• CastAway1986
    2.4k
    Ne brinite se , kad na kraju nikoga ne uspije dogovoriti odraditi će populistički potez zvan Oršić
  • Yovitssa
    821
    Ne brinite se , kad na kraju nikoga ne uspije dogovoriti odraditi će populistički potez zvan OršićCastAway1986

... uz pamflet "vratili smo dite materi"! :rofl:
  • Crni86
    7.2k
    Rangersi otežu radi čegaPaggini

A zasto bi rangersi otezali? Da placaju igraca koji je potrgan i vise nece igrat? Imaju visak love?

Puno previse situacija se dogadalo na ovaj nacin da se stvari otezu, da smo mi sterilni i sl. Ne igra kljucnu ulogu hoce li ivanusec doc danas ili za 3 tjedna, ali pricalo se da pojacanja trebaju doc do pocetka priprema, napadac je trebao doc prije tjedan dana, ivanusec prije 2 tjedna, prosli rok se sa svime otezalo. Nije to nesto sto vidimo prvi put, to je postao nas zastitni znak. Da miski nije trebala opako lova, ne bi mi ni galesica imali sad. Franjica su se jedva docekali rjesit u shakhtaru i wolfsburgu.

Covjek se oko torrentea premisljao, mmae tek 4. opcija, pjaca se sam nudio, jos uvijek cekamo treceg mladog napadaca od ljeta. Gdje se vidi dodatna vrijednost naseg sd-a u pregovorima?
  • ElDorado
    1.4k
    Feynordu se sigurno ne žuri i boli ih briga, nije im prioritet pogotovo ako ovaj u Rangersu ima vecu placu od Ivanuseca. A i neupotrebljiv im je ak je ozljedjen
  • Paggini
    33.7k
    zasto bi rangersi otezali? Da placaju igraca koji je potrgan i vise nece igrat? Imaju visak love?Crni86

Pa lik je jos uvijek u Rangersima hahaha, objasni mi zasto? Nema nikakve logike. Kakve veze Marić ima sa Rangersima i Feyenoordom i njihovim prejebavanjem.

Kazem, mi smo sve dogovorili sa igracem i klubom, a zasto se ovaj ne vraca iz Rangersa je pitanje i tu ne bih fkt krivio Marića. Shvacam moment gdje trazimo nove argumente kontra Marica, ali ne bih Ivanuseca u tu pricu uvlacio.
  • Mr Anderson
    9.5k
    Nema panike, ako ne kupimo špicu, imamo Perića, može bez problema odigrat špicu, već je dokazao.
  • Nogo
    4.8k

Možda je Oršić rješenje u napadu. Mogu se on i Pjaca mjenjati uz Kulena i Petka. Na kraju ćemo.imati i 4 napadača. Još će Kule morat na posudbu jer će gužva biti u napadu.
  • Dudu9
    1.3k
    Šta na kraju ako se klubovi ne dogovore i ispadne da ne uspijemo dovesti Ivanušeca, po tome potratili vrijeme na krivog igrača? zato ako je jako potreban ide odmah u posao a ne molim vas hocete pustit Ivanuseca???
  • OsamŠest
    4.2k
    Možda je Oršić rješenje u napadu. Mogu se on i Pjaca mjenjati uz Kulena i PetkaNogo

Interesantna opcija, samo što je pitanje koliko će Cannavaro forsirati 352 obzirom na viđeno na pripremama u tom sustavu..
  • Crni86
    7.2k
    Kazem, mi smo sve dogovorili sa igracem i klubom, a zasto se ovaj ne vraca iz Rangersa je pitanje i tu ne bih fkt krivio Marića. Shvacam moment gdje trazimo nove argumente kontra Marica, ali ne bih Ivanuseca u tu pricu uvlacioPaggini

Nije njegova krivica, nije svatko od nas trgovac. To jednostavno moras imat u sebi, moras nekad i blefirat, moras bit namazan. Vjeruj mi da bi neki sd s pedigreom vec natjerao nizozemce da se ta posudba zavrsi. Poanta je da on to nema u sebi sto je dokazao vec u ovih godinu dana.

I napisao sam da je samo primjer ivanuseca jedan u nizu sterilnosti naseg sportskog sektora. Ivanusec da li dosao sutra ili za 2 tjedna ne radi veliku razliku.
  • Nogo
    4.8k

Ovo moje je više bio sarkazam nego šta sam to mislio, ali iskreno ništa me nebi čudilo kod nas.

Špika na beka -ima predispozicije za to
    Pjaca i Oršić napadači uz Kulena i Petka
    Ivanušec i Hoxha lijevo
    Cordoba i Mbuku desno
    Stojke i Bati u sredini uz Ademija, Roga ili Mišketa kada se oporave ( + Sučić naravno)
    Galešić i Mmaee prvi stoperski par
    Franjić lijevo ili Rista
    Desno Rpg, Mikić, Špikić
    Neva na golu, zamjena Čavlina
  • Omake
    4.9k
    Mohamed Bayo mi je pick za RPG verziju kapitalac napadač. Ove godine je svega skupio 300 minuta u Ligue 1 za Lille
  • Paggini
    33.7k
    Šta na kraju ako se klubovi ne dogovore i ispadne da ne uspijemo dovesti Ivanušeca, po tome potratili vrijeme na krivog igračaDudu9

Transfer period je kao uletavanje butrama, sto bolje butre ciljas, nizi ti je postotak uspjeha, ali pomaže ako imaš para i šarma.

Al sad, procijeniti na koju butru trošiti pare je isto znanje, jbg.
  • Ivanmtk
    1.2k
    To je sve improvizacija jer naš SD nije u stanju pojačati momčad na deficitarnim pozicijima. U zadnjem prijelaznom roku prije polusezone koja nam donosi izravno LP, 30 mil na račun i slobodno europsko ljeto do rujna. Nametati treneru nekakvu formaciju koja njemu nije primarna jer klub nije sposoban osigurati pojačanja, čak ni sad kad imamo nešto novaca, je potpuno pogrešan put. Uz sve to seljakati igrače na pozicije na kojima ne mogu dati svoj maksimum kao da do sad nismo vidili koliko je to pogrešno.
  • rioda
    6.3k
    Varela je u Portugal stigao iz Angole kao 13-godišnjak bez pratnje roditelja.

Iz Indexovog članka o Vareli. Zanimljivo kako je 13-godišnjak iz Angole mogao u Portugal i bez roditelja, a sad se po priči Porta ne bi smio registrirati u Dinamu, iako mu je otac tu :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions