• Jaro
    8.6k
    ali ovo je ocito neki mutan deal... Cim ide preko odranskog obreza. Da je sve ciszo, Bara bi iskoristio Kustosiju, al nije htio nis riskirat ocito...
  • miro
    5.2k
    I Mamić je bio "realnost modernog nogometa", čisto da se to ne smetne s uma

Imati posla s Andyem Barom je korak u krivom smjeru, bez obzira na sve realnosti
  • GeneralNapoleon
    257

Jednostavno tip likova koji ce uvijek gleda da izvuce maksimalno za sebe. Na koji god nacin to bilo.
    Ako mu dopustis da se sprda s tobom i da ti plese po glavi onda ce to i raditi. Ali zato je na klubu da mu postavi autoritativno granice.
    Jer takoder je jasno da i jedna i druga strana imaju interes o suradnji, ako ta suradnja bude ravnopravna. Pa koliko god on kao tip bio ljigav.
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Varelu je Bara prebacio s razlogom u selo uz tešku periferiju Zagreba koji nastupa u Trećoj NL Centar. Da je čist posao išao bi kao i svi njegovi puleni preko Kustošije.

Da je mali veliki talent jest, inače Porto ne bi ovoliko zagrizao da se parniči sa svim i svakim tko mu priđe na metar.

Mene samo zanima tko je od Barinih velikih talenata koje on utapa velikim klubovima, nakon što ih skladišti zbog radne dozvole u Kustošiji zaista talent. Gledao sam malo tog čudesnog Fayea u Rennesu i ne izgleda mi kao next big thing, a bome gledam mu malo i nastupe, nije da su bili vrhunski. Baye Coulibaly igra treći razred američkih liga. Veliki talent Dino Klapija se potuca po Leipzigovoj u19 ekipi. Još osim Olma nisam vidio niti jednog njegovog igrača da se isprofilirao u nekom klubu u nekoj od top 7-8 liga.
  • NVKOD
    2k
    Valjda 95 % vremena...

Transferi.gif
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Haha dobra@NVKOD:lol: istina na žalost
  • Orc123
    9.8k
    koja je ovo ebena ovisnost heheh......
  • Jurki
    14.4k
    prijelazni rok je najgore i najfrustranije vrijeme za pratiti vijesti oko nogometa.
    Jedva cekam da prestanu price o milijunima, preplacenom ovom ili onom igracu, da krenu utakmice, da se mozemo ko normalni ljudi klati po forumu oko igre.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    lakše bi se skinuo sa igle nego sa zone ,obecah da se neću ovdje pojavit dok ne objavio napadača i beka . Odmah nakon post comment sam se predomislio . Neda djavo mira:lol:
  • KaJJe
    322
    Danas neki dosadan dan na zoni :lol:
  • Pulfer
    152
    Roka se tu na temi 10ke stranica svaki dan, iako se vijesti o novim igračima praktički ni ne pojavljuju. Većina ima filing da će baš pravi lijevi bek i baš pravi špic riješit probleme. Činjenica je da nam fali pravih rješenja na tim pozicijama, al zanemaruje se rad s ekipom.

Mi smo primili tolko golova jer je ekipa bila grozno posložena, a ne zato kaj individualno nismo već sad jači od svih ekipa u ligi i to značajno. Ne moramo brinut za individualnu kvalitetu, nego da Cannavaro to posloži bolje od Bjelice i Jakira. A nema baš puno vremena. Ako trener posloži i probudi ekipu, i Perković i Franjić mogu bit top rješenja. S druge strane ak ce linije opet bit daleko, ak povratna trka bude ko do sad, nebu ni 5 Taylora pomoglo.
  • blubach
    703
    Zašto se gura priča, od već jako puno ljudi, da HNL ne možemo izgubiti ako nemamo pravog lijevog beka nego ga krpamo?
    Jedna od 5 KRITIČNIH pozicija zbog koje smo trenutno na -7 (nedostatak Neve, nedostatak poštenog lijevog beka, nedostatak stabilnog, bržeg i progresivnijeg stopera, nedostatak 6-ice, nedostatak zamjene za Petka).
    Neva, ako bude spreman, i Galešić, super, taj dio smo možda riješili. Ostale su 3 kritične pozicije, od kojih je jedna lijevi bek. Bojim se da ovo NIJE dovoljno da nadoknadimo -7 (a nadam se da sam u krivu). Klub se mora probuditi i riješiti goruća pitanja ovaj rok, još bar 2 od ova 3, i to kvalitetna rješenja, a ne krpanja. Naravno da ti igrači tipa Taylor isto ne garantiraju rješavanje problema, ali koliko ima iskustva i brdo, u minimalnu ruku, solidnih izdanja, barem ono što sam pronjuškao, sigurno su veće šanse da ćemo dobro izgledati s njim nego Franjićem koji nije bek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions