• Sibirski plavac
    2.6k
    I Vallea je danas u 85. minuti zamjenio Scalles, a ne Tayor. :cool:
  • CastAway1986
    2.3k
    ne nasmijavaj me , Oliveras za U19 reprezentaciju Španjolske ima 27 minuta protiv Luksemburga i 5 minuta protiv Danske i to su mu jedine službene minute za tu selekciju uz još 45 min u prijateljskoj ali istina jednom je Valle ušao umjesto njega .
    Neznam tko je mislio da će nam on biti neko pojačanje ali taj se gadno zeznuo
  • modri7
    155
    Mislim da ovo može dosta bolje. Opet se prenatrpavamo igračima na određenim pozicijama dok smo na drugim tanki. I opet ćemo se morat ćemo namučit da se riješimo nekih igrača. Mnogo igrača imamo koji se trebamo riješit (Zagorac, Rile, Perić, Moha, Bočkaj, Ademi, Špikić, Hohxa pa čak i Bernauera koji nije klasa). Ristovskom se neshvatljivo produžio ugovor. Osim što se prenatrpavamo igračima, opet nismo riješili ključne pozicije (lijevi bek i napadač). Zabrinjavajući je da napadača nismo doveli. Nemojte samo govorit da je tek počeo prijelazni rok jer je klasni napadač još jučer trebo bit u klubu. Oslanjat se na Brunu Petkovića i dat mu primat je potpuno promašena politika. Za Kulenovića se zna da nije klasa za udarnog napadača. Osim toga upitna je i pozicija šestice.
    Ono što me najviše fascinira je to što se neki igrači brane i glorificiraju jer su domaći dečki ili omiljeni u svlačionici. To nije i ne smije bit razlog zbog kojeg će netko bit u klubu. Izbor Cannavara je upitan jer je pitanje možemo li mi s ovim rosterom koji imamo ispratit njegove zahtjeve (spominje se visoki presing).
    Iako smo i dalje igrački daleko najjača ekipa u ligi, očekujem mučenje u drugom dijelu sezone. Marić će morat položit račune na ljeto ali se nadam da se gleda u smjeru novog sportskog direktora.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    "Osijek je bacio oko na Nou Mikića."

Tako kaže jedan fanpage Osijeka. Kod njih je Guedes ozlijedio zadnju ložu i nema ga barem 3 tjedna, a očito ne mogu niti računati na njega.
  • ElDorado
    1.3k
    ima ugovor do 30.6. 2027 vidi TM a i pisalo se svugdje kod dolaska. Augsburg ovog ljeta ima buy back opciju
  • NB86
    15.2k
    Dajte tog taylora rjesite i napadaca i kljuc u bravu prijelaznog roka
  • Jurki
    14.3k
    Zagorac, Rile, Perić, Moha, Bočkaj, Ademi, Špikić, Hohxa pa čak i Bernauera koji nije klasamodri7

Da se razmemo, ima gresaka koje su se napravile u zadnjih godinu dana..
    Ali Zagi, Ademi, Peric, Moha, Špika i Hoxha nisu grijesi ove Uprave.
    Za Rileta osim medijskih natpisa, nije bilo sluzbene objave da mu je produzen ugovor. I da, slazem se da bi bila velika greska produziti mu ugovor.
    Bernauer je sve, ali nije sigurno greska. Za milju i kusur kolko je dosel je solidno rjesenje.. nije Cannavaro u primeu, ali je zahvalan stoper. I jbg takvih moramo imati u kadru. Ne sere, odradi maksimalno korektno svoje.. i cisto ok.
    Peric definitivno vise nije za Dinamo i treba naci nekakvo rjesenje i njega mi je bas krivo kaj mu je karijera otisla u 3pm.
    Isto tak tesko se rijesiti ugovora igraca, netko ih je u ime kluba potpisal i mores se jebat.. isto tak smo potpisali Brkljacu koji jede godisnje 300.000 eura pa se to ocito ignorira. 300 hiljada eura za picku materinu.. samo zato da se bivsa uprava mogla kurciti kak smo tovarima uzeli igraca.
  • modri7
    155
    U pravu si da je te igrače dovela stara garnitura, ali se polako treba riješavati istih. Umjesto Bernauera bih radije gledo nekog domaćeg igrača. Petković ne smije biti siguran član udarnih 11, zapravo treba dovest klasnog napadača. O lijevom beku je sve rečeno. Isto tako mislim da bi se moglo bacit oko na Selahija. Nije sve tako crno, ali mislim da može bolje.
  • ElDorado
    1.3k
    i zato sto je u tih 300k ugradjen rikverc
  • Daliban
    4k
    Pomalo je iluzorno od Dinama očekivati "racionalnu" veličinu rostera u višim europskim okvirima. Mislim da se s tim pretjeruje na Zoni, ali i u klubu. Priroda našeg razreda je takva da će uvijek biti i nezanemariv broj promašaja u prijelaznim rokovima, a posljedično će se sustavno generirati imena za budući otpis. To je začarni krug i sudbina klubova naše platežne moći. Jednostavno se trguje na dinamičnijem tržištu gdje ima manje zicera. Naravno da se kvalitetnijim skautingom udio promašaja može smanjiti, ali uvijek će ih biti. Naš je problem što smo u istom ljetu svlačionicu pročistili i onda opet napunili igračima istog statusa. Malo nadrealno, ali nadam se da će se prije ili kasnije iz nekog kutka kluba povući pitanje skautinga i efikasnosti sportskog sektora.
  • Jurki
    14.3k
    trebalo nam bu par godina da 10 prijelaznih rokova ispravimo. Jbg nije ovo igrica pa da mores dopeljati svaki rok 4-5-6 igraca. Prevec je to.
  • modri7
    155
    "Naš je problem što smo u istom ljetu svlačionicu pročistili i onda opet napunili igračima istog statusa. Malo nadrealno, ali nadam se da će se prije ili kasnije iz nekog kutka kluba povući pitanje skautinga i efikasnosti sportskog sektora."
    pravo u sredinu. Upravo to hoću reć.
  • E46
    1k
    kakvih par godina, iole sposoban sektor na jedno ljeto preokrene situaciju, necemo sa jeftinim opravdanjima.
  • Carrasco
    4.6k
    Što se mene tiče nek dođe Ivanušec i ovaj mali iz Portugala i ne treba više nitko, ja zadovoljan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions