• Jos-Optimus
    3.9k
    primjer transfera gdje se prala lova preko rikverca za najveće drvo Južne Amerike i nije neki primjer
  • Odani Zgd
    34
    Ja sam govorio o visini odštete koja se plaćala u to vrijeme,a ne o kvaliteti igrača koji je doveden,i koji je bio promašaj.To očito nije primjer,al je zato primjer dvije odšete plaćane za trenere u 6 mj,ugovor Mmaee-u koji nije mali itd....
  • Jos-Optimus
    3.9k
    pa visina odštete je imala veze s kriminalom, o tome ti ja govorim, taj panj nije vrijedio 2 eura
  • Odani Zgd
    34
    Pa nije vrijedio,ja sam pričao o odštetama,pa Hajduk je 2009 braću Sharbini platio 2,5 miliona,hoću reći da danas 2-3 mil plaćene odštete ne garantira nikakvu klasu od igrača,u ovom slučaju napadača.Vrijedi li po vama onda Mmaee 850 godišnje,plus bonus koji je dobio po potpisu ugovora?I taj transfer bi mogao ući u kategoriju "kriminalnog"
  • tp1997
    898
    Žalosno je što klub uopće, po do sada dostupnim informacijama, ne razmatra ikakvo plaćanje ozbiljne odštete nego samo ciganjenje sa posudbama.

Ako su se napadači poput Soudanija, Gavranovića, Drmića, Henriqueza mogli dovesti na klasični transfer, a sada je klub navodno financijski stabilan i igra nikad izdašniju Ligu prvaka, nije mi jasno kako se to kronično nema para?
  • Maximo
    652

Nemreš sad van iz tog blata:lol: čim spomeneš bilo šta iz prošlog doba, odmah podupireš pljačku dinama :lol:
  • Jos-Optimus
    3.9k
    pa je li primjer transfera Calella normalan primjer? To je baš eklatantan primjer preplate i nekakvih mutnih poslova
  • Odani Zgd
    34
    Kralju,sve znaš....
  • Maximo
    652

Pa ok da...ali evo možemo pedra moralesa sa sličnom odštetom uzet za primjer
  • Omake
    4.9k
    So...it begins

et140n1.jpeg
  • Jos-Optimus
    3.9k
    to je ok, dapače
  • Odani Zgd
    34
    Meni se više čini da pare nisu problem jer para nema.A ona press konferencija nakon otkaza Bjelici,gdje su obećana pojačanja je izgleda samo predstava za javnost.
  • GeneralNapoleon
    385
    Instagram stranica dinamovekronike je objavila na storyu i izgleda na twitteru, da je Sucic blizu dogovora sa Interom i da je opcija da ostane na posudbi do ljeta. Te da bi se u sljedecim danima trebalo sve znat. Jeli netko cuo nesto o tome?
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Transferfeed
    "Mauro Perković smatra se najboljim rješenjem za poziciju lijevog beka u Dinamu, ali navodno je najbliži odlasku iz kluba."

Nije navedeno sa kojeg portala je ova informacija...
  • Jay
    306
    Taylor opet u prvih 11
    Neću ga više ni gledati, bojkotiram nogomet dok ne dovedemo napadača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions