Tako da ne vidim kako možeš reć tako nešto, jer da je Barić došao bilo bi barem duplo gore. — austrijanac
A kakvo to stanje? — Crle
Momčad je dobra i u maloj krizi kao i svi klubovi na planeti u nekom trenutku, znači "normalno". — Crle
Doveden je na led sa pitanjem oko neiskusnog Marića što stalno potencira, no nije mogao odgovoriti zašto je ok neiskusni Barić za kojeg je glasao. — Crle
Plus gospodinu ne smeta da je Antolić sam ponosno izjavio da su se oni u upravi učili raditi menađerski posao jer nemaju nikakvog iskustva na tim pozicijama i sa tim poslom — Crle
Doveden je na led sa pitanjem oko neiskusnog Marića što stalno potencira, no nije mogao odgovoriti zašto je ok neiskusni Barić za kojeg je glasao.
— Crle
Već sam napisao da je Captainu sljedeći ban i posljednji. S ovim se jako približio svojem zadnjem danu na Zoni, što se mene tiče. — Krizy
Za ovo “manje zlo” bih te banirao iste sekunde buduci da usporedjujes ljude koji su ti omogucili da na clanskom danu postavis vodecim ljudima hrpu retardiranih pitanja na koja si dobio odgovor i ljude koji su izmisljali crne liste i zabranjivali ljudima dolazak na stadion jer su se aktivno borili protiv lopovcina koje su pljackale klub — Papastrumf
ne bi bilo ni 50.000+ članova — Bosskovitz
, ni Sučića i Baturine u plavom dresu — Bosskovitz
ni pomaka oko novog Maksimira — Bosskovitz
ni naslova i LP — Bosskovitz
bil bi najsretniji kad bi se moral posipati s pepelom na kraju sezone i nitko sretniji od mene da sam sve fulal i da ispadne kak sam zapravo jako glup i ne kuzim nist.
Daj Boze da ova Uprava i ovaj SD da doceka 2035. godinu u klubu.. to bi samo znacilo da su vizionarski prave poteze potegnuli i napravili top posel. — Jurki
Mene iskreno zanima argumentacija kako je Barićeva lista bila "manje zlo". — vjeko1701
Iskreno, nisam upućen baš u sve potankosti, pa je onda nemoguće donositi bilo kakav konkretni sud. Ali, oko Dinama je uvijek bilo "borbeno", nikad u Maksimiru nije bilo mira. Jer, Dinamo je svima zanimljiv, uvijek je bio, jest i uvijek će biti.
Budući da je tako, stava sam da se Dinamo mora privatizirati! Uvjeren sam da je to najbolje rješenje, mora se znati titular vlasništva, koji će na sebe preuzeti odgovornost vođenja kluba. I to bi bilo rješenje za sva vremena. Oduvijek sam bio pobornik takvoga rješenja, kad sam radio u klubu govorio sam o tome, ali nije bilo pomaka u tom smjeru. Teško je vjerovati da će ga biti i sada, jer nije u ovim vremenima lako pronaći nekoga tko bi uložio svoj kapital u klub.
Nisam baš siguran da bi mnogima to "leglo", jer je naš mentalitet jednostavno takav, odmah će se naći oni koji će rogoboriti u stilu "kaj bu neki privatnik vlasnik Dinama, klub poput Dinama je prevelik da bi ga netko privatiziral, preveliko je to ime...". Međutim, uvjeren sam da je to jedino rješenje koje bi osiguralo Dinamu normalnu egzistenciju i uspješan život. Dugogodišnji sam zagovornik privatizacije, neovisno o tome tko je vodio Dinamo, je li mi bio simpatičan ili ne, jednostavno smatram da je to jedino pravo rješenje. I iza toga čvrsto stojim.
I to si stavio nakon što sam greškom baniran. Hvala onome koji je ukinuo ban. Nisam nijednu uvredu napisao otkad sam se vratio, argumentiram sve što pišem tako da ne vidim čemu ovo? Prethodni ban nisam zaslužio, a i sad baš pazim. — Captain America
Barić, Pokos, Šimenc i ekipa su sastavljali crne liste? — Captain America
Što bi odgovorio nekome da ti je 1.9. rekao da ćemo biti na -7 i s trećim trenerom na klupi ove sezone prije zimskih priprema? — Captain America
Manje je zlo jer se jako idealistički gleda prema aktualnoj vlasti i dosta im se progledava kroz prste. — Captain America
Ovo nije mala kriza već najveća kriza od lige za bedaka — Captain America
Visimo ko lusteri u prvenstvu nakon nikad bolje financijske situacije na početku prvenstva. Imamo 7 bodova manje od momčadi kojoj trgovački lanac plaća pojačanje i koja nama prodaje glavnog igrača da se financijski pokriju. Sve ovo što si naveo je svakako pozitivno, ali bi trebalo biti sporedno u nogometnom klubu. Rezultat je otac i majka svega. Neće klubu ništa značiti u šestom mjesecu broj članova ili prodanih karata ako ostanemo bez naslova i budemo prisiljeni prodati i Baturinu i Sučića.
Ne možeš uspoređivati protokolarnu ulogu predsjednika kluba i sportskog direktora. Ni članovi IO, ni članovi uprave, ni novi scouti nemaju nikakve rezultate na upravljačkoj razini u nogometu iza sebe. Odmah da ga ogradim, od Puhala ni ne očekujem da to treba imati. U IO sjedi 13 ljudi koji donose odluke o velikim poslovima, a Zajec je jedini radio kao nogometni djelatnik (doduše, prije 15 godina). Za Marića sam i ljetos pisao, trebao je ostati u školi ili biti asistent nekom iskusnom sportskom direktoru
Gdje sam ja to napisao? Jedino rješenje za ovaj klub je privatizacija, a to je prepoznao i Zajec davnih dana. Ili ako će biti ovakav model, onda neka kandidati za predsjednika osiguraju 10% budgeta kao što je to slučaj u Realu da bi se uopće mogli kandidirati.
Manje je zlo jer se jako idealistički gleda prema aktualnoj vlasti i dosta im se progledava kroz prste. Može se i od nekih viđenijih zonaša pročitati postove kako ne možemo biti uvijek prvaci. Bi li se to nekoj drugoj opciji toleriralo. Većina vas bi otvoreno udarala po vodstvu kao što smo to radili prošlih godina da se ovo događa pod nekom drugom opcijom. Prije 2 tjedna su gorili nebo i zemlja jer je Bjelica potjeran i doveden trenerski anonimus. Već prije prve prijateljske utakmice je krenuo hype zbog dolaska Cannavara, iako nema nikakvog razloga za to. Niti znamo kakav je Cannavaro trener, niti znamo hoće li kliknuti s ekipom niti znamo hoće li doći pojačanja. Nema razloga za optimizam, a ljudi se nadaju jer je opcija navijača na vlasti i da je ovaj trener pick ove vlasti (kao da Bjelica nije bio).
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.