• jp23
    2.9k
    Lovrić je navodno tukao po tome, puno prije dolaska u Osijek.
  • Facke
    4.8k
    Decki pa koj se brinete. Sredstva su spremna. Kakuv je ovaj rok iste komedi show. Znas mesecima tere pozicije su ti lose pokrivene. Mogel si odavne kontakterati igrace i vec neke stvari resiti. Al ne ne mi opet ulazime u rok ko zajni amateri. Na iducem cinestaru kad budu pitali naseg SDa Marica zakaj se nije dopeljal napadac onda bude rekel "igraci su bili u strahu kondicijskoga trenera Cannavara". Maric je najkesnese nakon Cinestara trebal biti bivsi. Al eto dala mu se nova sansa i sad? Opet kesnime, opet zgledame nespremni i ko amateri.
  • PlaviDuh
    117
    Summa summarum.... sutra je zadnja prijateljska tekma, kaj smo uigravali, uigrali smo
    ...za 7 dana Arsenal u Londonu, napadača nismo doveli (ostavljeni na Kulenoviću i poluozljeđenom Petkoviću koji niti jedan trening u fullu nije odradio na pripremama)

Također lijevog beka nismo doveli, struka i uprava se i dalje drže svoje filozofije od ljeta - kad su se prelako riješili Brodića

Dvije kritične pozicije, još od prošlog ljetnog prijelaznog roka nismo čak ni popunili, a kamoli riješili

Na kraju se mrtvi broje - bumo vidli, rekli su slepci
  • Enco
    8

znam, znam malo ironije
  • Kaktus Car
    866
    sutra je zadnja prijateljska tekma, kaj smo uigravali, uigrali smo
    ...za 7 dana Arsenal u Londonu, napadača nismo doveli
    PlaviDuh

Potencijalna pojačanja za Arsenal i ovako nisu relevantna. Dapače, može netko onda postaviti argument da bi uigravanje novih pojačanja pred utakmice s Arsenalom i Milanom u kojima novi igrači ne mogu igrati bilo lošija opcija nego priprema dostupnog kadra za te dvije ključne utakmice u pokušaju prolaska dalje u Ligi prvaka.

Između te dvije tekme je u HNL-u Istra doma, to se mora dobiti tko god igrao u vrhu napada.
  • Crni86
    7.2k
    poanta je da onda ulazimo opet u ubitacan ritam od dva puta tjedno, nece biti treninga, potecijalna pojacanja nece imat vremena se uigrat s ekipom.

I onda opet izlike, znate dosli su kasno, mi nismo uopce trenirali i jbga nisu uigrani. Kao da sam to sve vec negdje vidio i cuo…
  • Kaktus Car
    866

Za pravu špicu je uigravanje najmanje kritično. To u HNL-u većinu vremena znači stani gore u protivnički šesnaesterac, čekaj loptu, spremi loptu u gol.
  • OsamŠest
    4.2k
    sutra je zadnja prijateljska tekma, kaj smo uigravali, uigrali smoPlaviDuh

Pa nebu svijet stao nakon priprema. Svaki trening je novo uigravanje i usavršavanje..
  • Dumit Rumitu
    30
    Buraz, opisao si vise manje svakog bitnijeg igraca Osijeka. To je tamo jebena kultura - admiralić, cugerica i rolexica, nevjerojatni su stvarno.

Od Vide, Bockaja, Barisica, Pilja, Matkovica, i vise manje svakog juniora kojeg su nahajpali a i ovih nebitnih - svi imaju isti modus operandi.
    Paggini

Samo ću nadodati da sam vidio i Jelenića poprilično veselog vani u noćnom klubu u Zagrebu kada je bio suspendiran zbog žutih kartona protiv Rijeke u gostima. Čovjek bi mislio da ih je namjerno zaradio...

A onda opet s druge strane, tko je bez grijeha neka prvi baci kamen..
  • Crni86
    7.2k
    svejedno je potrebno vremena da nauci kako se krecu njegovi suigraci, da se suigraci naviknu na njega i slicno. A svakako je bolje da to prode s ekipom u miru na pripremama, a ne kada krenemo u žrvanj. Takve sitnice razdjeljuju gol od promasaja u kljucnim utakmicama.

Nije se petko ozlijedio prije 2 tjedna pa da nam treba spica. U potrazi smo za spicom od ljeta, ako je se nije uspjela dogovoriti u 6 mjeseci, sumnjam da ce se pronaci kvalitetno rjesenje u iducih par tjedana. Volio bi da me maric negira nekim odlicnim dolaskom.

Od svih spominjanih mislim da bi nam traore iz shakhtara najbolje lego. Voli sudjelovat u igri.
  • Ivanmtk
    1.2k
    Još jedan uludo potrošen dan po portalima i Zoni prolazi... Čak se ni imena više ne spominju...
  • Maximo
    651

Samo poneki sulud twiter profil navijača herthe iz brazila...
  • Odani Zgd
    34
    Dinamo će u budućnosti jednostavno morati početi plaćati odštete za transfere 5mil +,danas je jednostavno takvo tržište,ako se sjetim da je jedan Adrian Calello plaćen 2,2 miliona,i to prije 15-tak godina,to je kao da danas dovodimo igrača za 8-9 mil.Ako se volimo pohvalit da smo među jačim klubovima na jugoistoku Europe,onda taj trend moramo početi provoditi i što se transfer politike tiče.
  • Pavinho
    179
    i bolje bez imena, samo se palimo na neke koji uopce nisu u planovima
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Kad bude ono,kakav manga je naš Kanga :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions