• Orc123
    9.9k
    Od trojice koje pratimo po svim navodima, Kanga mi je najbolji izbor....gledao ga i prije nego je spominjan..pamtim ga iz YB...jako dobar napadac i definitivno upgrade na Kuleta....jak ko bik, prosao skolu PSG...nekoliko jako dobrih sezona do sad...pokazao da moze igrati na visokom nivu....YB, Standard Liege, Hertha.....
    Mislim da bi nam i odgovarao po stilu.....nije sad ono kapitalac nad kapitalcima kakvi su se spominjali ali igrac srednje klase koji bi za nas bio pojacanje definitivno!
    Jos uvijek dovoljno mlad!
  • Crni86
    7.2k
    Sad ce sto ovakvih objava jer su 24h jucer izbacila ta imena.
  • Laugreano
    3k
    Kanga mi je najbolji izbor.Orc123

Meni je on daleko najgori izbor.
  • Nogo
    4.8k

Znate kako smo očajni kada smo do ovoga došli. :lol:
  • emilperska
    7.6k

Ima tu 1 sezonu ok. Ostalo su brojke žali Bože. Sad ce dio ekipe reć i Petko je tak. Taj argument stoji. S tim da Petko se vratio u Dinamo s 24, ovaj sad ima 27.
    Vjv je bolji od Kuleta u realizaciji.
  • ElDorado
    1.4k
    Meni je dost glupo ocijenjivati igrača na račun brojki. Kanga se u Standardu nazabijao i naigrao, sad u Cardiffu nije. Mogu misliti kakav nogomet igra Cardiff 23. momčad Championshipa.
  • modri-kibic
    178

Kod pretraživanja X-a ispalo mi je još jedno ime, ali to je ne moguće da se ostvari :lol:
  • BPAM
    100
    Pitat još jedno Jurića za Onuachua :)
    Jedini za kojeg sam siguran da bi izdominirao sve.
  • Daliban
    4.1k
    Bolje bi bilo da Majića i RImca ostavimo u kadru i stanemo iza njih bez rezerve. Ako je Petko ozlijeđen ili Kule van forme, neka netko od njih starta i gotovo.

Od dovođenja ovih žnj napadača nema nikakve koristi, bolje da razvijamo vlastite klince i trpimo ih. Ionako ćemo morati trpjeti. Ovako su barem naša djeca, a ne nekakve Kange, Lassine i Čvančare.

Meni je dost glupo ocijenjivati igrača na račun brojki. Kanga se u Standardu nazabijao i naigrao, sad u Cardiffu nije. Mogu misliti kakav nogomet igra Cardiff 23. momčad Championshipa.ElDorado

Zabio gol svakih 300 minuta, bez penala, nije baš da se nazabijao.
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    da mi je znati koji je ovo Tomaš sve bi dao kapa do poda . Mislio sam da sam ja bolesnik
  • Mr Anderson
    9.5k
    Kanga je manga. Mariću, dodaj ga u košaricu.
  • ElDorado
    1.4k
    to bi tek bio totalni flop. Spržio bi klince od 17-18 godina i navukao sav bijes neuspjeha na njih. Očekivati da će fizički inferiorni klinci kao špice nositi sa Hatunićima naše lige mi je fakat sorry ali ono potpuni idiotizam.
  • Daliban
    4.1k
    to bi tek bio totalni flop. Spržio bi klince od 17-18 godina i navukao sav bijes neuspjeha na njih. Očekivati da će fizički inferiorni klinci kao špice nositi sa Hatunićima naše lige mi je fakat sorry ali ono potpuni idiotizam.ElDorado

Sve te Kange su samo naši Benhuri i Mufiji. Nema kruha od toga.
  • KristijanHR
    63
    ne zna nas SD kome bi sa zone udovoljio, pa jos ne dovodi napadaca...
  • Laugreano
    3k
    i o tome bi se dalo raspravljati. Kazu navijaci Cardiffa da je ovdje imao barem udarce za kompilaciju. Kod njih ni to. Iako je to vise do njihove jadne ekipe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions