• Hrc-Vg
    459
    Mitrović+Galešić > KTC+ Galešić. Mmaa prodati, a i Torrentea ak su dobre pare.
  • OsamŠest
    4.2k
    Nema veze s vezom, imamo 7 stopera u kadrutp1997

Pa branimo titulu.
  • Crni500
    20
    igra vecinom u postavi zadnjeg sa 3 stopera,a Cannavaro preferira takvu igru to je i pokusao protiv Shakhtara.
  • Noel
    8.1k
    Volim Dinamoooo ,volim Dinamoo. volim Dinamo,volim DINAMO,VOLIM GA JAKOOOOO!
    Ispričavam se. Prokleti alkohol. Ne tresite se bit ćemo prvaci.
  • njurci10
    31
    možda zato što "krpani" lijevi bek Franjić ili Perković je bolji od npr. Jurišića kojeg se ovdje zaziva
    I da se dovede još napadač ili dva ovaj rok ne treba ništa više, a onda na ljeto neko dovedu pravog beka
  • Jos-Optimus
    3.8k
    pa nije lijevo bio ofenzivni problem, nego defenziva, a ako ti Franjić i Perković tu budu onda definitivno nema problema, a Perković vjerovatno može i izrasti u jako dobrog beka, obojica znaju igrati i nema drame, bitnija je prava devetka
  • Orc123
    9.8k
    canavaro preferira 433 s 2 stopera i to ce i igrati.....kakav pokrpani Mitrovic....stopere sigurno necemo dovodit.....a od ukupno 105 min protiv Shahtara svega 20 min smo igrali s 3 stopera i to je izgledalo puno losije nego sa 4 u liniji....
  • Facke
    4.7k
    Kaj se tice portugalca Varele , decki , ja se tu ko klub nebi upletel u to kaj se stim deckem dela. Ste zna koj se tu dela s malim. Da nebu posle sranja.
  • Jurki
    14.4k
    nema potpisan nikakav ugovor, znaci slobodan je igrac isto kak i svaki drugi.
    Ne vidim kakvih bi tu sranja moglo biti. Uostalom, znaju se propisi o registriranju igraca i ak taj klinac dojde siguran sam da se bu od strane kluba napravilo sve po pravilima.
  • emilperska
    7.5k
    -Veli Lesi da se puno ljudi petlja SDu u posao i da svatko vuče na svoju stranu..
    -3 napadača nova na radaru..
    -Petko ocito vuče nes ozbiljnije jer trci samo sa strane..
  • dinamo vitez
    530
    10 dana do Arsenala, Petković i Mišić boluju a mi još napadača ni blizu nismo doveli. Koja katastrofa od uprave i sportskog direktora.
  • ElDorado
    1.3k
    Moram priznati da su mi uz svu dobronamjernost neke stvari nevjerojatne. Fizioterapeut di sam isao na neke terapije, inace veliki dinamovac, mi je prije dva mjeseca rekao da to s Petkom nije nikako dobro i da moze postat kronicno i da sumnja da ce moci ove sezone biti top. I to svi u klubu valjda znaju.
    I mi smo i dalje na Kuletu. Lesički je smradek koji naravno odmah koristi priliku da posere upravu ali jeote pa zar niti jedan suvisli napadac nije zainteresiran da dodje?!
    I opet skautiramo kod protivnika?!
    Kaj se nemre progutat ponos i zamolit Baru daj nabaci nekog?!
  • Efes Pilsen
    9.5k
    Ne razumijem rezon.. I da dode napadac ne moze bit registriran za Arsenal..
  • Džingis Kan
    13
    Ja sam bio poprilično siguran da oni za prvi dan prijelaznog roka imaju riješenog napadača i da će ga samo objaviti.
    I sad se, naravno, ispostavi da opet lutaju, da ne znaju di udaraju i meni to izgleda kao da čekaju kaj će bit s Petkovićem pa će onda u pet do 12 dovest nekog "napadača iz druge francuske lige, koji je ogroman talent, ali ga nitko prije nije prepoznao".
    A Petković ima problema s pubičnom kosti i to nemoš zaliječiti samo tako. Dva dana je dobar, pet dana nije, može mu to proći za tjedan dana, može za dva mjeseca. I stalno u krug.

A ovo da netko stvarno misli da je Perković rješenje za lijevi bok... Nemam riječi. On je stoper, koji je silom prilika pet utakmica u Istri igrao beka i onda je sportski direktor Ante zaključio da je on pravo rješenje za lijevog beka. Frajer je cirkus od beka, eventualno može igrat stopera, a to nam ne treba.

Franjić je zadnji put lijevog beka u ozbiljnom nogometu igrao prije dve i i pol godine, toliko o tome...
  • dinamo vitez
    530
    Nije problem Arsenal, nego što je iza Arsenala 3 dana HNL utakmica. Ni treninga, ni priprema. Kad ćeš uigrat ove što stignu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions