• hardek
    3.8k
    Bilo kuda Raul Florucz svuda. Imam filing da je na svakoj tvojoj listi u top 3 :lol:
  • Droljo
    11.4k
    Sljedeće ide Kulenović po nalogu DroljoOmake

Ma luđače ja sam se zajebavao :rofl:
  • Daliban
    4.1k
    Ako imaš volje i vremena, možeš i Konstantina Tyukavina. Mislim da bi takav napadač Dinamu bio od koristi. @Omake
  • Carrasco
    4.7k
    Kupiti Krivaka iz Lokomotive, sad je cijena dosta niža jer nije igrao pola godine.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    još jedan s potrganim ligamentima.
  • Omake
    5.1k
    čovjek ima stvarno odličnu sezonu. Vjerujem da će Olimpija dobro zaraditi na njemu.

Ako je tako, onda umjesto uobičajnih 10, ide 15, da ulete i Salech i ovaj 17 godišnjak iz druge momčadi Club Bruggea.

Vjerovatno kroz sljedeći tjedan.
  • SAS1987
    15.8k
    još jedan s potrganim ligamentima.Izet Hajrović

Doktor na poslu operira ligamente a na fuš dogovara transfere :lol:
  • jedan u nizu
    10.9k
    Doktor na poslu operira ligamente a na fuš dogovara transfereSAS1987

to je kao kada sudjelujes u nekoj manjoj prometnoj nesreci, i onda ti policajac na ocevidu tutne broj od odvjetnika i doktora i kaze da im se javis za odstetu i ovratnik

Tako i doktor, nakon operacije ligamenata kaze 'imam ti ja klub taman za tebe', i tutne mu broj od Sanjina :lol:
  • Hebimir Strašni
    29

Fino sam mu reko da te ne shvaća ozbiljno :rofl:
  • Mihaljević
    11.2k
    Napokon talent u ranku onoga kojeg je bio Olmo kad je dolazio, i napokon (nadam se) da smo počeli gledati igrača po onome što pokazuje na terenu, a ne po onome ko mu je agent.

Cardoso Pinto Mandume Varela
    img_1200x900$2024_07_29_20_38_50_2278858.jpg

Varela je jedan od najboljih mladih krila svijeta, Varela je dijamant kojeg se treba izbrusiti.

Stil igre:

– eksplozivno krilo

– igrač s niskim težištem, izvrsnom agilnošću, ravnotežom tijela, promjenama brzine i koordinacijom

– nevjerojatno eksplozivan na prvih nekoliko metara

– voli driblati i uvijek nastoji pronaći okomitu opciju u igri

– voli se ubacivati u sredinu i ulaziti u kazneni prostor kad god je to moguće

– preferira izravan stil igre trčeći ravno na braniče velikom brzinom

– iznadprosječna kontrola lopte, rad nogu i dribling u malim prostorima

– spektakularan igrač koji svojim driblingom može napraviti razliku u bilo kojem trenutku

– igrač s "brzim nogama" koji s izuzetnom lakoćom prolazi pored protivnika

– voli pokušavati snažne i opasne niske centaršuteve i povratne lopte

– oružje u kontranapadima zahvaljujući svojoj brzini i ubrzanju

– vješt i samouvjeren u driblingu pri maksimalnoj brzini

– dobra sposobnost prvog dodira i igre u kombinacijama na visokoj brzini

– izuzetno ga je teško izgurati s lopte zahvaljujući niskom težištu i izvrsnoj kontroli lopte

– solidan izvođač neizravnih prekida s dobrim centaršutima

– sposoban centrirati i šutirati slabijom lijevom nogom s lakoćom

Ulazak. Dribling. Gol.
    1-9.jpg
    Tri stvari koje su Varelin forte, kao fraza "eat-sleep-repeat". Dribling, prebacivanje na jaču nogu, daljni kut - gol.

Završnica
    2-6.jpg
    Koliko se da primjetiti najbolji je na nepostavljenu obranu, što baš i nije plus jer protiv nas većinom igraju bunker i to onaj najteži. Ali završnica mu je top po viđenom, što baš i nije slučaj kod mladih igrača.

Heatmap, (WyScout).
    Varela1.png
    Varelaa.png
    Jedan od njegovih mana je ta da nije polivalentan, nego da je fiksiran na lijevu stranu i ništa ne daje na ostatku terena, što čak u nekim situacijama nije loše.

Najsličniji igrači (Vinicius Jr i Jeremy Doku.)
    rss-efe6164a68c6e8b948f14c1f0691ca192833bd7a6e4w.jpg

Ovdje ima najdetaljnije objašnjena priča o Vareli, njegovom agentu i drami oko Porta. Po meni još samo jedna menadžerska igrarija.

Dvije cijele tekme, da ne bude da je samo na highlightsima dobar.

GJmUqzMXMAApyVl.jpg:large
    "E da je nama jedan Lamine Yamal..." Jedno 500 puta sam čuo tu frazu na Euru, evo nam sad naš Yamal, sad je na nama imamo li mi muda dati šansu šesnaestogodišnjaku kao što je Sporting dao najboljem prijatelju od Varele (Giovanyu Quendi), isto su godište i ista pozicija, Quenda je debitirao ove sezone i već vrijedi 35 milijuna €, a zajedno su prošle godine bili najbolja krila na Euru U17...

Nadam se da ćemo potpisati ovu mrcinu i odma ga gurnuti u vatru.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Jel brzi od Spikica?
  • Batigol
    72
    Jel Varela ozbiljno stize i hoce li biti nas igrac ili igrac Bara?
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Kuchta kojeg nam je midtjyland maznuo za 4 milje , ide na posudbu u Spartu ,Vraca im se ola brynhildsen i cho tako da je konkurencija luda. Možda smo njega mogli piknuti ali sad je kasno
  • Izet Hajrović
    3.5k
    mislim da su nam Buksu maznuli, a ne Kuchtu.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    :lol: u pravu si,i ja sam prolupao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.