• Mr Anderson
    9.8k
    Čak i tovari su uspjeli dovesti polupristojnog napadača.tp1997

Kojeg to?
  • Droljo
    11.4k
    polupristojnog napadačatp1997

Ako misliš na mlakara jesi svjestan trećeg svjetskog rata na zoni da smo ga mi doveli?
  • tp1997
    917
    Mislim na Mlakara, da. Pri čemu ne tvrdim da je on napadač za Dinamo, već samo da je čak i smiješni klubić u financijskom poluraspadu koji 20 godina nema naslov niti igra Europu uspio dovesti napadača koji može dati 10 golova u HNLu u sezoni.

Ne znam za kog đavla je onda našem sportskom sektoru toliko teško naći poštenog napadača s obzirom na miljama veći renome, budžet, bolje uvjete itd. itd.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Mlakar je slovenski Deni Jurić. Ne budemo se s time uspoređivali.
  • scooniepenn
    3.7k

To je bio i moj point. Prihvaćam da se nekome Kanga ne sviđa, nije zadovoljan njegovim igračkim karakteristikama (premda je u odnosu na Kuleta u svim kategorijima upgrade), očekivao je jačeg napadača, sve je to OK. No, ne shvaćam potrebu da se izmišljaju stvari kako bi se pojačalo dojam.
  • Paggini
    34.6k
    Zaposlit ću se ko domar na Maksimiru i inkognito ostavljat pikove za transfere po pločama u hodnicima.Daliban

Hahahahahahhahhaahahhaah sta je ovo, Good Will Hunting for a centre forward?
  • mosad
    721
    Ne treba nam ćirilica po klupskim hodnicima
  • Mr Anderson
    9.8k
    Zaposlit ću se ko domar na Maksimiru i inkognito ostavljat pikove za transfere po pločama u hodnicima.Daliban

Imam bolji ideju iz Nolanovog filma Inception. Uspavat Marića, a ti mu u snu usadi ideju koga dovesti.
  • emilperska
    7.8k
    Ako misliš na mlakara jesi svjestan trećeg svjetskog rata na zoni da smo ga mi doveli?Droljo

Mlakar je za njih plafon od pojačanja ovaj rok i oni su taj svoj plafon dosegli s tim da nije bilo izlaznih transfera značajnih igrača + 2 su doveli, Šegu i Mlakara koje su i ranije naganjali. Znači uspjeli su u svojim gabaritima postići maksimum..

Nama je plafon 4 razine iznad pa smo postigli goli kurac jer imamo Dubravku Šuicu za sportskog direktora..
  • Sajla
    6.7k
    a postoji li nešto između? možemo li se dogovoriti da većina smatra dosadašnji tijek prelaznog roka lošim bez da o tome svakodnevno napišemo po 10 postova svaki?
    log in: rok je loš, marić ne valja, fali LB, fali napadač, log off. ponoviti za pola sata. imam dojam da je to dnevna rutina jako puno ljudi ovdje. kužim frustraciju, kužim da vi ne morate čitati sve što se ovdje napiše i da vas nije briga, ali nas nekolicina to mora čitati i to je na razini kineskog mučenja vodom.

zona bi trebala biti ovo:
    GetFile.ashx?id=267420

a ne ovo:
    a-clock-work-a-clockwork-orange.gif
  • Kaktus Car
    878
    dovesti napadača koji može dati 10 golova u HNLu u sezonitp1997

I? Zašto je to relevantno? Dinamo već ima pod ugovorom dva bolja napadača...

Naravno da je teže dovesti ozbiljnije ime u HNL.
  • tp1997
    917
    Ima jednog koji je stalno ozlijeđen i za kojega je pitanje hoće li do proljeća uopće biti u punoj spremi, dakle to što ga imaš u kadru ti ne znači puno ako ne igra (također mu je plafon golova u HNLu u jednoj sezoni 11, ali to je druga rasprava), i drugog koji ne može dobiti duel, strano tijelo je u igri i nije zabio od 1.11.

Moramo se prestati zavaravati da je ovo neki atomski kadar koji će se prošetati HNLom jer se već drugu sezonu za redom pokazuje da nije tako.
  • Kaktus Car
    878

Znači da treba pojačanje u napadu. Takvi igrači se u pravilu ne trgaju za prilikom da dođu igrati po livadama i oranicama HNL-a. Takvim igračima HNL obično neće biti prva opcija. Znači da se takve igrače mora čekati. Lako bi Dinamo mogao potpisati 10 igrača poput Mlakara, ali s kojom svrhom?

Postavlja se pitanje želi li se nova prinova u napadu odmah ili je ipak pametnije čekati i probati dogovoriti neko pravo pojačanje u napadu za promjenu.

Ako se pojačanje treba malo pričekati, onda nek se pričeka. Prinova je bilo dovoljno.
  • CastAway1986
    2.4k
    odakle tebi da ja podcjenjujem Kangu?Ja sam samo istaknuo da je meni Čeh najbolje rješenje.Cinjenica je da Kanga je u jako lošoj formi goroj od Kulenovića,u Herthi se nije snašao do te mjere da mu ne daju priliku ni u drugoj ligi da igra a u Belgiji je bio solidan ! U Cardiffu je na početku sezone dobivao pristojnu minutazu, nije isporučio i sad ga se žele riješiti tj vratiti natrag u Berlin..Bi li Dinamu mogao pomoći, vjerujem da bi , koliko bi dao golova to neznam
  • Jos-Optimus
    4k
    Ne znam smatram li samo ja omalovažavanje Kuleta pretjeranim, ali čovjek je bio iscijeđen i ozlijeđen, a nitko ovdje da to prihvati. Naravno, trebamo kapitalca, ali to ne znači da trebamo omalovažiti njegove mogućnosti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions