• Jos-Optimus
    3.7k
    nisi to baš tako formulirao na početku. Petko je trenutno ozlijeđen, nije 2 godine neaktivan kao Oršić i ostao je u najbitnijem mogućem trenutku, usporedbe nisu moguće i nisu ni blizu slične.
  • Paggini
    33.2k

Upozoren si za ove pošalice i da smiriš s tim. Ne da mi se raspravljati s tobom o semantici, šta si ti mislio i da nije uvreda, samo prestani.

Lp
  • tp1997
    836
    Sve što sam rekao stoji. Stoji da je nepredvidiv i da bira utakmice (ili nema spreme igrati u kontinuitetu), stoji da je ovo ljeto bio uvjerljivo među najgorima na testovima fizičke spreme, stoji da je u 31. godini i stalno ozlijeđen, i sve to vodi tome da mora prijeći u rotaciju.

Petković, ili bilo koji drugi igrač, treba igrati na osnovu onoga što u danom trenutku pokazuje, i ničega drugoga. Pretplaćenosti na prvih 11 ne smije biti. Svaka mu čast što je ostao ali to ne znači ništa u smislu toga treba li biti na terenu ili ne.

I Ademi je legenda, vratio se, drugi po broju nastupa za Dinamo iza Ladića...i ne bi trebao igrati ako ima boljih i spremnijih.
  • plavadesetka
    58
    Mislim da sad nepotrebno gomilamo igrače na dosta pozicija, a na nekima smo skroz tanki.

Recimo na krilima treba prodati Hoxhu i treba prekinuti posudbu Mbukua. Pjaca / Cordoba / Špikić uz pomoć Stojkovića po potrebi su dovoljni.

Na stoperima se treba riješiti Mmaeea i Perića, desno Mohe i RIleta (znam da je neobjašnjivo dobio novi ugovor), a lijevo Bočkaja.

S time bi u budgetu dobili prostora za top lijevog beka i top napadača.
  • Droljo
    10.9k
    treba prekinuti posudbu Mbukua.plavadesetka

I još bih umirovio rileta, ktc-a, ademija i idemo u polufinale kupa sa 9 igrača. Top
  • njurci10
    29
    Jos da si rekao mi prodati spikica bi razumio :lol:
  • Jurki
    14.4k
    ak nekog treba ostaviti u rosteru (trebas 2 krila) to su onda Mbuku i Cordoba.
    Od Špike smo sve vidli i stvarno ja tom decku zelim da ode u MLS ili SA i nek se nabere para tam i zbrine sljedecih svojih 5 generacija.
    sa KTC-om si zasral post. Katarina je nepoderiva mašina i nemoj mi njega tirati v penziju.
  • plavadesetka
    58
    Ja mislim da je Špikić OK kao rezervno krilo koje može pokrpati i denso i lijevo, ali ne kao prvi izbor. Mbuku je na posudbi, i tek bi ga trebalo otkupiti što je puno skuplja opcija.
  • jp23
    2.9k
    Kolega Droljo je bio vidno sarkastičan
  • plavadesetka
    58
    Imamo više od 30 igrača u rosteru, bez juniora.
  • Jurki
    14.4k
    ja nisam to videl ko sarkazam, jer Ademi se ispuse nakon 45 min utakmice (uz duzno postovanje njemu ko Kapetanu i svemu kaj je dal za Dinamo), Risto se namaše rukama, jedino od tog trojca de vidim postenog nogometasa to je KTC.
  • ElDorado
    1.3k
    Mbuku je na ugovoru s pravom buy backa
  • Ivdzo11
    5.1k
    Valle leti terenom, ja ne znam sta ce im Taylor :grin:
  • Laugreano
    2.9k
    Taj valle je bio zamjena Oliverasu u repki u19 prije 2 godine :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions