ja sam fulao ceo fudbal :lol: Samo čekam da Fabiova udarna jedanaestorka bude kao i pod Bjelicom pa da krene udaranje po treneru da kako je moguće da treći trener ima takav izbor igrača. Jedino otkud se predominantno dovodilo škart je inozemno tržište.
Samo čekam da Fabiova udarna jedanaestorka bude kao i pod Bjelicom — Captain America
Ako ne bude i ako drugi igrači dobiju više minuta i važnije uloge — Crle
Ako ne bude i ako drugi igrači dobiju više minuta i važnije uloge hoćeš li nas poštedjeti prosipanja svog znanja i sačuvati ga za krug svojih pametnih prijatelja? — Crle
Ako bu tak to nije mjerilo igraca vec trenerove nekvalitete i njegovih katastrofalnih shvacanja nogometa. Ako u istom klubu u toku jedne natjecateljske sezone 3 trenera inzistiraju na istoj jedanaestorki onda nije problem u igracima, nego u treneru - ako ispostave identican rezultat. — Jurki
Imali smo u21 reprezentaciju u Dinamu - rezultat je liga za bedaka. Prije 20 godina je bilo tak, bilo bi i sad isto. — Jurki
Ako neki xy igrac gleda na eure, a ne na razvoj, nek ide dalje od Dinama, pa taman bil reinkarnacija Pelea i Maradone u jednom. — Jurki
Posebno je veselo na treningu bilo za vrijeme igranja popularnih 'ševa'. Izgleda da je glavni na piku Dinamovih igrača bio Stefan Ristovski.
Makedonac je vječno ostao u sredini pa je za kaznu dobio 'po glavi'. Naravno sve kroz smiejh i dobru zezanciju.
Srećom pa će bit kako sam najavio.
Kao što sam ti već napisao imaš problem sa recimo neiskusnim Marićem no nemaš problem, dapače glasao si za neiskusnog Barića. Plus još sa visoka to spominješ sa nekom iluzijom na savijest. Proziran si totalno. — Crle
Po tvojoj logici u klubu su budale jer nisu popustili Šotičeku koji ničim nije ni dokazao da treba dobiti više (makar bi i dobio po učinku), pa bi samim time onda trebali popustiti svima u budućnosti jer se oni vode logikom da se može uvijek tražiti više. — Crle
Nakon svega mi makar ostaje zadovoljština da nisam glasao za klub u ovakvom stanju. — Captain America
Glasao sam ono što smatram manjim zlom, iako sam bio svjestan da će se većina na emociju okrenuti Zajecu ili jer im je tako rečeno na tribini. Nakon svega mi makar ostaje zadovoljština da nisam glasao za klub u ovakvom stanju.
Po čemu je jedan Mmaee dokazao da treba dobiti 840K godišnje? Nogomet je posao u kojem će igrači otići u Europi tamo gdje će dobiti više love. Isto bi napravio ti, isto bi napravio ja i ostatak forumaša ovdje.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.