• ElDorado
    1.4k
    Spika je da nama treba neki ultra kapitalac na razini Petka. To nema veze s mozgom. Nasi treneri postavili su igru koja vec 5-6 godina ovisi samo o njemu i njegovim lucidnim majstorskim potezima. Sad imamo trenera koji konacno postavlja neku drugu ideju igre pa eto pocela su zabijati i krila i veznjaci. Nama treba tehnicki potkovani, kombinatorni, brzi centarfor koji ce sudjelovati u igri ali i pospremati sve mrtvace koje su fulavali Kule, Špika.
  • GeneralNapoleon
    361

Pa mozda po toj logici onda misli i da imamo 4 napadaca :lol:

Petko (nespreman al nebitno), Kule (uzasna forma), Rimac (nema minute seniorskog nogometa), Cutuk (takoder samo par minuta seniorskog nogometa).

Alternativno

Petko, Kule, Pjaca (krilo al kog briga), Hoxha (takoder krilo al kog briga).

Pa je to razlog zasto se ne mice s mrtve tocke :lol:

Ubiti smo na svakoj poziciji ne samo duplirani nego kvadruplirani. Bravo Maric! Sve je samo pitanje perspektive :lol:
  • mlkaskic
    47
    Mislim da bi u ovom slučaju bilo uredu uzeti igrače na posudbu bez prava otkupa (Ivanušec i Čvančara). Ako stvarno postanemo prvaci, onda možemo ljeti rekonstruirati momčad sa sigurnih 30 milijuna eura. Teško da ćemo dovesti sada igrača koji može biti instant pojačanje i da ima dobru preprodajnu vrijednost.
  • Daliban
    4.1k
    Spika je da nama treba neki ultra kapitalac na razini Petka. To nema veze s mozgom.ElDorado
    Nama treba tehnicki potkovani, kombinatorni, brzi centarfor koji ce sudjelovati u igri ali i pospremati sve mrtvace koje su fulavali Kule, Špika.ElDorado

Pick one.
  • Chempers
    448
    Možda napadač ne želi doći jer ga je strah Kulenoviceve statistike. Brzo utrpat Kuleta Turcima i onda dolazi kapitalac!
  • ElDorado
    1.4k
    pa eto jel taj Traore neki kapitalac?
  • Paggini
    33.7k
    Rimac (nema minute seniorskog nogometa), Cutuk (takoder samo par minuta seniorskog nogometa).GeneralNapoleon

U ovom trenutku, da Cannavaro dođe i kaže - "igrat ću s ovom dvojicom, pokazali su se na pripremama" i to bi mi bio korak naprijed, puno puno manji nego da se dovede neko ime, ali puno puno veći nego da ostanemo samo na Kuletu.

Situacija mi miriši da se probalo sa svima zacrtanima koji iz ovoga ili onoga razloga nisu mogli doći i sad se scramblea za nekim drugim koji je skautiran. I to bih prihvatio da se radi, samo da se radi jel.

Inace, ako je Franjic dosao i ako ce igrat LB, sto po svemu sudeci hoce, zasto se ne zovne Selahija? I otplati klauzula.
  • Maximo
    646
    A možda je i fabio s obzirom da znamo da je reko nema odlazaka dok ne skautiram stanje, isto rekao i za dolaske...
  • Daliban
    4.1k
    pa eto jel taj Traore neki kapitalac?ElDorado

Pojma nemam kaj je. Ono što sam gledao Šahtara, on je tamo bio neka rotacija. Ne bih ga uzeo da se mene pita.
  • NB86
    15.3k
    Maric ako ne dovede napadaca treba prvi dan nakon kraja roka dobit otkaz i odma u potragu za novim SD-om
  • Borovljanin
    158
    Priča oko Matanovića se skroz stišala. Odigrao je 300 minuta ove sezone u Bundesligi, mislim da na njega ne računaju doskora. Jedino ako im ova prva špica ode u City
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Transferfeed:

"Sportske Novosti izvještava o administrativnim pitanjima koja utječu na transfer Luke Ivanušeca u Dinamo. Dinamo se suočava s administrativnim problemima koji sprječavaju završetak transfera Luke Ivanušeca."
  • Noel
    8.1k
    Veliki problem je kaj još nema napadača i lijevog beka ni na vidiku. To se slažem. U medijima u intervjuima na konferencijama sami članovi uprave i SD Skender i Manenica i Marić su najavljivali napad na prijelazni rok i nove igrače.. Čak je Manenica najavljivao dolazak igrača u roku par dana i da je cilj da većina bude odma na pripremama. Naravno da sa takvim stavom i izjavama su navijači očekivali puno i naravno da su trenutno svi razočarani jer su samo došli Galešić i Franjić. Ali i dalje bi dao potporu upravi i sportskom sektoru jer vjerujem da nisu ludi da uđu u drugi dio sezone bez lijevog beka i napadača. Apsolutno mi je nemoguće da netko ko radi u interesu Dinama ne dovode pojačanja u ovom bitnom trenutku. Siguran sam da se radi u tišini na kapitalcima i ne želi se pogriješit. Da možda sam u krivu i svi ostali koji brane upravu i sportski sektor ali ne mogu priznat sam sebi da bi netko ko se kune u Svetinju napravio takav propust. Bit će pojačanja u narednim danima 1/1.
  • Praskaton
    3.1k

Mislim da vecina nema sumnje da ovi ljudi pokusavaju radit najbolje u interesu Dinama.
    Al očito je da smo u sportskom sektoru "tanki",odnosno ne uspijevamo naći igrača ili završiti posao kad već nađemo.
    Jednostavno nedovoljno kvalitetan kadar koji bi to trebao riješiti.

I tu je moja zamjerka upravi koja je to davno trebala prepoznat i reagirat
  • Nogo
    4.8k

Spominjali su se i Dinamo i Hajduk, no njemački novinar i poznavatelj nogometnih prilika Florian Plettenberg javlja da ništa od toga.

- Eintracht je primio brojne zahtjeve za posudbu, no smatra ga važnim igračem i ne namjerava ga pustiti na posudbu u ovom dijelu sezone, piše Plettenberg.  

Nizozemski mediji razjasnili su situaciju: Feyenoord, trenutni klub Ivanušeca, već ima maksimalan broj igrača na posudbi izvan Nizozemske, što prema Fifinom pravilniku iz 2022. ne može biti više od šestorice u jednoj sezoni.Da bi se omogućio Ivanušecov dolazak u Dinamo, Feyenoord mora raskinuti jednu od postojećih posudbi. Upravo tu dolazi rješenje — Neraysho Kasanwirjo, koji je na posudbi u Rangersu, zadobio je tešku ozljedu koljena i vjerojatno neće igrati do ljeta. U takvoj situaciji, posudba bi bila prekinuta, a Kasanwirjo vraćen u Feyenoord na rehabilitaciju, čime bi se otvorilo mjesto za Ivanušeca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions