• Plavi-9
    739
    Moguće da se produži rok za dostavu ponuda. Nadam se da će ovo ako se dogodi biti jedino produženje.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Sta nema pristiglih ponuda ili sam krivo nesto shvatio?
  • Plavi-9
    739
    sitne izmjene projekta pa pretpostavljam da će se produžiti rok kako bi se ponuditelji mogli prilagoditi
  • Dumit Rumitu
    14
    Prilikom izrade ponude izvođači iliti ponuditelji imaju vremenski rok unutar kojeg mogu dostaviti pitanja/komentare na izvedbeni projekt, na koje su projektanti dužni dati odgovore i/ili napraviti sitne korekcije u projektu/troškovniku, u svrhu izrade preciznije ponude. Nadam se da neće biti puno produženja, znalo se kod većih objekata događati da ih bude nekoliko. Primjera radi, jedan od njih je aktualni vijadukt preko Ranžirnog kolodvora u sklopu rekonstrukcije Sarajevske ceste gdje se rok produživao 5, 6 puta zbog upita i komentara Strabaga, Kamgrada i drugih..
  • badjibadara
    4.4k
    - Po informaciji koju imam, radovi neće početi prije 1. ožujka te ćemo do tada sigurno igrati u Kranjčevićevoj. Što potom? Mi smo također zagrebački klub kao i Dinamo, a koliko znam stadioni su gradski. Jedina opcija igranja je na Maksimiru. Ako će 1. ožujka krenuti radovi, a ako neće, tko zna, možda ćemo odigrati čitavu sezonu u Kranjčevićevoj.

Po pitanju stadiona Čabraja je još istaknuo:

- Ja sam rođeni Zagrepčanin i osobno mi smeta što sad moramo raspravljati gdje ćemo igrati. Ako je Dinamo zagrebački klub, Lokomotiva je to također. Radovi u Kranjčevićevoj su i za Dinamo i za HNS. Hoće li za dvije-tri godine biti i neki treći zagrebački klub u SHNL-u? Daj Bože da bude. Svi bismo trebali imati slične ili iste parametre odigravanja utakmica - ustvrdio je trener Lokosa.

Raspored kaže da do 1. ožujka imaju dva domaća ogleda u prvenstvu s Hajdukom i Varaždinom.
  • rioda
    6k

Ne kužim, pa nedavno je objavljeno da su Dinamo i Lokomotiva dogovorili da nakon što krenu radovi, do kraja sezone igraju na Maksimiru.
  • Stihl
    3k
    Pa naravno da ce igrat na Maksimiru, gdje bi drugdje, rade kranjču da bi dinamo tam igral kad bu se maksimir rušil, isto tak dok rade kranjcu lokomotiva bu igrala na maksimiru, kompromis jel...Malo seruckaju cisto da bude mrvicu napeto, nis posebno.
    No to me uopce ne brine, vise me brine jel bu uopce kaj od toga svega hahah
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.