• GeneralNapoleon
    361
    Cemu panika. Pa Istra je tek za 12 dana. Sad ce Maric dodat gas i obecat jos boljeg napadaca. Pa mozda obeca i jos boljeg lijevog beka. A na kraju si mozda predomisli pa obeca i jos jednu 6icu. Samo recite koga zelite a Maric ce obecat da ce ga dovest. Nema straha!
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Vrijedi li i dalje ona priča od prije tjedan dva da je ime jednog napadača sakriveno od javnosti ili je netko od ovih koje spominju novinari trebao biti taj "misteriozni napadač"?
  • OsamŠest
    4.2k
    Fali nam neka terijer šestica, a cijelo vrijeme nam je pred nosomPaggini

Em je igrao u Francuskoj, em je prekaljen. Palac gore! :up:
  • emilperska
    7.6k

Za te "Zadrugare" sam glasao. Bio sam spreman i logistički pomoć (nije trebalo na kraju, upućeni znaju na sto se referiram). U krajnoj liniji, glasat cu i opet. Ako želim, mogu argumentirano kritizirat..

Napisao sam da mi nije jasno što se dešava. Po meni su 2 scenarija. Ili je SD potkapacitiran i nesposoban iznad svih očekivanja ili ga netko sabotira jer love mora bit, a vremena je sve manje. Moje mišljenje je da je ovo prvo. Ne izgleda mi dobro nikako. Ovo što on radi, napravila bi i Perasica s Jakirom. A ne profesionalni SD kojem je to jedini posao..
  • Paggini
    33.7k
    Evo došao do mene poprilično solidno provjeren info da je Mierezova žena vrlo nesretna na arapskom poluotoku, da su otvoreni povratku čak i uz drastično smanjenje plaće.

Mariću ako čitaš, eto, riješio sam ti sve samo nazovi čovjeka
  • ElDorado
    1.4k
    Činjenica da ponajviše skautira igrače momčadi protiv kojih igramo govori u prilog ovome prvome
  • ElDorado
    1.4k
    Daj mu i broj nabavi
  • Paggini
    33.7k

Nek mi se javi u inbox, nabavit cu i broj jebeš mi sve, zvat cu ja Ramona ako treba, pregovarat i sve to za dž samo da se dovede netko barem
  • NKDZ86
    2.5k
    ...a da Šokota i Mara obuku kopačke?
  • Maximo
    646

I kaj? Mara će pokušavat dogovorit s njim posudbu na pola godine:lol:
  • BluePhone67
    4.4k
    Jedno je biti nezadovoljan i sa pravom u ovom slučaju možeš biti, jer napadač je vec trebao biti na pripremama, a drugo je insinuirat sabotazu Uprave/IO prema SD i da zbog toga nema napadača na vidiku itd.. Lp
  • Paggini
    33.7k

Budem ja pregovarao sve samo nek me ovlaste!!!
  • Ivanmtk
    1.2k
    Paggini moj SD!
  • Maximo
    646

Konačno jedna stručna analiza...
  • Maximo
    646

Iskreno, rado bi da neko odavdje to vodi, čisto da nam kaže iz prve ruke kak to izgleda...jer po ovm kaj dobivamo od našeg SD-a, svaki pregovor je ...uf
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions