• Kaktus Car
    862
    dovesti napadača koji može dati 10 golova u HNLu u sezonitp1997

I? Zašto je to relevantno? Dinamo već ima pod ugovorom dva bolja napadača...

Naravno da je teže dovesti ozbiljnije ime u HNL.
  • tp1997
    861
    Ima jednog koji je stalno ozlijeđen i za kojega je pitanje hoće li do proljeća uopće biti u punoj spremi, dakle to što ga imaš u kadru ti ne znači puno ako ne igra (također mu je plafon golova u HNLu u jednoj sezoni 11, ali to je druga rasprava), i drugog koji ne može dobiti duel, strano tijelo je u igri i nije zabio od 1.11.

Moramo se prestati zavaravati da je ovo neki atomski kadar koji će se prošetati HNLom jer se već drugu sezonu za redom pokazuje da nije tako.
  • Kaktus Car
    862

Znači da treba pojačanje u napadu. Takvi igrači se u pravilu ne trgaju za prilikom da dođu igrati po livadama i oranicama HNL-a. Takvim igračima HNL obično neće biti prva opcija. Znači da se takve igrače mora čekati. Lako bi Dinamo mogao potpisati 10 igrača poput Mlakara, ali s kojom svrhom?

Postavlja se pitanje želi li se nova prinova u napadu odmah ili je ipak pametnije čekati i probati dogovoriti neko pravo pojačanje u napadu za promjenu.

Ako se pojačanje treba malo pričekati, onda nek se pričeka. Prinova je bilo dovoljno.
  • CastAway1986
    2.4k
    odakle tebi da ja podcjenjujem Kangu?Ja sam samo istaknuo da je meni Čeh najbolje rješenje.Cinjenica je da Kanga je u jako lošoj formi goroj od Kulenovića,u Herthi se nije snašao do te mjere da mu ne daju priliku ni u drugoj ligi da igra a u Belgiji je bio solidan ! U Cardiffu je na početku sezone dobivao pristojnu minutazu, nije isporučio i sad ga se žele riješiti tj vratiti natrag u Berlin..Bi li Dinamu mogao pomoći, vjerujem da bi , koliko bi dao golova to neznam
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Ne znam smatram li samo ja omalovažavanje Kuleta pretjeranim, ali čovjek je bio iscijeđen i ozlijeđen, a nitko ovdje da to prihvati. Naravno, trebamo kapitalca, ali to ne znači da trebamo omalovažiti njegove mogućnosti
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Ova tema je postala scrollaj dolje dok ne naletis na komentar mire il nike
  • Mali Zeus
    14.9k
    Nemrem vjerovat da još uvijek nismo doveli napadača i lijevog beka.
  • Crni86
    7.2k
    ali čovjek je bio iscijeđen i ozlijeđen,Jos-Optimus

Ocito je takav i na pripremama. Nema vise ni zara koji ga je krasio, sve vise se pretvara u igrac koji odradi akciju i onda mase rukama, gleda prema nebu ili lagano prosece. Ne mali broj puta je imao neku priliku, nije ju realizirao i cudio se, hvatao se za glavu i sl. , dok je lopta i dalje bila u protivnickih 16 metara. Stari kule bi tada pojeo i stopera i loptu i travu, a ne se drzal za glavu ko neka tratincica.
  • fakin
    4
    ako je istina ovo da je kula blizu odlaska mi ostajemo na 0 napadača trenutno. a za tjedan dana je utakmica protiv arsenala, za 10 dana hnl.
  • Mali Zeus
    14.9k
    ako je istinafakin
  • ElDorado
    1.4k
    S obzirom da lijepo piše da do povratka u zg neće biti novih imena svaka daljnja diskusija je izlišna. Samo vredjavela sporckog. Do ovog trenutka odjeblo nas je jedno 9-10 napadača.
  • Crni86
    7.2k
    Vraca se u modu recenica, iduca dva tjedna su kljucna.
  • Dinamosaur
    1.8k
    mora bit da marica zena non-stop zove kad je stalno na mobitelu
  • Dubbbrava
    684
    Zar nije Jakov Antun Vasilj sin od vlasnika onog hotela u Međugorju di je Zdravko Mamić spavao prvih nekoliko mjeseci?
    Bila je priča da se preko tog malog prebijaju troškovi života Z.M.
    Jer ako je to istina onda je to znak za uzbunu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions