• Džingis Kan
    13

ja ne znam zakaj svi žive u uvjerenju da je dinamo trenutačno atraktivan igračima izvana. ne mogu igrati ligu prvaka, zaostaju u prvenstvu sedam bodova, a konkurencija u špici je legenda kluba, htio netko priznati ili ne.
    kome se dolazi u takvu situaciju...
  • Jurki
    14.4k
    10 dana do Arsenala, Petković i Mišić boluju a mi još napadača ni blizu nismo dovelidinamo vitez
    I da smo dopeljali Haalanda isto bi bilo, nema pravo nastupa protiv Arsenala, jer ne mozes za ligaski dio registrirati nove igrace.
    Novi igraci se mogu registrirati samo za knockout fazu Lige prvaka.

Isto tak mi moramo pritegnuti obranu, napad uopce nije bil takvi problem. Imamo problem igre koji se nalazi u sredini terena. Imas krila, koja imaju katastrofalan ucinak.
  • Pavinho
    170
    mislim da najmanje za uigravanje treba napadac...ako je pravi on zna gdje se treba nalazit da bude u gol sansi, to je jedino bitno
  • modri7
    158
    Moramo mi svašta nešto. Prije svega prestat se pravit mutavi jer ovi u upravi očigledno nisu dorasli. Nisu u stanju dovest krštenog lijevog beka ni napadača a i šestica nam je upitna. Nisu od jučer u klubu i pitanje odgovornosti se mora povući.
  • Orc123
    9.8k
    frende imamo najvise kreiranih prilika, Kulenovic fulava zicere...napad je veliki problem pogotovo jer krila nisu ubojita vec su vise orjentirana na asistencije, rađenje viskova i ubacaje....
  • nwankwo646
    393
    Znači, pripreme idu kraju, ozlijeđeni ne treniraju, a novi nisu došli da se uigraju... Odlična strategija za stići -7. Bilo bi bolje da su odma kazali da neće nikoga dovesti, ka Gattuso. Ne znam čemu su otvoreno svašta najavljivali... komedija nad komedijama.
  • Jurki
    14.4k
    nitko se ne pravi mutav, svi smo svjesni u kojim segmentima momcad/klub štekamo.
    Prijelazni rok je tek pocel, i bolje da se dopelja špica pa taman i zadnji dan, nego da se prvi dan skurca 2 milje na Bakrara.
    Gle nisam ni ja presretan sa nekim stvarima, ali kaj bumo upravu menjali svaki dan?

Jbg probala je trenercina sa Pjacom u špici, pa je funkcioniralo i odmah je odustal od te ideje. Kulena je ubil sa ritmom svaka tri dana pa nije ni cudo da nemre ni nebo pogoditi.
  • dinamo vitez
    530
    Dovest će oni, samo ne znaju ni koga ni kada. Kako sam i najavio, stižu pojačanja iz Obale Slonovače u napad. Zvezda ima Kangu, moramo i mi imati Kangu.
  • Facke
    4.7k

Nije punoleten. To je problem. Cudna su to posla znjim
  • Orc123
    9.8k
    Po meni bi vec jednom klub trebao sazvat presicu i demistificirati vise tko je glavni za sportsku politiku kluba. Odbaciti bilo kakvo petljanje drugih osoba u odlucivanje i dematirati takve pizdarije....jer nije da toga vec nije bilo do sad.......
    Bjelica nije bio izbor Marica.......e sad, ja se nadam da nije ovaj prijelazni rok 100 baba kilavo dijete......
    S obzirom koliko se nateze i oteze sa 2 pozicije koje su postavljene kao prioritet moglo bi biti da tu ima problema kod dogovaranja takvih jacih poslova, kaj bi bilo suludo s obzirom u kojoj smo situaciji!
  • Cif
    217
    i dok takav dojde prvu tekmu dok zabije skakati ćeš do neba od sreće a opet drugu tekmu dok ne zabije jebat ćeš mater upravo,Mariću i svima u klubu.
  • blue heart 72
    2k
    Posto nikako ne mozemo pronaci toliko zeljenog "kapitalca", mozda bi rjesenje mogao biti JP Nsame. Bio je odlican u YB-u, dok se nije bas najbolje snasao u Comu, kao ni na posudbi u Legii. Legia bi ga se navodno htjela rijesiti. On bi bio jeftino (sto nasi vole), a nelose rjesenje, jer je bi se njime sigurno Kulen rasteretio i konacno bi imali i tog drugog napadaca, jer tko zna sto i kako dalje sa Petkom, a kulen ne moze definitivno sam izdrzati polusezonu
  • Orc123
    9.8k
    joj Facke, kakve isusove veze to ima? Pa Olmo nije bio punoljetan, ni Burton, Tueto, braca iz Milana.....svakako pozdravljam odluku da se izborili za momka....da nije toliki talent nikakva prica ne bi uopce izasla..... tu se radi od muhe slona......svake godine imas na stotine takvih primjera samo sto se sad malo Porto naljutio jer su izgubili najdarovitijeg klinca.....kog boli K...ac za njih....i nama su odlazili tako daroviti klinci pa smo si mogli puhati ...otisao je Hasic, otisao Kalaica i slicni.....pa i Špika npr...isto
  • Olmic
    3.9k
    Kasnimo debelo s napadacem, briga mene za Arsenal, treba Istru dobit
  • Rama86
    90
    i Drogba je bio iz Obale Bjelokosti i kakva jebena zvezda, kakve ti usporedbe bacaš?

Dovest će se napadač i Ivanušec i bude to sve dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions