• Guest1986
    27
    mozda potencijalni sastav za preostale dvije europske utakmice ako uzmemo u obzir da Petko i Misko nece bit spremni a mozda se dvoumi sa krilima pa zeli isprobati Hoxhu i Mbukua. Samo moje misljenje
  • marcio amoroso
    38.9k
    I ja mislim da je ovo postava koja ima šanse da zaigra na Emiratesu ili doma protiv Milana.
  • Paggini
    33.5k
    Ako išta, barem Stojković opet igra, kao i Mbuku.... Vjerujem da rotira primarno igrače koji imaju pravo nastupa u LP, ali nek mu netko kaže da nam je istra bitnija :cry:
  • Daliban
    4k
    Ako je ovo postava koja će igrat na Emiratesu ili protiv Milana, nama ne gine 15 primljenih u te dvije.
  • Jurki
    14.4k
    RPG ce igrat lijevo protiv Arsenala i Milana, minimalno jednu prijateljsku ce uigravat za to.NitkoBitan

S ovim jedino i moze opravdati takvu postavu. Lijevo moze samo RPG odigrati, Ogija nema vise u klubu, Perkovic nije prijavljen za LP. Franjica se nemre prijaviti.
  • Jos-Optimus
    3.8k
    Ja ne razumijem, nekima ovdje treba crtati da imamo i LP, najbolje da bez uigravanja istrči na Arsenal
  • marcio amoroso
    38.9k
    Ako je ovo postava koja će igrat na Emiratesu ili protiv Milana, nama ne gine 15 primljenih u te dvije.Daliban

Kako bi ti igrao sa ovim što imaš na raspolaganju?
  • don
    9.5k
    trener populist i ulizator :rage:

ajde prosipajte žuć zbog 45 minuta prijateljske utakmice. Također, na pripremama se biraju sastavi po tome u kakvoj je tko fizičkoj spremi nakon teških treninga, a jučer su 2 u danu bila, ka i svaki dan.
  • GeneralNapoleon
    301
    Malo ste me smirili sa LP. Jer doslovce nemamo puno opcija za to. Ali ja bih rade protiv Arsenala gledao KTC-Torrente nego KTC-Mmaee. Ali opet neka proba. Za to i jesu pripreme.
  • austrijanac
    5k
    Barem 4 njih nece pocet na Emiratima.

Prijateljska, bez stresa.
  • Omake
    4.8k
    A možda Rile igra lijevog...
  • Kaktus Car
    848
    To je tako kad je jedini lijevi bek registriran za LP bio u klubu na polugodišnjoj posudbi. Trebalo se onda ipak bar Perkovića registrirati, neovisno o tome je li bio spreman u trenutku registracije. Sad se mora odraditi zadnje dvije utakmice LP bez lijevog beka...
  • Rakovica1986
    813
    Ja bi isto rekao da bi Rile mogao igrat lijevo uzevši u obzir redoslijed igrača...
  • Brusa
    2.1k
    to će mi ostati misterija zašto ga se nije uopće registriralo...
  • Dinaminjo
    1.2k
    koga bi sa popisa izbacili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.