• nwankwo646
    400
    Znači, pripreme idu kraju, ozlijeđeni ne treniraju, a novi nisu došli da se uigraju... Odlična strategija za stići -7. Bilo bi bolje da su odma kazali da neće nikoga dovesti, ka Gattuso. Ne znam čemu su otvoreno svašta najavljivali... komedija nad komedijama.
  • Jurki
    14.5k
    nitko se ne pravi mutav, svi smo svjesni u kojim segmentima momcad/klub štekamo.
    Prijelazni rok je tek pocel, i bolje da se dopelja špica pa taman i zadnji dan, nego da se prvi dan skurca 2 milje na Bakrara.
    Gle nisam ni ja presretan sa nekim stvarima, ali kaj bumo upravu menjali svaki dan?

Jbg probala je trenercina sa Pjacom u špici, pa je funkcioniralo i odmah je odustal od te ideje. Kulena je ubil sa ritmom svaka tri dana pa nije ni cudo da nemre ni nebo pogoditi.
  • dinamo vitez
    559
    Dovest će oni, samo ne znaju ni koga ni kada. Kako sam i najavio, stižu pojačanja iz Obale Slonovače u napad. Zvezda ima Kangu, moramo i mi imati Kangu.
  • Facke
    4.8k

Nije punoleten. To je problem. Cudna su to posla znjim
  • Orc123
    10k
    Po meni bi vec jednom klub trebao sazvat presicu i demistificirati vise tko je glavni za sportsku politiku kluba. Odbaciti bilo kakvo petljanje drugih osoba u odlucivanje i dematirati takve pizdarije....jer nije da toga vec nije bilo do sad.......
    Bjelica nije bio izbor Marica.......e sad, ja se nadam da nije ovaj prijelazni rok 100 baba kilavo dijete......
    S obzirom koliko se nateze i oteze sa 2 pozicije koje su postavljene kao prioritet moglo bi biti da tu ima problema kod dogovaranja takvih jacih poslova, kaj bi bilo suludo s obzirom u kojoj smo situaciji!
  • Cif
    224
    i dok takav dojde prvu tekmu dok zabije skakati ćeš do neba od sreće a opet drugu tekmu dok ne zabije jebat ćeš mater upravo,Mariću i svima u klubu.
  • blue heart 72
    2.1k
    Posto nikako ne mozemo pronaci toliko zeljenog "kapitalca", mozda bi rjesenje mogao biti JP Nsame. Bio je odlican u YB-u, dok se nije bas najbolje snasao u Comu, kao ni na posudbi u Legii. Legia bi ga se navodno htjela rijesiti. On bi bio jeftino (sto nasi vole), a nelose rjesenje, jer je bi se njime sigurno Kulen rasteretio i konacno bi imali i tog drugog napadaca, jer tko zna sto i kako dalje sa Petkom, a kulen ne moze definitivno sam izdrzati polusezonu
  • Orc123
    10k
    joj Facke, kakve isusove veze to ima? Pa Olmo nije bio punoljetan, ni Burton, Tueto, braca iz Milana.....svakako pozdravljam odluku da se izborili za momka....da nije toliki talent nikakva prica ne bi uopce izasla..... tu se radi od muhe slona......svake godine imas na stotine takvih primjera samo sto se sad malo Porto naljutio jer su izgubili najdarovitijeg klinca.....kog boli K...ac za njih....i nama su odlazili tako daroviti klinci pa smo si mogli puhati ...otisao je Hasic, otisao Kalaica i slicni.....pa i Špika npr...isto
  • Olmic
    3.9k
    Kasnimo debelo s napadacem, briga mene za Arsenal, treba Istru dobit
  • Rama86
    135
    i Drogba je bio iz Obale Bjelokosti i kakva jebena zvezda, kakve ti usporedbe bacaš?

Dovest će se napadač i Ivanušec i bude to sve dobro.
  • Orc123
    10k
    Doveli smo jednog igraca ovaj rok i to treba tek vidjeti kako ce se on priviknuti na Dinamo i jel toliko kapitalac na stoperu....sve ostalo je ostalo isto! Oporavljenici jos nisu ni na 70%, a Petko nije možda ni na 30%...... +- kadar nam je isti......kasni se i to vec polako zivcira....
    Franjic nije nikakva dodana vrijednost vec igrac u rotaciji....
    Smijesno je vise spominjati l. Beka....to vise ni Otac Bog ne zna sta je s Taylorom.....
    Napadac? Najavljivani napadaci od preko 10+ mil eura, a dosao nam je trenutno jedino Spikic u napad....Kulenovic ne lici vec duze vrijeme na nista, a stanako se nedaj Boze ozljedi....? Jel cemo Perica stavit gore opet, makar i on ne igra vec godinu i pol ali je i dalje uredno u kadru i popunjava broj.....
  • nwankwo646
    400
    Sve u svemu, više će hajduk napredovat sa Šegom nego mi s Galešićem, trenutno
  • Haza
    7.9k
    Po meni nama je obrana sad stabilna, Franjić i Perković će pokriti sasvim dovoljno lijevog beka za potrebe HNL, obojica su defanzivno vrlo dobri. Stoperi su nam sad dolaskom Galešića riješeni, a imam jednu anegdotu oko Mmaeea. Čabraja, lijevi bek koji je sad otišao iz Rijeke je igrao jednu sezonu s Mmaee u Ferencvarosu, kaže da je Mmaee brutalan, da je lik čudo, samo treba znati s njim, i da ga ne treba previše gaziti (što je Bjelica napravio). Tako da nekako mislim da će Mmaee biti koristan za proljeće i sad u LP ove dvije tekme.
    Nama trebaju još samo Ivanušec i pod mus napadač, jer mi ako ostanemo samo s Kuletom prvaci nećemo biti.
    Isto tako, nemam nervozu što još nismo doveli napadača, jer on se treba najmanje uigravati s ekipom, bitno je samo da dovedemo igrača koji nema iza sebe zdravstvene probleme.
    Za kraj, mislim da je kolega El dorado napisao, a to sam i ja saznao sa strane Tarzana, menadžera Petka, da stvarno Petko ima velikih zdravstvenih problema s aduktorom, po novom i trbušnim zidom, i da on nije optimist da će Petko biti u punoj spremi ovo proljeće.
  • Georg Koch
    5.2k
    Za kraj, mislim da je kolega El dorado napisao, a to sam i ja saznao sa strane Tarzana, menadžera Petka, da stvarno Petko ima velikih zdravstvenih problema s aduktorom, po novom i trbušnim zidom, i da on nije optimist da će Petko biti u punoj spremi ovo proljeće.Haza

Ako je tako, a vjerujem ti da je jer inace imas ok informacije, onda se mozemo brzo nadati napadacu jer je to pod mus.
  • mali M
    6.4k
    Mislim da još uvijek ne znamo kako to UEFA/FIFA doživljava nego kako to Porto doživljava.Bosskovitz

Mislim da je @Sajla tu htio usporediti da UEFA nije imala komentara kad se to napravilo sa igračem koji je završio iz Kustošije u Barci, al kad se to napravi sa igračem iz "velikih" klubova UEFA odjednom pazi da tu nema trgovine mladim igračima..

I Mamić je bio "realnost modernog nogometa", čisto da se to ne smetne s umamiro

o Bože šta neću pročitati sve... :vomit:

Uglavnom kada kao klub posložimo ali ozbiljno snažan i sposoban sportski sektor koji će svojim znanjem moć kontrolirati razne menađerčiče poput Bare neće biti problema niti suradnja sa istima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions