• Ludovic IX
    7.7k
    Možda smo ga pustili uz 50% odštete a koliko znam i u Šibeniku je bio jer ga nismo mogli posudit već samo na čiste papire.

Ne trebamo ga a imamo prava na njega. Možda negdje uspije pa se proda i nešto se zaradi na njemu

P.s. tu ima previše baba tračara na ovom forumu. Insinuacije bez dokaza..
  • Haza
    7.6k
    Nego, ja mislim da Dinamo na ovakvo nešto ne bi nikad pristaoscooniepenn

Meni zdravi razum isto govori da Dinamo nikad ne bi na to pristao. Moj upis ide samo u smjeru, šta se priča, šta ste nudilo, a šta smo mi dogovorili, znat ćemo vrlo brzo.
    Iako, nadam se službenom priopćenju kluba gdje će se jasno pojasniti barem uloga u transferu Vasilja, i biti koliko toliko transparentan oko malog iz Porta (jasno mi je da ne mogu detalje otkriti, ali mogu reći dal' postoji izlazna klauzula i koliko iznosi).
  • Jurki
    14.5k
    u redu, pretpostavimo da je tvoja teorija tocna.

Na drustvenim mrezama se objavljuje sve zivo. Za svakog igraca koji dođe ili potpise ugovor se objavi.
    Ovo je napravljeno vjerojatno u nadi da se nikad nebu saznalo.
    Mi navijaci smo bitni? Bitni smo k.
    Tek toliko o transparentnosti poslovanja kad se potpis igraca od 22 godine skriva od ociju javnosti niti da ga trazi jebeni interpol.
  • plavi devet
    437

Možda smo ga pustili uz 50% odštete a koliko znam i u Šibeniku je bio jer ga nismo mogli posudit već samo na čiste papire.

Ne trebamo ga a imamo prava na njega. Možda negdje uspije pa se proda i nešto se zaradi na njemu
    Ludovic IX

Evo on ti je ponudio zanimljiv odgovor, koji isto može biti istina kao i te tvoje tvrdnje.
  • JMastermind
    315
    nema prokura na udrugama, samo osobe ovlaštene za zastupanje.
  • emilperska
    7.6k

Evo covjek vam je onda odg na taj dio. Uprava sve potpisuje. SD prema javno dostupnim podacima ne moze potpisati ništa. Svaki transfer, ugovor o radu, nabavka, raskid je morao biti potpisan od nekog iz Uprave..
    Marić moze dogovoriti/raskinuti, a netko iz Uprave potpisuje..
  • JMastermind
    315
    evo ti i konkretan popis onih koji smiju potpisivati dokumente u ime kluba. Fun fact - likvidator (osoba koja odlučuje o raspodjeli imovine udruge u slučaju prestanka funkcioniranja iste) je i dalje Mumija. :lol:

gnk-ovl.png
  • emilperska
    7.6k

Vidio sam to. To je sve javno dostupno na Registru udruga. Ne moras crvenit :lol: Ali kuzim poantu..

Meni nije jasno da su tu Zajec i Skender, to me zbunilo. Jer su oni dio IOa, a ne Uprave. Ali očito udruge drukčije funkcionioraju nego Drustva po ZTDu jer po ovom Zajec moze nesto potpisati mimo Manenice, makar mislim da bi ga tu trbao kočiti Statut. Po ovom ispada da IO i Uprava zastupaju klub u ugovorima, a ja sam mislio da je to samo Uprava.

Ugl taj dio me zbunio dns..

Makar sad se sjećam da je klub 2022. popio neku kaznu radi nepridrzavanja Covid protokola i da je kao fizička osoba najebao Barišić, a ne Antolić ili Perasica..
  • JMastermind
    315
    po zakonu može, ali nadzorni odbor to može stopirati ako smatra da krši statutom izrečena načela, te statutarne ovlasti.

Statut kaže da ugovore sklapa Uprava, i to na način da ugovor potpisuju 2 člana uprave prema svakoj trećoj strani.
  • emilperska
    7.6k

Ne znam da li je i dalje na snazi ona odredba da bez Maneničinog potpisa nema ničega. To je vrijedilo kad su tek preuzeli vlast, vjv kao kontrola Perasice i ove druge dvojice. Ne znam da li je ostalo ili je maknuto..
  • Jaro
    8.7k
    Kod Vasilja mogic scenarij:
    Na ljeto ide dzaba uz buy-back
    7.1. Aktivirana buy-back
    10.1. prodan Loksi

Ne znam kolko € je tu moglo bit u prici da bi se isplatila ta zajebancija. Kod malog iz Porta je muljaza jasna na kilometre i nadam se da nismo ni u kakv9m dealu jer tu ce sigurno bit koji prijelazni rok zabrane registracije za klub koji ga dovede... Cim su Bara i Barca u prici, nemre bit cisto da ga jebes...
  • Droljo
    11k
    likvidator (osoba koja odlučuje o raspodjeli imovine udruge u slučaju prestanka funkcioniranja iste) je i dalje MumijaJMastermind

Logično. To se ne očekuje u ovom stoljeću a tko je jedini kompetentan za višestoljetno djelovanje? Svi znamo odgovor.
  • plavi devet
    437
    zašto bi bila zabrana ako to FIFA dopusti. Vjerojatno da ga je Dinamo doveo kao mlađeg od 16 godina pa bi to i razumio. Sada kad ima 16 godina i FIFA dopusti registraciju ne vidim zašto bi onda dobio zabranu. Zar ne bi bilo logičnije da FIFA odbije registraciju ako nešto nije u redu i po propisima.

Više mene tu pati pitanje kakav je naš dogovor s Barom u tom svemu.
  • Jaro
    8.7k
    cek, a doveden je ili i dalje u Odrasnkom pokusava?
  • vjeko1701
    11.5k
    Smiri se. Ak treba popij normabel i prestani divljati tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.