• NB86
    16.9k
    a Marić ga je pretplatio u ekspresnom roku.cibona

Ovo nije istina jer ga sutra mozemo za taj novac prodat, pricalo se vec da se sturm ozbiljno zanimao i poslao slicnu ponudu (malo vecu od nase al bez postotaka za jankovica), ja sam bio protiv dovođenja galesica al kad sam vidio cifru za koju je doveden to je realno bio posao di se ne treba previse razmisljat
  • nwankwo646
    645
    Po svemu sudeći Marić je jedan veliki nesposobnjaković, egocentrik, trubadur obični, biti će glavni krivac ako se nikad lošijem konkurentu prepusti titula, a još mi je teže jer i moj glas da doprinos da on postane alfa i omega.
  • Orc123
    12.6k
    Po meni Ivanusec uopce nije neka nuzna opcija i nezz cemu toliko natezanja s njim... ako dođe, dobro dođe...nama je jasno sto se mora rijesiti....to je sramota SD a ne Ivanusec...
  • Paggini
    59.5k

Dobro ovo je sad sve logika Marićeve krivice. Ne sumnjam da Ivanusec i Naletilić rade pritisak, ako već i Marić ne radi i da Rangersi otežu radi čega? Ne znam.

Ne bih po tom pitanju krivio Marića i sad mu za sve srao jer najlakse je koristiti logiku da je Maric sve kriv jer ne znamo SDa Rangersa i Feyenoorda ni njihove motive. S naše strane je sve dogovoreno odavno.

Napadač - da. Ali Ivanusec je dogovoren i sređen, a zasto se oduzuje? Tri kluba su u pitanju, jbg.
  • don
    14.3k
    Dinamo sigurno nema ništa više za uradit po pitanju Ivanušeca, čeka se samo Feynoord.
  • Nogo
    8.4k

Ivanušec na krilo i Pjaca u napad. 2 muhe jednim udarcem.
  • Orc123
    12.6k
    zar smo fakat na to spali? Da moramo kemijati jer je jedan covjek nesposoban da obavi svoj posao za koji je debelo placen?! Pa i Pjaca ce trebat u napadu s obzirom da imamo mozda jednog napadaca u nikakvoj formi na raspolaganju a 3. U HNL!
  • CastAway1986
    3.5k
    Ne brinite se , kad na kraju nikoga ne uspije dogovoriti odraditi će populistički potez zvan Oršić
  • Yovitssa
    904
    Ne brinite se , kad na kraju nikoga ne uspije dogovoriti odraditi će populistički potez zvan OršićCastAway1986

... uz pamflet "vratili smo dite materi"! :rofl:
  • Crni86
    12.7k
    Rangersi otežu radi čegaPaggini

A zasto bi rangersi otezali? Da placaju igraca koji je potrgan i vise nece igrat? Imaju visak love?

Puno previse situacija se dogadalo na ovaj nacin da se stvari otezu, da smo mi sterilni i sl. Ne igra kljucnu ulogu hoce li ivanusec doc danas ili za 3 tjedna, ali pricalo se da pojacanja trebaju doc do pocetka priprema, napadac je trebao doc prije tjedan dana, ivanusec prije 2 tjedna, prosli rok se sa svime otezalo. Nije to nesto sto vidimo prvi put, to je postao nas zastitni znak. Da miski nije trebala opako lova, ne bi mi ni galesica imali sad. Franjica su se jedva docekali rjesit u shakhtaru i wolfsburgu.

Covjek se oko torrentea premisljao, mmae tek 4. opcija, pjaca se sam nudio, jos uvijek cekamo treceg mladog napadaca od ljeta. Gdje se vidi dodatna vrijednost naseg sd-a u pregovorima?
  • ElDorado
    4.8k
    Feynordu se sigurno ne žuri i boli ih briga, nije im prioritet pogotovo ako ovaj u Rangersu ima vecu placu od Ivanuseca. A i neupotrebljiv im je ak je ozljedjen
  • Paggini
    59.5k
    zasto bi rangersi otezali? Da placaju igraca koji je potrgan i vise nece igrat? Imaju visak love?Crni86

Pa lik je jos uvijek u Rangersima hahaha, objasni mi zasto? Nema nikakve logike. Kakve veze Marić ima sa Rangersima i Feyenoordom i njihovim prejebavanjem.

Kazem, mi smo sve dogovorili sa igracem i klubom, a zasto se ovaj ne vraca iz Rangersa je pitanje i tu ne bih fkt krivio Marića. Shvacam moment gdje trazimo nove argumente kontra Marica, ali ne bih Ivanuseca u tu pricu uvlacio.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Nema panike, ako ne kupimo špicu, imamo Perića, može bez problema odigrat špicu, već je dokazao.
  • Nogo
    8.4k

Možda je Oršić rješenje u napadu. Mogu se on i Pjaca mjenjati uz Kulena i Petka. Na kraju ćemo.imati i 4 napadača. Još će Kule morat na posudbu jer će gužva biti u napadu.
  • Dudu9
    1.9k
    Šta na kraju ako se klubovi ne dogovore i ispadne da ne uspijemo dovesti Ivanušeca, po tome potratili vrijeme na krivog igrača? zato ako je jako potreban ide odmah u posao a ne molim vas hocete pustit Ivanuseca???
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.