• NB86
    15.3k
    Ne znam kakve veze orsic s ovim ima, i da ivanusec ne dođe nista od orsica jer imas dva bolja rjesenja za lijevo krilo vec u klubu
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Da mi je neko prije godinu dana rekao da ću plakati za Brodićem nabio bi ga nogom u guzicu istog trena. Toliko smo u gabuli da su prekaljeni forumaši počeli zazivati kojekakve idiote,penzionere i Oršića kao napadača koji nije odigrao ozbiljan nogomet već preko 2 godine. A ozljedu da i ne spominjem. Proklet dan kad zalizani dodje u klub
  • emilperska
    7.6k
    3 lijeva krila ako dođe Ivanušec i 3 nominalno desna. 1 će sigurno na tribinu, a možda i 2. Osim ako Pjaca ne postane špica jer tu špicu očito neće dovest.
    Beka ni za lijek. Šesticu došao pokrivati Franjić koji će igrati beka.

Mah...
  • Crni72
    22
    Neka me netko razuvjeri ali ova trakavica sa Ivanušecom mi djeluje kao klasično mazanje očiju/ dimna zavjesa. Stvara se privid da se ozbiljno radi na kapitalcu koji nam treba za osvajanje naslova. Upitno je kaj bude od toga upoće a još upitnije da li nam doista treba igrač na poziciji gdje smo više nego solidno popunjeni. Ivanušec u formi (a ovaj to momentalno i nije) je upgrade na postojeći kadar ali gori nam na foru a od LB su valjda i najveći optimisti digli ruke. Za utjehu i popravit dojam uvijek ostaje Orša...:wink:
  • Droljo
    11k
    klasično mazanje očiju/ dimna zavjesa. Stvara se privid da se ozbiljno radi na kapitalcu koji nam treba za osvajanje naslovaCrni72

A zašto se ne bi ozbiljno radilo? SD je tovar i buši nas iznutra? Kome ta dimna zavjesa koristi?
  • Majki2111
    3.6k
    Lijevog beka mogu igrati:

Franjić
    RPG
    Oliveras
    Ristovski

Treba li lijevi bek uopće?
  • bbb medimurje
    3.5k
    Jedino kaj jos treba je spica
    Mijenjam ivanuseca za jednu pravu spicu
  • Olmic
    3.9k
    ne treba sada. Do ljeta neka nadu kapitalca i potpisu ga

Nama treba napadac jos jucer
  • Daliban
    4.1k

Franjić
    RPG
    Oliveras
    Ristovski

Majki2111

Trebaju dva.
  • blubach
    709

Franjić
    RPG
    Oliveras
    Ristovski

Majki2111

Pjaca
    Hoxha
    Špikić
    Perić

Treba li nam špica uopće?
  • Daliban
    4.1k
    Navodno je Kanga taj kapitalacMaximo

Dajte više otkaz tom Mariću, taj dobrog igrača ne bi prepoznao ni da mu Messi pokuca na vrata.
  • GeneralNapoleon
    358

Treba igrat sa letecim tvrdavama Pericem i Torrenteom kao dvojici napadaca. Pa na beka Bockaja i samo udri po centarsutevima.
  • Neznam
    4
    Ako se kapitalcem može zvati igrač koji ne može zabiti u championshipu jao nama...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions