• Šteco
    825
    Ne da može, nego je ugovor raskinut.Brusa

Koji je izvor da je iskoristio to svoje pravo? To što može, ne znači da stvarno je raskinuo ugovor. Jer, mediji pišu da ga je La Liga "deregistrirala" i maknula iz momčadi Barcelone, to mu samo po sebi ne poništava ugovor s Barcelonom, već to on može napravit i uzet im pare (koje nemaju hah).

Iako, španjolski baš ne znam, a prijevod na engleski je nekad čudan, pa je teško sve povezati. Uglavnom, priča ide dalje.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Mislim da je Bara rekao da oni nece iskoristit klauzulu jer Dani zeli ostat u Barci. Ne znam propise, al zar ne postoji mogucnost da ode na posudbu negdje?
  • Droljo
    10.6k

Ja mislim da može. Njega barca nemre registrirati pri španjolskom savezu. Da dođe tu na posudbu regamo ga 10.01. s pol snage u hns-u
  • Brusa
    2k
    da,da, u pravu si ti. Nije raskinut, nego ima klauzula.
  • Droljo
    10.6k
    :lol:
    Car! Evo skauta za serie a,b,c,d... Pa nek skautera po čizmi.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    lako ti je tako pričat moj Miki kad imaš more i u Italiji :lol:
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    Napokon netko tko nije rekao da bi volio vidjeti "najluđu proslavu na svitu".
  • Sajla
    6.4k
    kakav je gušt pročitati ovakav intervju. nek Miki uživa još u igranju, a onda za koju godinu da ga vidimo u Dinamu na nekoj funkciji. nek Banović uči i napreduje u Njemačkoj pa nam se vrati, Badelj donese znanje i iskustvo iz Italije, Dudu iz Brazila...
  • Zagreb1992
    1.9k
    Koja razlika sada i onda kad je javno rekao da ne pozdravlja navijače jer se vrijeđalo upravu
  • rioda
    6k

Koliko se sjećam, i on je prilično bio na meti, prozivalo ga se srbinom i slično
  • Ivdzo11
    5k
    Milan nudi ugovor Olmu do lipnja

U ovom scenariju, jedan od klubova koji je najzainteresiraniji za angažiranje Danija Olma je AC Milan, momčad koja ofenzivnog vezista Katalonaca i španjolske reprezentacije već neko vrijeme ima na listi želja. Talijanima bi dobro došlo da mu ponude ugovor do kraja sezone, do kraja lipnja, da mogu računati na igrača rodom iz Terrasse, a onda bi opet mogao zaigrati za Barçu, što je igračeva velika želja.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Nadam se da i mi ne gledamo situaciju prekrizenih ruku. Poznaje sredinu, vec je bio ovdje, voljen je, bio bi nam od kljucnog znacaja za titulu i onda natrag za Barcu.

Mnogi su kroz proslost spominjali da ce se vratit u Dinamo, ovo nam je realno najveca prilika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.