• jp23
    2.9k
    Jer je taj Vasilj dobil i naknadu za potpis i naknadu za raskid ugovora.Jurki

Možeš li ovo dokazati? Jer postoji brdo primjera gdje su raskinuti ugovori bez naknada, i gdje su potpisani ugovori, također bez naknada.

Trebamo konkretne prave informacije, ne nagađanja, jer onda možemo nagađati i da je igrač potpisan, i potom prodan Lokomotivi (jer je na isti način naveden raskid ugovora Galešića i Rijeke, te potpis Galešića i Dinama).

Sve ostalo su u ovom trenutku čiste špekulacije
  • Jurki
    14.5k
    Možeš li ovo dokazati? Jer postoji brdo primjera gdje su raskinuti ugovori bez naknada, i gdje su potpisani ugovori, također bez naknadajp23

Kaj su potpisivali ugovore i raskide isti dan jer im je dosadno?
  • plavi devet
    437
    da ovo treba objasniti, svakako da treba.

Ali ti ovdje pišeš kao da je to istina, da imaš dokaz da su se isplatile ove naknade i da su se oprale pare. Naravno, nakacit će se na tvoj komentar masu takvih kao ti i eto histerije.

Naravno da i mene zanima šta se tu događalo, ali ne možeš pisati stvari kao da je istina samo zato što ti tako misliš.
  • Haza
    7.6k
    Hahahaha...
    "Prica se" i "rekla-kazala" je jedno te isto...
    Jaro

Nisu baš vremena za smijati se, pogotovo dok čitaš iznad post o Vasilju, kojeg zastupa pazi sad menadžerska agencija VPA sports od Marija Mamića.
    Da ti začinim, ovo o malom iz Porta priča Boštjan Blažinčić.
    Rekla kazala bi bila da sam pročitao na fejsu ili čuo u kafiću. Priča dolazi iz menadžerskih krugova.
  • scooniepenn
    3.6k

99,99% sam siguran da mi ne bismo nikada na ovo pristali. Misliš li da nitko iz Uprave ne bi priupitao Marića na ljeto o čemu se tu radi, ukoliko im ne bi detalje aranžmana odmah prenio. Što bi im rekao, "a gledajte mi smo pristali da potpiše na pola sezone, jer je rekao da će na ljeto potpisati novi ugovor na 1 i pol godinu odnosno do punoljetnosti. Rekao je njegov tata majkemi, a sad ispada da je lagao".
  • Jurki
    14.5k
    imaš dokaz da su se isplatile ove naknade i da su se oprale pare.plavi devet

Nitko ne potpisuje ugovor i raskid ugovora isti dan bezveze da nema nekakva pozadina. A i to pitanje bi trebalo biti upuceno na adresu ljudi koji su potpisali te ugovore.
    Nitko ali bas nitko ne potpise igraca, pa raskine taj isti ugovor isti dan, da nije nekakva pozadina i to sumnjiva pozadina u pitanju.
    Dva put sam napisal istu recenicu, jer sam jebeno razocaran, ljut i jer sam mislil da su takva sranja iza nas i proslost.

Edit: ovakva sranja ni debil nebi napravil. Ovo je napravljeno namjerno i eto ajmo tak.. ako se objavi na drustvenim mrezama da je neki igrac potpisal (osim juniora izvana) Vasilj nije junior, zakaj se ovo napravilo u najvecoj tisini ako je sve 100 posto transparentno?
  • Haza
    7.6k
    Misliš li da nitko iz Uprave ne bi priupitao Marića na ljeto o čemu se tu radiscooniepenn

Nisam siguran da će Marić dočekati ljeto.
  • Haza
    7.6k
    gledajte mi smo pristali da potpiše na pola sezonescooniepenn

Nitko nije rekao da je potpisao na pola godine, nego da postoji dogovorena izlazna klauzula, koju će netko prema unaprijed isplaniranom dogovoru isplatiti ovo ljeto, uz unaprijed isplaniranu raspodjelu love. Dakle to se nudilo xy klubu u HNL, koji je to odbio.
    Šta smo mi na kraju dogovorili ne znam, ali nismo sigurno nešto dijametralno suprotno.
  • Sven
    96
    A cemu onda pricanje u rukavicama? koji klub? koji menadzer?
  • emilperska
    7.6k
    Ne znam da li Marić ima prokuru za potpisivanje ičega, ako nema, po Zakonu o udrugama moze samo Manenica ili netko iz Uprave sklopiti u ime GNK. Ako postoje prokure za dio poslovanja, i ako su one opce moguće, onda je ugovor mogao parafirati i SD.

U Registru neprofitnih organizacija stoji da udrugu zastupaju Perasica i Podnar. Očito nije refreshano.
    Poanta je da osim ako nema neke posebne prokure na ime SD, sve potpisuje netko iz Uprave..

Ovo pišem opcenito kako stvari idu po Zakonu o Udrugama kad se provede kroz naš statut.

I nisam skroz siguran da li su prokure opce moguce za Udruge. Tu ne vrijedi ZTD nego Zakon o udrugama.
  • jp23
    2.9k

S obzirom da očito nije isti dan u pitanju, napisat ću u retke za lakše shvaćanje:

07.01. Raskid ugovora sa Šibenikom.
    10.01. Potpis ugovora sa Dinamom.
    13.01. Raskid ugovora sa Dinamom i potpis ugovora sa Lokomotivom.

Primjera radi (Galešić koji je transfer iz Rijeke u Dinamo):
    10.01. Raskid ugovora sa Rijekom
    10.01. Potpis ugovora sa Dinamom.

Ovo bi dalo naslutiti na potpisivanje slobodnog igrača i potom prodaju istog u Lokomotivu. Što je nažalost jednako nagađanje, kao i to da su naknade išle uz potpis ili raskid ugovora.

Što se točno dogodilo ovdje zasad ne znamo, znamo ove činjenice, i ostaje nam čekati da saznamo što je točno posrijedi. Ako nedostaje u mentalnom sklopu mogućnost čekanja i strpljenja za saznati istinu, onda se krenite kljukat tabletama ili nađite neku drugu zanimaciju da preopteretite moždane ćelije dok se ne dođe do konkretnih informacija koje nisu jebeno nagađanje
  • Crni86
    7.2k
    Ovo bi dalo naslutiti na potpisivanje slobodnog igrača i potom prodaju istog u Lokomotivu.jp23

Ako je ovo istina, zasto o tome nema ni jednog jedinog slova u javnosti, niti se klub oglasio povodom vasilja?
  • Jurki
    14.5k

Znaci klub je u roku 6 mjeseci sa Vasiljom napravil:
    14.8. - raskid ugovora
    u međuvremenu se nije uspel izboriti za apsolutno nikakvu minutazu u Šibeniku, cime ponovno potpisivanje ugovora gubi apsolutno svaki smisao.
    10.01. - potpis ugovora sa Dinamom.
    13.01. raskid ugovora sa Dinamom.

Napravljeno sve u najvecoj mogucoj tisini.

Ma sve je cisto sto posto.

Edit: da je ovo napravila bivsa uprava, bilo bi spominjanje sve zive i mrtve rodbine kavokuhacici, Mumiji, milicajcu itd.
  • scooniepenn
    3.6k

Nisam ni ja, ali bilo kakva ovakva rabota kroz građansku parnicu uz pristojnog odvjetnika Dinamu donosi dobiveni spor protiv tog istog Marića. Sve ovo hipotetski pričamo naravno. Nego, ja mislim da Dinamo na ovakvo nešto ne bi nikad pristao, ti predmnijevaš da bi pa me zanima pod kojim uvjetima ti misliš da bi Dinamo pristao spustiti se na razinu Kustošije i biti posrednik u jednoj ovakvoj raboti.
  • jp23
    2.9k
    Kao što sam i u idućoj rečenici napisao, jer je to nagađanje ili špekulacija, kao i svaka dosad na tu temu, osim činjeničnih stvari koje su navedene.

Dok ne znamo istinu, možeš stotinu stvari nagađati, i nijedno od tih ne mora bit istinito. Možeš nagađati dobre stvari, možeš loše stvari.

Evo glupi spin, malo vjerojatan, ali jednaka količina istinitosti kao i druga nagađanja:
    Potpisali smo Vasilja prije Lokse, i prodali ga Loksi da ne moramo platit jednu ratu od recimo 50 tisuća eura za Stojkovića ili Kačavendu.

Dok ne otkrijemo što se zaista dešava, ne pomaže nagađati niti dobro, niti loše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.