• Plavi-9
    751
    Moguće da se produži rok za dostavu ponuda. Nadam se da će ovo ako se dogodi biti jedino produženje.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Sta nema pristiglih ponuda ili sam krivo nesto shvatio?
  • Plavi-9
    751
    sitne izmjene projekta pa pretpostavljam da će se produžiti rok kako bi se ponuditelji mogli prilagoditi
  • Dumit Rumitu
    14
    Prilikom izrade ponude izvođači iliti ponuditelji imaju vremenski rok unutar kojeg mogu dostaviti pitanja/komentare na izvedbeni projekt, na koje su projektanti dužni dati odgovore i/ili napraviti sitne korekcije u projektu/troškovniku, u svrhu izrade preciznije ponude. Nadam se da neće biti puno produženja, znalo se kod većih objekata događati da ih bude nekoliko. Primjera radi, jedan od njih je aktualni vijadukt preko Ranžirnog kolodvora u sklopu rekonstrukcije Sarajevske ceste gdje se rok produživao 5, 6 puta zbog upita i komentara Strabaga, Kamgrada i drugih..
  • badjibadara
    4.4k
    - Po informaciji koju imam, radovi neće početi prije 1. ožujka te ćemo do tada sigurno igrati u Kranjčevićevoj. Što potom? Mi smo također zagrebački klub kao i Dinamo, a koliko znam stadioni su gradski. Jedina opcija igranja je na Maksimiru. Ako će 1. ožujka krenuti radovi, a ako neće, tko zna, možda ćemo odigrati čitavu sezonu u Kranjčevićevoj.

Po pitanju stadiona Čabraja je još istaknuo:

- Ja sam rođeni Zagrepčanin i osobno mi smeta što sad moramo raspravljati gdje ćemo igrati. Ako je Dinamo zagrebački klub, Lokomotiva je to također. Radovi u Kranjčevićevoj su i za Dinamo i za HNS. Hoće li za dvije-tri godine biti i neki treći zagrebački klub u SHNL-u? Daj Bože da bude. Svi bismo trebali imati slične ili iste parametre odigravanja utakmica - ustvrdio je trener Lokosa.

Raspored kaže da do 1. ožujka imaju dva domaća ogleda u prvenstvu s Hajdukom i Varaždinom.
  • rioda
    6.2k

Ne kužim, pa nedavno je objavljeno da su Dinamo i Lokomotiva dogovorili da nakon što krenu radovi, do kraja sezone igraju na Maksimiru.
  • Stihl
    3k
    Pa naravno da ce igrat na Maksimiru, gdje bi drugdje, rade kranjču da bi dinamo tam igral kad bu se maksimir rušil, isto tak dok rade kranjcu lokomotiva bu igrala na maksimiru, kompromis jel...Malo seruckaju cisto da bude mrvicu napeto, nis posebno.
    No to me uopce ne brine, vise me brine jel bu uopce kaj od toga svega hahah
  • strumfich
    237
    pošaljite Šikiću račun održavanja terena za ožujak
  • Neron53
    1.1k
    Ne znam da li je vec tko stavio ovdje na temu..., nabasao sam na vijest o novom stadionu u Košicama.
    Izgradjen za 22 miliona a kapacitet 12500.
    Kod nas ce manji stadion koliko kostati? 45?
  • jp23
    2.9k
    Gradnja tog stadiona je počela 2018. godine.
  • mokoxax468
    1k
    22 milijuna samo za izgradnju, bez cijene rušenja starog stadiona + krenuo s izgradnjom 2018 dok još nije nastao skok cijena materijala. Nije usporedna ni blizu 1:1
  • Bosskovitz
    13.8k
    Autor gubitnickog rjesenja s Arhitektonskog fakulteta, koji je već odužio cijeli proces za 3 mjeseca neosnovanom i odbijenom žalbom, ima istup u Telegramu pa koga zanima: https://www.telegram.hr/vijesti/ugledni-arhitekt-od-cijeg-je-idejnog-projekta-za-kranjcevicevu-grad-odustao-sipa-gorcinu-zbog-cijelog-procesa-prate-ga-brojne-nepravinosti/

Većina toga je uglavnom ego i dosta vidljivi ‘strukovni’ rat s Korlaetom, ali ono što bi možda moglo biti zanimljivo je da je ‘netko’ Ministarstvu gospodarstva predao zahtjev za upravni nadzor nad javnom nabavom. To može ne značiti ništa, naravno, pogotovo sad u predizbornoj kampanji za lokalne izbore, ali ocito moze biti i problem.
  • Neron53
    1.1k

Vjerojatno nije za usporediti ALI niti Kranjca nece biti ziher predvidjeni financijski okvir nego prije duplo vise tj 4 puta vise od Slovackog primjera.
  • ZgDLions
    610

Zlo mi je od tog korak naprijed, nazad dva, još kad vidim skoro sto milja za Paromlin koji je knjižnica kojih imamo, dvorana pored Lisinskog koji ima dvije, neki glazbeni nešto što imamo na prisavlju i muzičkoj, da je barem ta lova preusmjerena na novi max već bi mogli financijsku zatvarati.
    :cry:
    Ajde valjda će Kranjča konačno krenuti iako nisam pobornik iste, ali barem neki pomak bi bio.
  • Hnlovac
    1.4k
    Kužim da smo dinamov forum, ali logikom "imamo dovoljno knjižnica kaj će nam ovo" može i druga strana rec "Imate Kranjcu kaj će vam Max"

Ok imamo NSK, Ali Zagreb svake godine dočekuje sve više ljudi iz kongresnog turizma, a ne znam imamo li osim NSK iti jedno vece mjesto za konferencije (hoteli se ne broje jer im to nije primarna funkcija)

Možemo mi govoriti kaj ocemo, ali od 11 500 ljudi koji prosječno dolaze na Max nema sanse da je više od 8000 zagrepčana. U Zg nogomet aktivno prati koliko, polovica građana, rekao bih i 40% ili manje

Neka imamo i knjiznicu i stadion, ionako su Hrvati jedan od najmanje nacitanih naroda u EU
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.