• Infinity
    17.1k
    Moze li mi netko objasniti ovu situaciju s Olmom i registracijim. La liga ne dozvoljava sa se isti igrac dva puta registrira u toku sezone? Zasto registracija Olma traje pet mjeseci? Zasto nije odmah registriran za cijelu sezonu?
  • Zagreb1992
    1.9k

Kad su dovodili Olma onda su ga registrirali do 31.12 samo zato kaj se ozljedio bio Christiansen ..Sad nisu uspjeli dostaviti potrebno dokumentaciju gdje bi se prikazalo da su prihodi i rashodi ujednačeni..La liga procjenjuje da bi takvo poslovanje moglo ugroziti opstanak kluba
  • jedan u nizu
    10.6k

Da li to znaci da su svjesno sada stavili Christiansena u svoj salary cap umjesto Olma ili kaj?
    Jer onda su mogli i dalje imati Olma, ali ne i Christiansena.

Da li možda Christiansen svakako ulazi u salary cap, a Olmo im je dozvoljen jer je ušao kao ''zamjena'' za dugotrajno ozlijeđenog igrača?
  • Zagreb1992
    1.9k

Christiansen je vraćen u ekipu i sad im se on računa pod salary cap ..iako oni mogu i njega i ovog imati ukoliko srede te troškoe i sve ..prodali su mjesta u VIP loži za 100 milijuna eura i prema natpisima katalonskih medija bi trebali do petka imati novce na računu ..čak su slali i nogometnom savezu oko toga molbu da se dopusti registracija
  • Omake
    4.7k
    Neobičan transfer Milana. Doveo je Andreu Magrassija, 31-godišnjeg, 194 centimetra visokog centarfora iz talijanskog drugoligaša Cittadele. Ove sezone u devet nastupa nijednom nije zabio.
  • Dzoni
    934
    Podsjeća me na ono kad igrač pobjedi u natjecanju Utakmica života pa je HNL klub dužan ga potpisati
  • hardek
    3.6k
    Ma utrpat će ga tamo u u21 u Primaveru da igra s klincima. Znaju to radit talijani
  • Noel
    7.9k

4 gola u 4 sezone. Mogu mislit sad šou program na Zoni Milan..
  • Jaro
    8.6k
    A navodno oslobadjaju Liverpool Nuneza - 5m posudba plus obveza kupnje za 40m.
  • Omake
    4.7k
    Čudi me da je Atalanta otpisala Bena Godfreya nakon samo pola godine. Platili ga 12 mil, godišnje ima 4,5 i ugovor do 2029.
  • Carrasco
    4.6k
    Šta pričaju ovi Nizozemci za Halilovića, nek nazovu Jakira da im objasni da ni u Rijeci ne može igrat.
  • Droljo
    10.5k
    Dumfries poništio atalantu sa dva gola u sat vremena igre. Prvo škarice pa šljuca od prečke sa nekih 20m. Forza Inter!
  • Zagreb1992
    1.9k
    Olmo i Pau Victor registrirani ipak
  • Sajla
    6.4k
    kakva završnica utakmice Valencia - Real Madrid!
    slučajno prebacim u 75oj minuti - 5 minuta kasnije Viniciusu crveni karton kod 1-0 za Valenciu, ulazi Modrić i u 85-oj zabija za 1-1. 9 minuta nadoknade, pa u 95-oj Valencia pod presingom gubi loptu pred 16ercem, Belingham uzima poklon i zabija za 1-2. u zadnjim sekundama, nakon što je već prošlo skoro 10 minuta nadoknade, Rioja bombom trese stativu i falilo 3 milimetra za 2-2, sudac odmah fućka kraj.
    sve ono što volimo kod nogometa je bilo u tih 20ak minuta što sam gledao :)
  • Dzgšb
    1.2k

Samo šteta uleti Rudiger izmedju Vinija i sudca ,mislim da bi ga izudarao Vini ,šteta mogao je propustiti par sezona :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.