• Orc123
    9.9k
    ne kuzim da ljudi toliko ogorceni ako ne znaju za nekog igraca pa ga odmah popljuvaju...ja npr Cancara nisam gledao i nemam pojma kakav je ali kaj da na pamet onda pljujem ili falim....Kanga bio odlican u YB koji nisu bilo Tko u europskom nogometu, peosle sezone isto stvarno dobra sezona u Standardu u jakoj Belgijskoj ligi....polusezona losa u Championshipu ali ocito mu ne odgovara igra momcadi.....

Nama takav napadac treba, jak ko bik, brz, okomit...sve kaj nemamo u Kuletu....
  • NKDZ86
    2.5k
    e ako naš vrli SD zvan talijanka ne dofura uskoro napadaleca i levog beka, ja ću ih dofurat u Maksimirsku 128 i reć, dečki javite se čovjeku s talijankom, samo nek vam složi ugovor...
    nemrem više i ne vjerujem da su prošle skoro pripreme, a glavnih pojačanja još nema...
  • Droljo
    11k

Niš od toga ja nisam. Samo mi je super kak se može derat po jednom te istom već danima a ne znamo niš. Niti koga su kontaktirali niti koliko čega nudili. Budem sudio za tjedan dva. Pozz

ja ću ih dofurat u Maksimirsku 128 i reć, dečki javite se Mariću, samo nek napravi ugovorNKDZ86

Nek ponesu dve slike i kopiju domovnice.
  • Daliban
    4.1k
    Zaposlit ću se ko domar na Maksimiru i inkognito ostavljat pikove za transfere po pločama u hodnicima.
  • tp1997
    861
    Ni ne moramo znati.

Čak i tovari su uspjeli dovesti polupristojnog napadača.
  • Mr Anderson
    9.5k
    Čak i tovari su uspjeli dovesti polupristojnog napadača.tp1997

Kojeg to?
  • Droljo
    11k
    polupristojnog napadačatp1997

Ako misliš na mlakara jesi svjestan trećeg svjetskog rata na zoni da smo ga mi doveli?
  • tp1997
    861
    Mislim na Mlakara, da. Pri čemu ne tvrdim da je on napadač za Dinamo, već samo da je čak i smiješni klubić u financijskom poluraspadu koji 20 godina nema naslov niti igra Europu uspio dovesti napadača koji može dati 10 golova u HNLu u sezoni.

Ne znam za kog đavla je onda našem sportskom sektoru toliko teško naći poštenog napadača s obzirom na miljama veći renome, budžet, bolje uvjete itd. itd.
  • Mr Anderson
    9.5k
    Mlakar je slovenski Deni Jurić. Ne budemo se s time uspoređivali.
  • scooniepenn
    3.6k

To je bio i moj point. Prihvaćam da se nekome Kanga ne sviđa, nije zadovoljan njegovim igračkim karakteristikama (premda je u odnosu na Kuleta u svim kategorijima upgrade), očekivao je jačeg napadača, sve je to OK. No, ne shvaćam potrebu da se izmišljaju stvari kako bi se pojačalo dojam.
  • Paggini
    33.7k
    Zaposlit ću se ko domar na Maksimiru i inkognito ostavljat pikove za transfere po pločama u hodnicima.Daliban

Hahahahahahhahhaahahhaah sta je ovo, Good Will Hunting for a centre forward?
  • mosad
    712
    Ne treba nam ćirilica po klupskim hodnicima
  • Mr Anderson
    9.5k
    Zaposlit ću se ko domar na Maksimiru i inkognito ostavljat pikove za transfere po pločama u hodnicima.Daliban

Imam bolji ideju iz Nolanovog filma Inception. Uspavat Marića, a ti mu u snu usadi ideju koga dovesti.
  • emilperska
    7.6k
    Ako misliš na mlakara jesi svjestan trećeg svjetskog rata na zoni da smo ga mi doveli?Droljo

Mlakar je za njih plafon od pojačanja ovaj rok i oni su taj svoj plafon dosegli s tim da nije bilo izlaznih transfera značajnih igrača + 2 su doveli, Šegu i Mlakara koje su i ranije naganjali. Znači uspjeli su u svojim gabaritima postići maksimum..

Nama je plafon 4 razine iznad pa smo postigli goli kurac jer imamo Dubravku Šuicu za sportskog direktora..
  • Sajla
    6.5k
    a postoji li nešto između? možemo li se dogovoriti da većina smatra dosadašnji tijek prelaznog roka lošim bez da o tome svakodnevno napišemo po 10 postova svaki?
    log in: rok je loš, marić ne valja, fali LB, fali napadač, log off. ponoviti za pola sata. imam dojam da je to dnevna rutina jako puno ljudi ovdje. kužim frustraciju, kužim da vi ne morate čitati sve što se ovdje napiše i da vas nije briga, ali nas nekolicina to mora čitati i to je na razini kineskog mučenja vodom.

zona bi trebala biti ovo:
    GetFile.ashx?id=267420

a ne ovo:
    a-clock-work-a-clockwork-orange.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions