• Efes Pilsen
    9.6k
    Grci sami sebi prave kaos..

https://sportnet.hr/vijesti/606365/nogomet-ostale-lige/derbi-utakmica-za-polufinale-grckog-kupa-hrvatski-suci-dijele-pravdu/

Prvi sudac dvoboja je Igor Pajač, pomoćnici su Vedran Đurak i Ivan Mihalj, a u VAR sobi Ivan Bebek i Mario Zebec. I dok SuperSport HNL miruje, hrvatski suci imat će veliku odgovornost u grčkom nogometu.
  • ZrnTSCHeZ
    664
    Nepovjerenje u domaće suce rješavaju angažiranjem loših stranaca...vrhunski posel
  • DrawTube
    5.9k
    Screenshot-20250110-133945-Instagram.jpg

4 HNL kluba u top 10, 6 klubova u top 15. Šibeniku fali 200 gledatelja da i on uđe u top 20.

Dosta velika dominacija HNLa, a zanimljivo je da Varaždin i Istra šiju "velikane" Zrinjski i Velež. Ok, dobar dio stadiona im punimo mi, Tovari i Riječani, ali svejedno jako impresivno

Odlično mi je kako šijemo i četnički klub iz grada od 1,7 milijuna stanovnika za koji navodno navija većina Srbije i RS. Da im nema besplatnih karata protiv Partizana ne bi nikad prešli 10 000
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Olimpijina situacija mi nikad nije bila jasna. Imaju top stadion, ekipa im je prva na tablici i igra europsko proljeće, a posjeta im već godinama očajna...
  • DrawTube
    5.9k
    Likovi imaju neznatno bolju posjetu od Nš Mure koja je iz grada od 18 000 stanovnika.

Ocito su u Prekmurju nogometni fanatici, veći i nego u Mariboru
  • dumitrumitu
    1.3k
    Iznenadilo me kad sam bio u Ljubljani da nema Olimpija službeni fanshop.
  • Dino
    3.1k

I mi smo ga dobili prije nekih sest godina tek ako se ne varam, tak da i nije cudno u tolkoj mjeri.
  • ZrnTSCHeZ
    664
    Leverkusen školuje BVB u gostima...

1.min 0-1
    7.min 0-2
    11.min 1-2
    18.min 1-3

Ludnica od tekme
  • SAS1987
    15.7k
    Olimpija je klub koji je bila 20+ godina unistavana te jednom i bankrotirala.

I uz to je Olimpija puno jaca u kosarki i hokeju nego nogometu.

Ocito su u Prekmurju nogometni fanatici, veći i nego u MariboruDrawTube

Nema dvojbe, bas vole nogomet. Recimo stadion u Beltinci, gradicu od 2300 dusa ima kapacitet i rekord od vise od 4000 :lol: Jos iz vremena kad je Potrosnik Beltinci ograo prvu ligu. A tu je i Nafta Lendava.
  • DrawTube
    5.9k
    jel se zna zakaj je Prekmurje tako zagrijano od nogomet?

Zapravo, koja bi regija za Hrvatsku bila ono Prekmurje za Slovenija?

Jesu oni slovenski Slavonci, Ličani ili kaj?
  • SAS1987
    15.7k
    Zapravo, koja bi regija za Hrvatsku bila ono Prekmurje za Slovenija?DrawTube

Prekmurje bi svakako bilo najsličnije Međimurju (mada je Prlekija jos slicnija).

Sad, zasto toliko vole nogomet, tko zna, vjerojatno ima veze sa time sto je najstariji slovenski klub Nafta Lendava te sa time da tamo nema drugog sporta osim nogometa (slicno ko i u Mariboru).

Znali su Murasi napraviti ozbiljno mobilizaciju u Mariboru :lol:

• DrawTube
    5.9k
    Ma znam da je Prekmurje 99% slično Međimurju, ali kako ih gleda netko iz npr Ljubljane?

Navodno ljudi iz Gorenjske svisoka gledaju ostatak Slo jer su oni kao Austrijanci, aPrimorska je valjda njihova Dalmacija. Ali kaj bi za jednog Ljubljancana bilo Prekmurje? Nagađam da bi štajerska zbog razvijenosti bila kao naš Sjever
  • SAS1987
    15.7k
    ali kako ih gleda netko iz npr Ljubljane?DrawTube

Vjerovatno ko netko iz Zagreba Međimurce :lol: Dobri su prekmurci ali nitko ziv ne razumlje sto pricaju :lol:

Inace postoji jos jedan kvalitetan debi nize lige, Rudar Trbovlje - Zagorje (zasavski derbi). Nisam bas upucen u kakvom su stanju sada ali eto, malo starije snimke

• SAS1987
    15.7k
    Navodno ljudi iz Gorenjske svisoka gledaju ostatak Slo jer su oni kao Austrijanci, aPrimorska je valjda njihova Dalmacija. Ali kaj bi za jednog Ljubljancana bilo Prekmurje? Nagađam da bi štajerska zbog razvijenosti bila kao naš SjeverDrawTube

Najslicniji austrijancima smo mi iz stajerske, jer smo na par km od granice i nemamo geografskih prepreka ko gorenjska. Maribor je zato do 1914 bio dvojezicni grad u kojem se godine 1910 cak 80% gradana odlucilo navesti ko prvi jezik njemacki. Slovenci su zivjeli na periferiji i selima.

Razvijenost se ne moze mjeriti sa sjeverom hrvatske posto je Maribor uvjek bio poslovno (industrijsko) jako razvijen. U bivsoj jugi je Maribor, grad od 100k ljudi, bio drugi grad po komulativnem industrijskem revenue, jedino iza Zagreba a ispred Beograda, Ljubljane, Sarajeva itd. Nema vise TAM, Metalna itd ali ima zato puno drugih, jakih firmi pa mozemo zakljuciti da se je industrija uspjesno transformirala.

Za gorence nemam pojma kako gledaju na ostanak drzave, iskrsno, boli nas ku*ac sto oni misle o nama :lol:
  • ZrnTSCHeZ
    664
    Netko bu dobil dodatno gorivo za postove...

Franjo igrač mjeseca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.