• Daliban
    4.1k
    Lijevog beka mogu igrati:

Franjić
    RPG
    Oliveras
    Ristovski

Treba li lijevi bek uopće?
    Majki2111

Trebaju dva.
  • Fan
    1.2k
    Lijevog beka mogu igrati:

Franjić
    RPG
    Oliveras
    Ristovski

Treba li lijevi bek uopće?
    Majki2111

Pjaca
    Hoxha
    Špikić
    Perić

Treba li nam špica uopće?
  • Daliban
    4.1k
    Navodno je Kanga taj kapitalacMaximo

Dajte više otkaz tom Mariću, taj dobrog igrača ne bi prepoznao ni da mu Messi pokuca na vrata.
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Treba igrat sa letecim tvrdavama Pericem i Torrenteom kao dvojici napadaca. Pa na beka Bockaja i samo udri po centarsutevima.
  • Neznam
    26
    Ako se kapitalcem može zvati igrač koji ne može zabiti u championshipu jao nama...
  • Daliban
    4.1k
    Ako se kapitalcem može zvati igrač koji ne može zabiti u championshipu jao nama...Neznam

Eventualno kapitalnim promašajem.
  • plavi devet
    558
    objavila stranica koju prati 400 ljudi. Mogu i ja tako pisati. Ko zna možda i dođe Kanga, ali nemojte se hvatati na takve gluposti.

Eto neki bezvezni link i odmah panika krenula.
  • Orc123
    12.6k
    Od trojice koje pratimo po svim navodima, Kanga mi je najbolji izbor....gledao ga i prije nego je spominjan..pamtim ga iz YB...jako dobar napadac i definitivno upgrade na Kuleta....jak ko bik, prosao skolu PSG...nekoliko jako dobrih sezona do sad...pokazao da moze igrati na visokom nivu....YB, Standard Liege, Hertha.....
    Mislim da bi nam i odgovarao po stilu.....nije sad ono kapitalac nad kapitalcima kakvi su se spominjali ali igrac srednje klase koji bi za nas bio pojacanje definitivno!
    Jos uvijek dovoljno mlad!
  • Crni86
    12.7k
    Sad ce sto ovakvih objava jer su 24h jucer izbacila ta imena.
  • Laugreano
    4.5k
    Kanga mi je najbolji izbor.Orc123

Meni je on daleko najgori izbor.
  • Nogo
    8.4k

Znate kako smo očajni kada smo do ovoga došli. :lol:
  • emilperska
    11k

Ima tu 1 sezonu ok. Ostalo su brojke žali Bože. Sad ce dio ekipe reć i Petko je tak. Taj argument stoji. S tim da Petko se vratio u Dinamo s 24, ovaj sad ima 27.
    Vjv je bolji od Kuleta u realizaciji.
  • ElDorado
    4.8k
    Meni je dost glupo ocijenjivati igrača na račun brojki. Kanga se u Standardu nazabijao i naigrao, sad u Cardiffu nije. Mogu misliti kakav nogomet igra Cardiff 23. momčad Championshipa.
  • modri-kibic
    588

Kod pretraživanja X-a ispalo mi je još jedno ime, ali to je ne moguće da se ostvari :lol:
  • BPAM
    282
    Pitat još jedno Jurića za Onuachua :)
    Jedini za kojeg sam siguran da bi izdominirao sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.