• Jaro
    8.6k
    da si 10 minuta ranije vidio bi i stativu iz penala i ponisten gol Mbappeu...

@Dzgšb rijetko iritantan igrac...
  • Sven
    78
    Istina, izgledalo je kao da bi popustile sve kocnice. Steta, ali nadam se da ga ceka hladanje sa barem 5-6 utakmica
  • Eduardo
    21.9k
    U Liverpoolu uoči derbija pada nešto obilniji snijeg, ali teren na Anfieldu naravno nije pod znakom pitanja.

• ZrnTSCHeZ
    611
    teren na Anfieldu naravno nije pod znakom pitanja.Eduardo
    Nije bil upitan teren već prijevoz i dolazak navijača jer su prije svega vlakovi u problemu
  • Eduardo
    21.9k
    znam, nigdje nisam niti napisao da je teren upitan.
  • Dr Hofmann
    2k
    Kakva utakmica Liverpool Man Utd...Ne znam otkud da počnem. Drugo poluvrijeme apsolutna ludnica, a tek sudačka nadoknada. Par sekundi prije kraja Harry Maguire promaši zicera. Pogledajte sažetke
  • Jurki
    14.2k
    bome sjajna utakmica. Na kraju utd mogel lako odnesti cijeli plijen.
    Ali panjina Maguire zapuca mrtvaca nad mrtvacima.
    Kolko je taj covjek izbil bodova unitedu to je strasno, a za njega dali 80 milja eura. Idealan primjerak kako 80 milijuna eura pretvoriti u govno.
  • ZrnTSCHeZ
    611
    Harry je to potkoljenicom udaril, ne stopalom...grdo je odskočila, jer mu je loše dodal...jbg, nije on baš najvrsniji tehničar niti mu je to u primarnom opisu posla
    Međutim, mislim da je bil offside kod prethodnog dodavanja tak da gol ionak ne bi vrijedil
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.