• Kujtim Shalla
    3.6k
    Da n spamam temu transferi a onuachu je spominjan i tamo i ovdje,danas u pobjedi u fa Cupu protiv Swansea ni minute nije dobio. Takodjer ni Taylor jučer. Let me dream :pray:
  • Sibirski plavac
    2.6k
    S obzirom da se za Taylora interesiraju klubovi sa jačom platežnom moći i boljim ligama od Dinama, nekako mislim da čak i ako mu se ide iz Celtica da mu Dinamo nije više opcija broj 1. Ali, tko zna, možda se varam. Kao što kažeš, možemo sanjati i nadati se najboljem scenariju.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Nadam se samo da je dogovor već postignut ali sumnjam da se išta dešava. Čujem da je Marić u turskoj tako da će bit neki potez očajnička koji će neko drugi završiti. Stalno govorilo Medak bože da se ozljedi kule . Ma znaš šta ,neka se ozljedi,nek neko plati glavom svoju nesposobnost. ovo je postalo zabrinjavajuće koliko nesposobnosti
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Meni bi Ioannis Pittas iz AIK-a bio dost dobra opcija za napadača. Prošle sezone u Švedskoj ligi treći strijelac lige sa 14 golova, također redovan reprezentativac Cipra. Navodno AIK ima nekoliko ponuda za njega i na izlaznim je vratima. Odbili su ponudu za njega iz Kine, a navodno su tu još ponude iz Azije i ponude iz istočne Europe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.