• Ivanmtk
    1.2k
    To je sve improvizacija jer naš SD nije u stanju pojačati momčad na deficitarnim pozicijima. U zadnjem prijelaznom roku prije polusezone koja nam donosi izravno LP, 30 mil na račun i slobodno europsko ljeto do rujna. Nametati treneru nekakvu formaciju koja njemu nije primarna jer klub nije sposoban osigurati pojačanja, čak ni sad kad imamo nešto novaca, je potpuno pogrešan put. Uz sve to seljakati igrače na pozicije na kojima ne mogu dati svoj maksimum kao da do sad nismo vidili koliko je to pogrešno.
  • rioda
    6.3k
    Varela je u Portugal stigao iz Angole kao 13-godišnjak bez pratnje roditelja.

Iz Indexovog članka o Vareli. Zanimljivo kako je 13-godišnjak iz Angole mogao u Portugal i bez roditelja, a sad se po priči Porta ne bi smio registrirati u Dinamu, iako mu je otac tu :grin:
  • Nogo
    4.7k

Pošalji Mariću mail. :wink:
  • Noel
    8.1k

Zamisli situaciju da tog Bayu stvarno Marić dovede. Ovdje bi dnovinari i forum struka podivljala. Opet Marić doveo crnca koji je 80% karijere igrao u francuskoj drugoj ligi..
  • Omake
    4.9k
    ja zamišljam nešto gore zadnjih par dana. Da svi natpisi se pokažu neistiniti, pa pred kraj roka platimo onog Siwu 2 milijuna ili tako nešto. Em igrač iz druge francuske lige em Barin igrač. Kolektivni harakiri.
  • NB86
    15.3k
    Samo nek nama igrac iz druge francuske osvoji naslov svojim golovima, ugasit ce se bilo kakvo divljanje, samo nek dovedu napadaca cim prije
  • Haza
    7.5k
    Sad se već može podvući prva crta prijelaznog roka. Drugu ćemo na kraju roka.
    Od studenog 2024. znamo da su nam lijevi bek i napadač prioriteti svih prioriteta.
    Polovica je siječnja, prošle su pripreme nismo ih doveli.
    Pikirali smo dva dobra, ali komplicirana rješenja, to su Taylor i Ivanušec. Znalo se i prije mjesec dana da Feyenoord ne može nikoga posuditi, i da Celtic nema volje ove zime prodati Taylora (na ljeto tko živ tko mrtav;)).
    Doveli smo Franjića koji je dobar rotacijski igrač, ali koji iza sebe ima tri loše sezone i doveli odličnog Galešića, ali za stvarno ogromnu lovu, 3 mil eura plus 500 tis eura bonusa i bonusi za Jankovića koji će lako biti barem 1.5 mil eura je brutalan HNL transfer i teško je reći koliko ćemo tu dobro proći na kraju dana (ali generalno mi je to dobar transfer, iako smo ga na ljeto mogli dovesti za značajno manju lovu).
    Ako uzmemo u obzir da imamo love, onda stvarno čudi inertnost kad su u pitanju krucijalne pozicije.
    Sad je jasno da nismo zapravo doveli niti jednog bitnog igrača na pripreme osim Galešića, a imamo -7 u odnosu na konkurenciju.
    Naravno, SD nas može sve iznenaditi, ali ovo miriše jako na još jedan klasični Dinamo prijelazni rok.
    Teško je biti strpljiv, možda bi trebali biti, ali samo čitajući priopćenja sa sjednica IO, imao sam dojam da ćemo pomesti ovaj prijelazni rok. Ne bi krivio samo SD, valjda neku odgovornost imaju i IO i Zajec.
  • austrijanac
    5k
    Kad usporedimo sve naše prijelazne rokove iz prošlosti, pametnije je bilo smanjit očekivanja i nadat se eventualno napadaču, nego očekivat pojačanja u svakoj liniji.
  • ShanKu
    1.2k
    Ima jedna stara poslovica: tresla se brda, rodio se miš :sweat:
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Ovdje ima svega osim transfera
    Koji ste vi bolesnici. A ja sam najgori
  • Dumitru Mitu
    29
    Ja sam uvjeren da je Wissam Ben Yedder taj i da ce doci do kraja tjedna,žele ga još Montpellier koji je zadnji na tablici i Genoa
  • Maximo
    641
    Sigurno je petko to perverzno pojačanje koje čekamo
  • Pavinho
    170
    kakav Ben Yedder...tako mozemo i Srdana Mladana dovest, obojica osudeni
  • Dumitru Mitu
    29
    Jake ti usporedbe,pa jebo je čovjek nije ju zaklo.Ako može Quincy Promes igrat, zašto Ben Yeddera ne iskoristit pola godine da siluje obrane po HNL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions