• Nogo
    4.8k

Nama bi trebali takvi napadači. Ima ih dosta ali pitanje koliko su realni :

https://www.transfermarkt.com/simon-banza/profil/spieler/344869
  • Dinaminjo
    1.2k

Bolje biti papak nego pusiti novinarska naklapanja svaki dan

Je li jednom dokazano da je glupost vjerovati svemu?
    Je
    Je li dovoljno?
    Nije.
    Jel moras svaki dan?
    Ocito moras..
  • NB86
    15.4k
    I perisic je iz engleske direkt u hnl, ne znam di je zapelo da mi iz nekog top kluba uzmemo na posudbu napadača, para imamo da pokrijemo i najjace place.
  • Facke
    4.8k

Kanga je proslu sezonu dobro zabijal za Standard Liege.
    I sezonu prije nek kaj je otisel u raspalu Herthu je dobro zabijal za Young Boyse. Tak da , ha kaj reci, mislim da mu slabije lige male bole leziju. A Cardiff, eto, nikakav. Al pitanje je kakav je Kanga karakter.
  • CastAway1986
    2.4k
    imamo toliko para da nismo mogli ili htjeli dati 2M za napadača iz Cska Sofije ali zato jest Lens
  • Daliban
    4.1k
    Bolje biti papak nego pusiti novinarska naklapanja svaki danDinaminjo

Nije dobro biti papak.
  • CastAway1986
    2.4k
    pa ne mislim ja da je on tako loš napadač prije bi ga recimo nego Traorea ..Vjerujem da bi isporučio neke brojke u HNL-u ..Samo mislim da je Cvancara najbolji od njih ..
  • dd29
    630

bravo, zaboravio sam na njega
  • dd29
    630

ne vjerujem da je tu pitanje para
    afrikanac koji je odrastao u francuskoj, zna jezik, dobio ponudu iz vrha francuske lige i prihvatio
    ne može tu dinamo puno
  • Facke
    4.8k

Ha glej Cvancara je dobre zabijal v ceske. V prve sezone Bundeslige je zabil u 20+ utakmica 4 gola v druge za sad samo 1. Al jbg dovel je Gladbach Kleindiensta iz Heidenheima i taj zabija i asistira. 16 tekmi v Bundeslige, 9 golova, 5 asistencije. To su fenomenalne brojke.
    Cvancara se nebu bas naigral tam i moral bu pametne birati klub.
  • Droljo
    11.2k

Pa tko normalan bi nas birao u toj situaciji.
  • E46
    1.1k
    Ova naklapanja i unaprijef izgovori da je bolje ne dovesti nikoga ako se ne moze dovest ozbiljan napadac, moglo se. Mogao se dovesti i Pierrot, i Kevin Carlos i sad Koyalipou, i bili bi ogroman upgrade na ovaj krater koji mi sada imamo. Očito da ih se nije dovelo jer se neko na rukovodecoj poziciji boji riskirat(nes ti rizika) i kao sto kolega daliban kaze je papak, uz to je i nesposoban
  • Dinamosaur
    1.8k
    ne znam di je zapelo da mi iz nekog top kluba uzmemo na posudbu napadača, para imamo da pokrijemo i najjace place.NB86

A mozda nas samo netko sa strane jebe u zdrav mozak, mozda ne iz direktne koristi vec samo jer moze.
    U trenucima opceg ludila samo mi jedno prezime pada na pamet
  • Droljo
    11.2k
    Mogao se dovesti i Pierrot, i Kevin Carlos i sad KoyalipouE46

Kak znaš?

U trenucima opceg ludila samo mi jedno prezime pada na pametDinamosaur

Soroš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions