• Crle
    680
    ja sam fulao ceo fudbal :lol: Samo čekam da Fabiova udarna jedanaestorka bude kao i pod Bjelicom pa da krene udaranje po treneru da kako je moguće da treći trener ima takav izbor igrača. Jedino otkud se predominantno dovodilo škart je inozemno tržište.

Ako ne bude i ako drugi igrači dobiju više minuta i važnije uloge hoćeš li nas poštedjeti prosipanja svog znanja i sačuvati ga za krug svojih pametnih prijatelja? Šteta je da ovakve bisere bacaš pred svinje.
  • Jurki
    14.3k
    Samo čekam da Fabiova udarna jedanaestorka bude kao i pod BjelicomCaptain America

Ako bu tak to nije mjerilo igraca vec trenerove nekvalitete i njegovih katastrofalnih shvacanja nogometa. Ako u istom klubu u toku jedne natjecateljske sezone 3 trenera inzistiraju na istoj jedanaestorki onda nije problem u igracima, nego u treneru - ako ispostave identican rezultat.
    Rezultat tj semafor je jedino mjerilo uspjeha - sve ostalo je sviranje k. I da, ja i dalje tvrdim da Šotiček nije za Dinamo, ako u jebenom Baselu nemre meda donesti.
    Imali smo u21 reprezentaciju u Dinamu - rezultat je liga za bedaka. Prije 20 godina je bilo tak, bilo bi i sad isto.
    Ako neki xy igrac gleda na eure, a ne na razvoj, nek ide dalje od Dinama, pa taman bil reinkarnacija Pelea i Maradone u jednom.

Ako ne bude i ako drugi igrači dobiju više minuta i važnije ulogeCrle

evo nek obeca samobaniranjem zauvijek ak bu tak kak ti velis.
  • Jaki991
    238
    Šotiček i Pašalić kombinirano imaju 35 utakmica odigranih ove sezone u prvenstvima i brutalnu statistiku od ukupno 6 golova i 3 asistencije, stvarno ih treba oplakivat narednih 5 godina, istina
  • Captain America
    19.2k
    Ako ne bude i ako drugi igrači dobiju više minuta i važnije uloge hoćeš li nas poštedjeti prosipanja svog znanja i sačuvati ga za krug svojih pametnih prijatelja?Crle

Srećom pa će bit kako sam najavio.

Ako bu tak to nije mjerilo igraca vec trenerove nekvalitete i njegovih katastrofalnih shvacanja nogometa. Ako u istom klubu u toku jedne natjecateljske sezone 3 trenera inzistiraju na istoj jedanaestorki onda nije problem u igracima, nego u treneru - ako ispostave identican rezultat.Jurki

Bolje znaju zonaši i sportski direktor nego 3 trenera koja su prošla dosta toga u karijerama. Treneri sami sebi pucaju u nogu i šalju na teren slabije igrače.

Imali smo u21 reprezentaciju u Dinamu - rezultat je liga za bedaka. Prije 20 godina je bilo tak, bilo bi i sad isto.Jurki

Gdje sam ja to zazivao u21 repku u Dinamu? Šotiček bi bio jedini jako mlad igrač kao što je to lani bio Sučić i to se ne bi ni osjetilo.

Ako neki xy igrac gleda na eure, a ne na razvoj, nek ide dalje od Dinama, pa taman bil reinkarnacija Pelea i Maradone u jednom.Jurki

S ovako mudrim razmišljanjem ovdje ne bi bio ni Olmo (prije 10 godina je dobio oko 350K) i zbog ovoga Belinho može sutra otići. Eto Dinamo je jedini klub koji nudi razvoj, a ostali samo novce :rofl: :rofl: :rofl:

Inače, zašto se više ne priča o tužbi prema Šotičekovom ocu? Nadam se da se nije radilo o klasičnom zastrašivanju i prijetnjama.
  • Jurki
    14.3k
    Dinamo je od hnl igraca uprihodil lepe pare.. tu nema spora.. ali je isto tak hrpetinu igraca preplatil i to jebacki preplatil.. i da ukalkuliramo jos placu tih igraca koje smo placali i koje u jebote ima ih i dan danas koje placamo, a ne pridonose nicemu.. ko je onda na kraju te klobase jel meso ili mu je žlundra ostala?
    Da nema Europe, na drobno bi se denes euri u Dinamovoj kasi brojili.
    60+ igraca smo dopeljali za koje je napisan iznos transfera. Ima ih jos 40ak pored cijih imena stoji upitnik.
    Eto kak smo jebeno dobro presli.

oba trenera su bivsa zbog istog jebenog razloga.. titranja jajci senatorima i istom jednolicnom, dosadnom i neefikasnom nogometu.
    Kak ne zazivas u21 repku ako je tebi ok pljunuti pare za Šotičeka kojemu je ispod casti dobiti placu od 10k eura sa bonusima?
    Jel tebi jasno da smo mi utrpali hrpu eura u hnl i dobili smo kaj? Dobili smo kurac.
    Velis nasi treneri znaju.. ok kak to znaju ako im je hnl ili pijesak top destinacija?
    Evo imal si Jakira i Bjelicu, kaj se dogodilo... obojica su titrali jaja senatorima, treniralo se kak se kome dalo, slobodan dan malo malo.. pa jel smo ozbiljan nogometni klub ili zajebancija senatora.

I ti senatori budu otisli kad tad i bolel ih bu k za Dinamo, a ti i ja bumo i dalje trosili svoje tesko zarađene pare na Dinamo tj dosli podrzati te iste igrace koje lagano boli kurac.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    Ne znam jeste li vidjeli da je naš Paggini preuzeo mladu momčad
  • Paggini
    33.2k

Kreće obračun s menadžerima klinaca, bit će šamaranja lijevo i desno, uz učenje igranja nogometa bez lopte! Ali fokus na ovom prvom
  • Jurki
    14.3k
    dal trebas kondicijskog trenera? Tj gonica robova.
    Necu nikakvu placu to bi sa zadovoljstvom volonterski delal.
    Edit: izbijam bolikurcinu gratis.
  • Noel
    8.1k
    Da mi je neko tamo 2006. godine rekao da će prvu momčad Dinama vodit Fabio Cannavaro a juniore Kristijan Polovanec.. E živote..
  • M94
    1.4k
    Posebno je veselo na treningu bilo za vrijeme igranja popularnih 'ševa'. Izgleda da je glavni na piku Dinamovih igrača bio Stefan Ristovski.
    Makedonac je vječno ostao u sredini pa je za kaznu dobio 'po glavi'. Naravno sve kroz smiejh i dobru zezanciju.

Rile ko Obilinovic nije moga izac iz kola 2 ure.
  • Crle
    680
    Srećom pa će bit kako sam najavio.

Opet nisi odgovorio na pitanje. Vjerojatno neće biti kako si ti rekao no to i dalje neće utjecati na tvoje negativne izjave nego ćeš naći nešto novo i ideš dalje u istom tonu.

Kao što sam ti već napisao imaš problem sa recimo neiskusnim Marićem no nemaš problem, dapače glasao si za neiskusnog Barića. Plus još sa visoka to spominješ sa nekom iluzijom na savijest. Proziran si totalno.

Po tvojoj logici u klubu su budale jer nisu popustili Šotičeku koji ničim nije ni dokazao da treba dobiti više (makar bi i dobio po učinku), pa bi samim time onda trebali popustiti svima u budućnosti jer se oni vode logikom da se može uvijek tražiti više.

A to je ljudima poput tebe hrana jer uvijek imate nešto za spomenuti. Trenutno to da budale nisu dale Šotičeku koliko traži. Da jesu i on ne igra onda bi bile budale zato što su popustili na zahtjev. Isto tako i sa bilo kojim sljedećim klincem preko kojeg bi menađer radio pritisak na klub.
  • Captain America
    19.2k
    Kao što sam ti već napisao imaš problem sa recimo neiskusnim Marićem no nemaš problem, dapače glasao si za neiskusnog Barića. Plus još sa visoka to spominješ sa nekom iluzijom na savijest. Proziran si totalno.Crle

Glasao sam ono što smatram manjim zlom, iako sam bio svjestan da će se većina na emociju okrenuti Zajecu ili jer im je tako rečeno na tribini. Nakon svega mi makar ostaje zadovoljština da nisam glasao za klub u ovakvom stanju.

Po tvojoj logici u klubu su budale jer nisu popustili Šotičeku koji ničim nije ni dokazao da treba dobiti više (makar bi i dobio po učinku), pa bi samim time onda trebali popustiti svima u budućnosti jer se oni vode logikom da se može uvijek tražiti više.Crle

Po čemu je jedan Mmaee dokazao da treba dobiti 840K godišnje? Nogomet je posao u kojem će igrači otići u Europi tamo gdje će dobiti više love. Isto bi napravio ti, isto bi napravio ja i ostatak forumaša ovdje.
  • austrijanac
    5k
    Nakon svega mi makar ostaje zadovoljština da nisam glasao za klub u ovakvom stanju.Captain America

Čemu zadovoljština kad je Barićeva lista bila nekompetentnija nego Zajecova?

Ok Zajec ovakav-onakav, Sanjin ovo-ono, no Barićeva lista je bila, objektivno, 6 puta lošija naspram DPove.

Tako da ne vidim kako možeš reć tako nešto, jer da je Barić došao bilo bi barem duplo gore.

A to govorim kao neko tko je pričao s obje liste, na sreću ih sve znam jako dobro.

Imaš jako nizak prag ako si zadovoljan jer si glasao za nesposobnije.
  • Crle
    680
    Glasao sam ono što smatram manjim zlom, iako sam bio svjestan da će se većina na emociju okrenuti Zajecu ili jer im je tako rečeno na tribini. Nakon svega mi makar ostaje zadovoljština da nisam glasao za klub u ovakvom stanju.

A kakvo to stanje? Ova izjava je ništa više nego teatralna pošto nije bazirana na stvarnosti. Financijska situacija je dobra. Upravljačka se poboljšava kao i marketinška. Posjeta je bolja. Momčad je dobra i u maloj krizi kao i svi klubovi na planeti u nekom trenutku, znači "normalno". Radi se oko stadiona. I na kraju doveden je neki novi trener i ideja sa njim da se stalno ne reciklira staro.

Sada argumentirano reci kakvo je to stanje?

Ovo sa zadovoljštinom te otkriva i argumentira ono što sam napisao do sada.

Po čemu je jedan Mmaee dokazao da treba dobiti 840K godišnje? Nogomet je posao u kojem će igrači otići u Europi tamo gdje će dobiti više love. Isto bi napravio ti, isto bi napravio ja i ostatak forumaša ovdje.

Ta plaća nije ne znam što i sasvim je opravdana za klub koji dovodi igrače za tu razinu. Da im se ne želi dati toliko pisalo bi se da kako će se dovesti ikoga ako se štedi na plaćama. Isto tako ne postoji klub koji ne promaši sa igračem. A što se njega tiče možemo ga pripisati u te promašene nakon nekog vremena jer ga još nismo ni pošteno vidjeli. I sada se nemoj uloviti na kako ja nemam pojma jer ja ne kažem ni da je ni da nije.

Recimo jedan Šutalo je u Ajaxu proglašen promašajem kroz dulji period nego što je Mmaee trenutno u dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.