• Jurki
    14.5k
    Vidim neki spominju Ben Yeddera - stvarno ako smo na tak niske grane spali.. onda bolje da dopeljamo Duju Čopa.. ili jos bolje da igraju Rimac ili Ćutuk..
    vise mi je zlo od ovog prijelaznog roka. Kad bu to sranje zavrsilo konacno.
  • NitkoBitan
    22k
    Imamo Petkovica u kojeg se ne mozemo pouzdat kao ni u vremensku prognozu i Kulenovica koji ima jednu dobru polusezonu u valjda 6-7 godina seniorskog nogometa.

Sto god da dovedemo a da je rang vise od Duje Copa (i Kulenovica) bit ce pojacanje za prvenstvo. Samo nek bude sto prije jer vjerujem da se mnogima lagano kidaju zivci zamisljajuci Kulenovica u prvih 11 na proljece.
  • Jay
    328
    Ben Yedder postoji samo u FIFI, takve budale ni u šali spominjati u kontekstu kluba.
  • GeneralNapoleon
    427
    Maric doda gas i novi (stari (ali bas jako stari)) igrac Dinama je Kazuyoshi Miura!

Stize naravno na polugodisnju posudbu sa opcijom otkupa, jer bi odmah otkup bio pre skup.
  • dinon7
    1.4k

Nitko ne može reci da nismo dobili sto smo tražili. Igrača kojeg ne trebamo guglati :lol:
  • thomas22
    278
    Danas je "dan d" za Ivanuseca i tokom dana bi se trebalo sve znati. Uglavnom, dinamo je njegova želja i izbor dok agenti imaju i neke druge ideje ali Lukina bude zadnja.
  • Keyser Soze
    11.7k
    Sve se svodi na to hoće li Feyenoord vratiti igrača s posudbe, bez tog se ništa ne može u ovom slučaju.
  • Nogo
    4.8k

Oršić like this!
  • NB86
    15.4k
    Ne znam kakve veze orsic s ovim ima, i da ivanusec ne dođe nista od orsica jer imas dva bolja rjesenja za lijevo krilo vec u klubu
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Da mi je neko prije godinu dana rekao da ću plakati za Brodićem nabio bi ga nogom u guzicu istog trena. Toliko smo u gabuli da su prekaljeni forumaši počeli zazivati kojekakve idiote,penzionere i Oršića kao napadača koji nije odigrao ozbiljan nogomet već preko 2 godine. A ozljedu da i ne spominjem. Proklet dan kad zalizani dodje u klub
  • emilperska
    7.8k
    3 lijeva krila ako dođe Ivanušec i 3 nominalno desna. 1 će sigurno na tribinu, a možda i 2. Osim ako Pjaca ne postane špica jer tu špicu očito neće dovest.
    Beka ni za lijek. Šesticu došao pokrivati Franjić koji će igrati beka.

Mah...
  • Crni72
    25
    Neka me netko razuvjeri ali ova trakavica sa Ivanušecom mi djeluje kao klasično mazanje očiju/ dimna zavjesa. Stvara se privid da se ozbiljno radi na kapitalcu koji nam treba za osvajanje naslova. Upitno je kaj bude od toga upoće a još upitnije da li nam doista treba igrač na poziciji gdje smo više nego solidno popunjeni. Ivanušec u formi (a ovaj to momentalno i nije) je upgrade na postojeći kadar ali gori nam na foru a od LB su valjda i najveći optimisti digli ruke. Za utjehu i popravit dojam uvijek ostaje Orša...:wink:
  • Droljo
    11.2k
    klasično mazanje očiju/ dimna zavjesa. Stvara se privid da se ozbiljno radi na kapitalcu koji nam treba za osvajanje naslovaCrni72

A zašto se ne bi ozbiljno radilo? SD je tovar i buši nas iznutra? Kome ta dimna zavjesa koristi?
  • Majki2111
    3.7k
    Lijevog beka mogu igrati:

Franjić
    RPG
    Oliveras
    Ristovski

Treba li lijevi bek uopće?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions