po meni je faks u hr predostupan jer upisuju ga mase, a sami poslodavci u Hr nemaju toliku potrebu za time. Izgubio se smisao visokoobrazovanih ljudi jer ih po plaćama, pa često i po sposobnostima prepišaju srednjeobrazovani ljudi, a velik broj visokoobrazovanih je išao na faks samo da ne mora ić raditi pa su upisivali šta god. Govorim naravno o svojoj okolini kroz život, godine, srednje i visoko školsko obrazovanje. Ljudi koje sam poznavao na faksu danas rade sve osim poslove koji traže visoko obrazovanje. Baš je u Hr to zapravo komplicirana tema za obrađivanje..

Ne kažem da je to pravilo i naravno da postoje tisuće visokobrazovanih koji opravdavaju svaku sekundu uloženu u svoje obrazovanje i zaposlenje, ali po nekakvom općem pogledu zapravo ti ništa ne znači ta VSS ili VŠS.. Čak znam brdo ljudi sa faksom koji rade prekvalifikacije jer ih ta struka uopće na kraju ne zanima i čak se bacaju u strukovna zanimanja jer je bolje plaćeno...
  • Droljo
    11.1k

Je. Ponuda i potražnja. Previše direktora a fali radnika...
  • mali M
    6.4k
    tako je, al ovo je offtopic sve pa nek se eventualno prebaci na šank razgovor, al onda ćeš nam ti prvi prigovarati šta donosimo na šank takve teme :rofl:
  • Droljo
    11.1k
    , al onda ćeš nam ti prvi prigovarati šta donosimo na šank takve teme :rofl:mali M

Neg šta ću! Šank je sveto mjesto.
    A mislim da ovakve kratke raspravice na ovim rubnim temama koji nisu izričito tematske ne smetaju toliko ljudima. :grimace:
  • NKDZ86
    2.6k
    ključaj forum, miro bacio bombu i otišao :rofl:
    realno, tragikomedija i razočarenje u upravu.
    živjeli ljudi ,jedva čekam doć doma i pivkana otvorit
  • Bernard
    629
    Ajmo se vratiti na šank.
    Tko voli pivo danas u Žabcu rasprodaja Staročeško po 0,49 pol litre staklena.
    Uzet gajbu da se lakše rukomet isprati večeras.
  • austrijanac
    5.1k

Uzimam to često, ili Žabac ili Matan.
    Ko god veli da pivi može isteć rok, nek meni donese.
  • Mr Anderson
    9.6k
    Staročeško po 0,49 pol litre staklena.Bernard

Više ni ne vrijedi, loša piva.
  • Droljo
    11.1k

Dečki se vesele, zajebavaju i normalno da će doć legenda i bacit negativu. Točno sam čekao ko bude prvi i imamo pobjednika!
    A glede pive imali smo već par rasprava o tome u temi Hedonistički Kutak.
  • Mikina lijeva kopačka
    88
    Dečki se vesele, zajebavaju i normalno da će doć legenda i bacit negativu.Droljo

Pa da, Anderson je u krivu, vrijedi možda 0,29 ne više:grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.