• Kaktus Car
    878
    sutra je zadnja prijateljska tekma, kaj smo uigravali, uigrali smo
    ...za 7 dana Arsenal u Londonu, napadača nismo doveli
    PlaviDuh

Potencijalna pojačanja za Arsenal i ovako nisu relevantna. Dapače, može netko onda postaviti argument da bi uigravanje novih pojačanja pred utakmice s Arsenalom i Milanom u kojima novi igrači ne mogu igrati bilo lošija opcija nego priprema dostupnog kadra za te dvije ključne utakmice u pokušaju prolaska dalje u Ligi prvaka.

Između te dvije tekme je u HNL-u Istra doma, to se mora dobiti tko god igrao u vrhu napada.
  • Crni86
    7.3k
    poanta je da onda ulazimo opet u ubitacan ritam od dva puta tjedno, nece biti treninga, potecijalna pojacanja nece imat vremena se uigrat s ekipom.

I onda opet izlike, znate dosli su kasno, mi nismo uopce trenirali i jbga nisu uigrani. Kao da sam to sve vec negdje vidio i cuo…
  • Kaktus Car
    878

Za pravu špicu je uigravanje najmanje kritično. To u HNL-u većinu vremena znači stani gore u protivnički šesnaesterac, čekaj loptu, spremi loptu u gol.
  • OsamŠest
    4.3k
    sutra je zadnja prijateljska tekma, kaj smo uigravali, uigrali smoPlaviDuh

Pa nebu svijet stao nakon priprema. Svaki trening je novo uigravanje i usavršavanje..
  • Dumit Rumitu
    38
    Buraz, opisao si vise manje svakog bitnijeg igraca Osijeka. To je tamo jebena kultura - admiralić, cugerica i rolexica, nevjerojatni su stvarno.

Od Vide, Bockaja, Barisica, Pilja, Matkovica, i vise manje svakog juniora kojeg su nahajpali a i ovih nebitnih - svi imaju isti modus operandi.
    Paggini

Samo ću nadodati da sam vidio i Jelenića poprilično veselog vani u noćnom klubu u Zagrebu kada je bio suspendiran zbog žutih kartona protiv Rijeke u gostima. Čovjek bi mislio da ih je namjerno zaradio...

A onda opet s druge strane, tko je bez grijeha neka prvi baci kamen..
  • Crni86
    7.3k
    svejedno je potrebno vremena da nauci kako se krecu njegovi suigraci, da se suigraci naviknu na njega i slicno. A svakako je bolje da to prode s ekipom u miru na pripremama, a ne kada krenemo u žrvanj. Takve sitnice razdjeljuju gol od promasaja u kljucnim utakmicama.

Nije se petko ozlijedio prije 2 tjedna pa da nam treba spica. U potrazi smo za spicom od ljeta, ako je se nije uspjela dogovoriti u 6 mjeseci, sumnjam da ce se pronaci kvalitetno rjesenje u iducih par tjedana. Volio bi da me maric negira nekim odlicnim dolaskom.

Od svih spominjanih mislim da bi nam traore iz shakhtara najbolje lego. Voli sudjelovat u igri.
  • Ivanmtk
    1.2k
    Još jedan uludo potrošen dan po portalima i Zoni prolazi... Čak se ni imena više ne spominju...
  • Maximo
    684

Samo poneki sulud twiter profil navijača herthe iz brazila...
  • Odani Zgd
    34
    Dinamo će u budućnosti jednostavno morati početi plaćati odštete za transfere 5mil +,danas je jednostavno takvo tržište,ako se sjetim da je jedan Adrian Calello plaćen 2,2 miliona,i to prije 15-tak godina,to je kao da danas dovodimo igrača za 8-9 mil.Ako se volimo pohvalit da smo među jačim klubovima na jugoistoku Europe,onda taj trend moramo početi provoditi i što se transfer politike tiče.
  • Pavinho
    226
    i bolje bez imena, samo se palimo na neke koji uopce nisu u planovima
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Kad bude ono,kakav manga je naš Kanga :strong:
  • Jos-Optimus
    4k
    primjer transfera gdje se prala lova preko rikverca za najveće drvo Južne Amerike i nije neki primjer
  • Odani Zgd
    34
    Ja sam govorio o visini odštete koja se plaćala u to vrijeme,a ne o kvaliteti igrača koji je doveden,i koji je bio promašaj.To očito nije primjer,al je zato primjer dvije odšete plaćane za trenere u 6 mj,ugovor Mmaee-u koji nije mali itd....
  • Jos-Optimus
    4k
    pa visina odštete je imala veze s kriminalom, o tome ti ja govorim, taj panj nije vrijedio 2 eura
  • Odani Zgd
    34
    Pa nije vrijedio,ja sam pričao o odštetama,pa Hajduk je 2009 braću Sharbini platio 2,5 miliona,hoću reći da danas 2-3 mil plaćene odštete ne garantira nikakvu klasu od igrača,u ovom slučaju napadača.Vrijedi li po vama onda Mmaee 850 godišnje,plus bonus koji je dobio po potpisu ugovora?I taj transfer bi mogao ući u kategoriju "kriminalnog"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions